• nennes­juttio­åtta
    Äldre 2 Nov 15:57
    1608815 visningar
    9643 svar
    9643
    1608815

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 2 Nov 20:13
    #31

    Nenne, kul ny trådstart!

    Cicci, du verkar ha haft en bra dag!

    FruLlan, skönt att Borren verkar vara på bättringsvägen redan.

    Och jag bryr mig förresten inte heller om hur anonym jag är här, jag skriver inget jag inte vill att folk ska veta.

  • Liten med Mindre
    Äldre 2 Nov 20:32
    #32

    Nenne - du är otrolig! Liknelsen med flumride är synnerligen passande... Älskar flumride!

    Och ni har skrivit otroligt mycket - läser på makens dator och har inte hunnit sparka bort honom från den förrän nu. Eller snarare - han har tagit hem sin jobbdator istället för min som flyttade tillbaka i måndags. Så nu har jag en "egen" igen.

    Måste tyvärr säga att jag inte längtar så mycket till den verkliga jobbstarten i morgon. Men men, det ska bli så kul att se maken utvecklas som pappa, han har inte agerat så mycket på egen hand hittills, inte hela dagar menar jag.

    Fast - han kunde ju haft bättre tajming. Mindre har knappt velat äta "fast" mat på över en vecka, om vi inte väntar tills hon skriker av hunger. Plockmat är fortfarande kul, men det är minimala mängder som faktiskt hamnar i magen. Och sen börjar vi tvivla på det riktiga i att ge välling istället, så sen i fredags blir det inget extra. Fast då börjar det otrevliga, med att den hackiga hostan blir ihållande, snoret börjar spruta och hon vaknar och hostar/gråter flera gånger per natt. Välling istället för mat?? Osäker och ingen kan svara. BLÄ! Vill ha facit!

    Önskar det gick att veta om det är ett utslag av "kan själv" eller sjukdom. Enligt läkaren i fredags så var hon frisk som en nötkärna - det var innan hostan blev ihållande. Mutter!

    Nåja, mellan hostattackerna och matgnölet så är hon glad och kravlig. Har börjat ställa sig upp nu, och kröp faktiskt sina första steg idag. Har annars mest praktiserat säl-stilen.

    Vi kikade på ett hus idag med. Äntligen igång. Fast tyvärr var fotografen hos mäklaren ett geni, för allt var knappt hälften så stort i verkligheten. Fast det låg fint, halvlantligt med ridskola och naturreservat som granne. Så - vi kommer att kika vidare på området, men inte detta hus.

    Cicci - grattis!

    FruLlan - grattis, om jag inte redan sagt det. Glömsk och virrig jag med.

    Må så gott alla! Nu ska jag glida ner i tv-soffan en liten stund före sängen.

  • Fru FruLLa­n
    Äldre 2 Nov 20:48
    #33

    hejsan tjejer
    Låter som en toppenfödelsedag cicci och som en super middag som du ska få. faaaan vad gott!!! fast du har ju nog ätit nu....

    Jag vill också ha recept på gryta!!!!

    Vill bara säga att förutom att vara trådens födelsedagsbarn idag så är cicci trådens mesta hedersknyffel ALLTID. (alltså så klart finns det fler knyfflisar här bland alla goa... men nu pratar vi om cicci )

    jag och en viss hästägare pratar uppenbarligen inte samma språk så hon ansåg att "jag skall kolla med maken om jag kan" betyder " javisst rider jag din häst på måndag"

    alltså jag blir jääääteglad över att hon vill att jag ska rida honom (även fast han är galen...) men va faaaannnnn man kan vel få välja själv om det passar.

    Nåja hedersknyffeln cicci ställer upp och passar borren en stund i morgon medans jag rider annars hade jag aldrig fått ihop det hela.

    PUSSS ciccci
    tack och grattis som bara faaaan igen.

    Kokosen: Lust?????
    det behövs vel förrrr faaaan inte va????
    har du hört talas om vanligt hederligt tandborstsexande???? Såja påt bara!!!!
    Lunch i veckan?
    ha det sååå kul på jobbet.

