Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci, på honom bara!

    Min chef påstår att man inte kan bli sjuk i flera veckor efter en influensavaccinering, man kan på sin höjd få lite feber typ dagen efter men jag blev sjuk dagen efter sprutan och jag är inte frisk än och det var tre veckor sedan...

    Apropå min chef så är det folk som skriver till honom och vill ha hans autograf, jag tycker att det är jättekomiskt att det finns folk som samlar på sånt! Haha, jag kanske ska samla på mig en bunt och sälja dyrt.

  • BrudSommar2006

    Nenne, Cicci kommer att vara snygg och platt som en pannkaka i v 18 den här gången också, det är jäkligt orättvist, haha!!!

    Kom typ nyss till jobbet, vet inte hur många undersökningar Iris fick göra imorse, ett par timmar gick åt till att försöka få ur henne ett urinprov, vi tryckte i henne en massa välling men det gick segt, sedan var det blodprov och näsprov och klämma-överallt-prov och stackars Iris! Nu får vi provsvar om två dagar och eftersom vi inte vet om hon smittar får vi vackert vara hemma den här veckan också, suck.

    Tror inte att jag kan på söndag, det är ju fars dag och vi ska ut till mina föräldrar.

  • BrudSommar2006

    Iris är förresten 91,5 cm lång, det var lite längre än jag trodde, och väger 18,5 kg. Då är det inte så konstigt att hon har storlek 92 - 98 då.

  • BrudSommar2006

    Usch, måste jobba, får läsa mer om snigelslem och annat spännande senare!

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, oj, hur gick det för stackars Victor, blev det några "krigsskador" att tala om eller klarade han sig helskinnad?

    Vad det gäller fars dag så är jag inte så mycket för att köpa saker eller att gå ut och äta eller så utan det är ett bra tillfälle för oss alla att träffas, vi och min bror och hans sambo och Iris lilla kusin nu med, oftast ute hos mina föräldrar.

    Iris har mest växt på längden på sista tiden faktiskt så det är väl bra.

    Nu var det tyvärr en vecka sedan vi fick i henne någon mat senast, nu har det bara varit välling men vi väntar ju på provsvaren på torsdag och om de inte ger något så hoppas jag att hon blir frisk snarast ändå.

  • BrudSommar2006

    Cicci, men hur gick det för stackars Victor när han ramlade ur vagnen, hoppas han klarade sig utan blåmärken?

    Jag är mer förkyld än någonsin och då kom mamma med den uppmuntrande historien att hon minsann minns ett år då hon blev förkyld på hösten och det varade ända inpå våren...

    Trist att ni alla ska ses på söndag när jag inte kan!

    Iris börjar bli väldigt förtjust i Bamse, det ska läsas bamsebok och ses på bamsefilm fast tålamodet tryter väldigt fort!

    Jag funderar på att försöka äta kalkon till lunch idag, det låter rätt så gott på menyn faktiskt och jag tror att det kanske skulle kunna vara något för mig men jag kan inte riktigt bestämma mig. Med det menar jag att jag varit halvvegetarian nu i 15 år och bara ätit fisk men länge tänkt att man kanske skulle börja äta fågel igen åtminstone eftersom det skulle vara lite lättare nu med Iris. Rött kött kommer jag aldrig att börja äta igen men som sagt, kanske fågel och kanske idag. Men tänk om jag tar kalkonen och sedan inte lyckas äta det hm... Fast jag tror att det kommer att gå bra, hm... Måste bestämma mig snart.

  • BrudSommar2006

    Cicci, trist med en sådan chef!!! Tur att du inte behöver vara där så länge den här gången innan du får vara hemma igen!

    Själv är jag nästan chef-lös just nu och kan göra i princip vad jag vill, typ hänga här! Min ena chef är nästan aldrig här eftersom han egentligen gått i pension och bara dyker upp när han tycker att det är roligt och min andra chef har åkt iväg för att jobba vid Harvard i flera månader och är inte ens i landet längre, tjohoo!

  • BrudSommar2006

    AM, ah det hade jag inte tänkt på, det är nog ett bra tillfälle ja! Jo, jag har ju nästan bestämt mig för att slå till faktiskt. Jag har tänkt på de senaste månaderna att det ofta är fågelrätter på menyerna när man är ute och äter som låter rätt gott. Fast det finns ju de som säger att man inte ska äta kyckling när man äter ute förstås.

  • BrudSommar2006

    Jo jag har alltid trott att man ska hålla rått fågelkött lång bort från alla andra ingredienser i köket men visste inte att just oskalade rotfrukter låg illa till! Jag har ju faktiskt aldrig lagat kyckling så där kommer jag att vara nybörjare.

  • BrudSommar2006

    Vad roligt, du råkade lägga kycklingen bredvid en rotselleri! Fast det har jag ju förstått nu att man ska akta sig noga för!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!