Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette, hoppas att ni får trevligt!

    Izzie, Mrs B verkar ligga magsjuk efter resan.

    Vi har haft gäster både igår kväll och i eftermiddag och imorgon eftermiddag ska vi bort själva till en av mina kollegor och hennes man, en väldigt social helg mao.

    Ore, synd att du inte fick tag på rätt test!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, skräp men eftersom du testade minus så var det ju halvt väntat. Fast det är ju lika oförklarligt för det, det ska ju inte vara möjligt att tempen ligger som den gör, vare sig nu eller vid ÄL efter allt man läst.

    Här snöar det, usch och fy. Vi ska in till stan också och fika med en arbetskamrat så vi måste irra omkring på söder och leta parkering.

    Vi har varit i centrum och köpt jättefina vinterskor till Iris på Vincent, i storlek 25/26! Fast då är de lite i största laget men ska hon kunna ha dem vintern ut så. Egentligen har hon 24/25. Jag minns när hon hade storlek 22 i somras... Tänk att hon har gått upp drygt två skostorlekar på ett halvår!

    Ore, var är du?! Hur har det gått med testinköp?

    Cicci, kram!

  • BrudSommar2006

    Ingen Ore än?

    AM, då är Iris och Livia lika långa nu då som du trodde, Iris var ju 91,5 cm nu sist när vi var på barnläkarmottagningen för ett par veckor sedan. Måste ringa och beställa tid för 18-månaders kollen nu också, har inte gjort det än.

    Nu tänkte jag bara klaga lite, scrolla på ni, igår kväll lyckades jag halka på vår trapp och gjorde illa mig rejält så jag haltar runt idag, övervägde att stanna hemma men tänkte att bara jag lyckas ta mig till skrivbordet så ska jag väl kunna jobba. Maken var ute i trädgården för att sätta upp ett par lampor och stackars Iris kräktes ner hela sig och halva soffan och det var knepigt att klara upp det hela själv så därför hade jag bråttom ut för att ropa på maken. Som sagt, slog mig halvt fördärvad och blev ändå tvungen att rusa in för att ta hand om allt själv för maken hörde mig inte, helt ofattbart i och för sig, men, men, hur som så var jag inte på mitt bästa humör sedan och inte stackars Iris heller. Sedan blev det inte något mer av det som tur var, jag väntade mig en natt med många kräkbyten men hon snuttade till och med välling utan att kräkas igen tack och lov.

  • BrudSommar2006

    Jaså, Ore hann före mig, men det här är verkligen en konstig tid! Inga plus i sikte för någon trots att inget verkar normalt för någon! Så här ska det väl inte vara...

  • BrudSommar2006

    Mrs B, usch vad smittsamt det där verkar vara! Så synd att dina föräldrar kom på besök och blev drabbade också.

    EA, ja det är inte utan att man börjar känna sig lite olycksdrabbad, eller också är det jag som överdramatiserar! Just idag är jag stel överallt inklusive ryggen men annars så är det väl lite bättre, jag vet inte.

    AM, så trevligt med kalas, om än jobbigt också, fick hon några roliga presenter?

  • BrudSommar2006

    Men jag blir helt förvirrad när era kommentarer på inläggen kommer före själva inlägget! Undrar var mitt hamnar nu då, 15:58 har ju fortfarande inte varit. Är det något magiskt med det klockslaget tro?

    Mrs B, men vi HAR ju haft sönder en spegel!!!! Maken var till tippen och slängde en vi inte ville ha längre för några veckor sedan, först skulle han ha med mig så fick jag slänga den för han ville inte men sedan slutade det med att han åkte i alla fall men han slängde den med glaset nedåt så att han inte skulle se om den gick sönder eller inte. HJÄLP! Hur många olyckor var det nu igen, är det nio år som gäller??

  • BrudSommar2006

    Äsch, nu hamnade mitt inlägg före Mrs Bs med kommentaren om spegeln, det var ju också skumt.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, stackare som kämpar med kräkningar som inte blir bättre! Stackars Malte! Nu tror jag att jag väntar lite och ser om buggen fixar till sig, blev ju väldigt rörigt det här!

  • BrudSommar2006

    Är det inte rätt märkligt, rent statistiskt, att det inte blivit några plus?!

    Piggelin, ni verkade ha haft ett mysigt födelsedagskalas, hann inte med att säga det förut. Hoppas att Amanda är nöjd med sina presenter! Har det varit visning än?

    AM, lycka till imorgon!

    EA, tror du slutade testa alldeles för tidigt, om du har en cykel på 33 dagar ibland så borde du ju ha ÄL runt dag 19 de gångerna.

    Jag har haft spottings dagen innan mensen kommer sedan den kom tillbaka efter Iris. Känns skönt att bli varnad en dag i förväg men vet inte om det är bra eller dåligt i övrigt.

  • BrudSommar2006

    Har aldrig tänkt på hur det är med klor i vanliga bassänger, fast de är väl ändå för kalla för småbarn? Men det brukar ju finnas en uppvärmd barnpool på de flesta simhallar, det kanske är mindre klor i dem? Annars är ju babysim alltid i typ rehabbassänger och andra ställen där de håller varmare i vattnet.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!