• nennes­juttio­åtta
    Äldre 2 Nov 15:57
    1608768 visningar
    9643 svar
    9643
    1608768

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM
    Äldre 3 Nov 11:22
    #71

    Apropå stalkers: Har en kompis som blivit stalkad av en kollega på jobbet. Hennes (kompisens) man skulle gå och hämta tidningen i brevlådan (en bit från huset där även soptunnorna för området är) och upptäckte då fruns kollega som stod och rotade i deras sopor!! Och det visade sig att det inte var första gången. Eller ens första kollegan han gjort så med ...

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:25
    #72

    AM
    hahahaha! Självklart! Om jag minns rätt...:

    8 bullar eller 12 snoppar

    1/4 paket jäst
    5 dl vatten
    9 dl mjöl
    1 tsk salt
    1 dl pumpakärnor

    Blanda allt i en bunke. Täck med gladpack och ställ i kylen över natten.
    Forma bullar eller om du önskar en klunga halvhårda penisar - lägg bullarna i en muffinsugnsform. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 8 minuter.

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 3 Nov 11:27
    #73

    Telis, ja, jätteläskigt! Jag har för mig att jag beklagat mig förut här om det här men det händer ju inget!

    Nenne, vad läskigt med fönstertittaren, var polisen aldrig inblandad för att försöka få tag i människan!

    Liten, stackars Mindre.

    Nehepp, lunch.

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:29
    #74

    BS
    Brighton, var det på MIO? Låter som något för oss...
    Vårt nya vardagsrum är 6x6 meter stort, men rätt svårmöblerat ändå. Får se hur vi löser det.

    Liten
    stackars Mindre! Hoppas hon kryar på sig!

    Många som börjar jobba nu! Jag vill också!

  • fru AM
    Äldre 3 Nov 11:29
    #75

    Nenne: Ska det vara vetemjöl eller kan jag ta vad jag vill? Ljummet vatten? Har aldrig kalljäst bröd förut ... Så jag är lite nervös

  • Liten med Mindre
    Äldre 3 Nov 11:30
    #76

    Vad gäller medicin - vi försökte hälla i Mindre hostmedicin när hon satt i sängen i lördags. Maken blev väl lite ivrig och hällde för mycket under lämpligt gapskrik. Hon satte allt i halsen och kräktes upp det lilla hon ätit under dagen. Fast när det hamnade i sängen verkade det rätt så mycket...

    Nu häller vi i vällingen istället. Än så länge går det fint. Vet dock inte om det hjälper mycket. Men vi tog något som hon fick mot hosta i våras. Bättre än inget hoppas vi.

    Soffor - vi hade 3 st ett tag, på 80 m2. Men makens båda fick vika hädan till förmån för min , som kanske inte var lika bekväm, men snyggare och bättre kvalitet (med allt vad det innebär). Vit dessutom..

  • fru AM
    Äldre 3 Nov 11:32
    #77
    BrudSommar2006 skrev 2008-11-03 11:21:43 följande:
    Tror inte att någon av oss här upptäckt att vi är grannar väl, det är väl Cicci och AM som ligger närmast till i så fall?
    Jag har ju snokat reda på att Telis jobbar i närheten där jag bor - brukar förfölja henne från t-banan och maniskt rabbla hennes ÄL-cykel
  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:33
    #78

    Am
    Nej, KALLT vatten ska det vara. Jag vet, helt galet om man inte är van men det funkar bra! Jag använder dinkelmjöl, btw, men det beror på vad jag har hemma. Det blir ju väldigt ljust och lite ciabatta-aktig konsistens.

    BS
    Vet inte om polisen var inblandad någongång, det var så länge sen och det bodde ju en hel del folk där. Tydligen hade det pågått flera år när jag flyttade dit.

  • Telema­rkgrrl
    Äldre 3 Nov 11:35
    #79

    AM, du verkar vara inne på husmorstemat just nu , har du något bra tips på hur man får rent ett duschdraperi? Jag vet att man kan tvätta såna i tyg i maskin men det här är i genomskinlig plast. Har försökt skrubba det i badkaret med diskmedel men det var svårt.

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:36
    #80

    Jag brukar stalka utanför Kokos hus, med sedvanlig trenchcoat och foppatofflor utan något under. Jag brukar peka finger åt henne och hojta när hon har mens. Ibland brukar jag även stoppa tamponger i nyckelhålet. MOAHAHAHAH!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!