    Nu ska jag äta kronärstskocka med maken som precis kom in.
    pusssss

  • Äldre 2 Nov 21:01
    #34

    fruLlis - Skönt att borren mår bättre redan! Conny har också blivit förkyld, men bara snorig och lite hostig än så länge, inget kräks som tur är.

    Undrar en sak: Jag tar ju aldrig tempen på mig själv så jag har ingen sån vana, men så länge han sover ok och verkar hyfsat pigg i övrigt spelar det väl ingen roll om han har lite feber och jag inte vet om det? Eller?

    Tand nummer 5 har tittat ut nu, och åtminstone en till är på väg i överkäken. Häromdagen släppte han dessutom min hand och knatade iväg 5-6 steg själv! Jag blev helt ställd men lyckades iaf fånga honom när han kom på vad han sysslade med...
    Det verbala är han långt ifrån lika utvecklad i. Inget mamma eller pappa här, han håller sig till bababa, oaoaoa, osv.

    nenne - Det blir ju knappast några barn gjorda med pitten i ögat!! Men men, eftersom jag passade på att gnälla isf att hångla blir det nog ingen pitt nånstans ikväll.

    Tack för alla lycka till-hälsingar!

    BS - Hahaha, jag tyckte det var jätteroligt med håret och dörröppningar! Fast han kanske var allvarlig??

    Liten - Jag ger ersättning när conny äter dåligt. Till mig sa bvc att det viktiga är att man inte slutar ge mat på sked helt. Conny tokvägrar sina barnskedar, men äter bättre ooch bättre om han får äta det vi äter och vi matar med våra bestick. Så nu har jag lagt mina ambitioner på is och conny har ätit både falukorv, (hemmagjorda) köttbullar och spaghetti och köttfärssås...

  • Fru FruLLa­n
    Äldre 2 Nov 21:02
    #35

    ha ha ha
    har maken ontr i håret BS? ha ha ha

  • Fru FruLLa­n
    Äldre 2 Nov 21:05
    #36

    kokosen
    Tempen är ju egentligen ganska så oviktig. det är ju hur han mår som är viktigt. Mår han inte dåligt så vad spelar feber för roll. Det är om han har andra "symptom" som kan vara intressant. Jag vill inte att du ska börja jobba vill att du ska leka med oss

    ego???
    JAG????

  • Äldre 2 Nov 21:05
    #37

    Hello darling fruLlis!
    Absolut lunch i veckan! Jag kommer ju vara i närheten VARJE DAG nu, så just say when!

    Mmm, kronärtskocka som är så gott!!

  • Äldre 2 Nov 21:06
    #38

    fruLlan - Precis, det är så jag tänker också. Great minds, you know...

    Varför har jag plötsligt börjat försöka slänga mig med engelska fraser???

  • Äldre 2 Nov 21:12
    #39

    Efterlyser lite av ciccis jävlar anamma! Kan du skicka det på posten vore det väldigt snällt, äl-stickor har jag ett par kvar av så jag klarar förhoppningsvis den här månaden (jag mjukstartar ju med billiga stickor och börjar med CB först när jag ser att det stiger).
    Jag är så puckad, trött och irriterad och sitter bara och retar upp mig själv i stället för att skita i det ("det", som egentligen inte är något, bara missförstånd och fånig stolthet) och få kn*lla...

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 2 Nov 21:34
    #40

    Koko, ja ibland undrar man om han inte verkligen var lite allvarlig i alla fall!

    Liten, Iris är just nu inne i en välling-istället-för-mat period och jag tror inte att det är någon fara faktiskt, det är ju näring i vällingen med. Jag ser det som att det ordnar säkert till sig av sig självt på lite sikt. Stackars Iris har ju ont i halsen och nu hostar hon också så det klart att det inte är kul att äta, det viktigaste är väl att hon får i sig nånting, välling eller inte.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!