• nennes­juttio­åtta
    Äldre 2 Nov 15:57
    1619553 visningar
    9643 svar
    9643
    1619553

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru FruLLa­n
    Äldre 3 Nov 12:57

    Tog förresten en kopp te och några mackor så här 10 minuter efter lunch. vaddå ska man inte äta mer när man är mätt vaaaaa????

  • FruCic­ci
    Äldre 3 Nov 12:57

    Hejsan på er,

    Inskolningen var en timme idag. En jävla unge som heter Erik slog ner Victor 10 ggr, gav honom både rivmärken (som blommade upp som nässelutslag) och bulor. Jag som är sååå känslig nu, satt med lipen i halsen och skulle vilja skjuta den lille krabaten. Victor var jätte ledsen eftersom det gjorde ont.
    Fröken sa att de är så de hälsar på varandra o jag snabb som en kobra säger att det är bullshit.
    Sen lägger jag till att Victor har känslig hud o inte tål att få massa rivmärken (vilket är delvis sant).
    Hur som, det gick ok, 2/3 delar av barnen var ute, så det var en lugn dag. I morgon är det 9-11 ungefär.
    Vki följer inte ngt särskillt schema, utan de kollar hur barnet fungerar o hur det verkar trivas. I slutet av veckan ska Victor äta på daigs och ev sova. Jag ska sen under november ha honom max 5 timmar om dagen 3 dagar i veckan. Jag är ju "hemmafru" så jag tänker inte stressa igång dagis grejen. December ska vi ha honom 30 timmar per vecka och från Januari 40 timmar. Sen blir det ju bara 5 månader, sen ska ju syskonet förhoppningsvis anlända.
    Hur som helst, jag är iaf stolt som en tupp. Victor är verkligen snäll mot andra människor och då både vuxna o barn. Jag har aldrig sett honom ens knuffa ettannat barn, dragit i håret eller ngt liknande. Han klappar fint, delar med sig och finner sig i att han inte får som han vill...
    Kanske när det som är problemet att han är för snäll o andra ungar märker det...
    Jag sa högt att ' ge igen Victor ' sen fick jag rätta mig högt oxå och säga att man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv... Skämdes över att jag sa så.... men jag var så arg på den förbannade Erik o är fortfarande.

    Nog om detta!

    Appropå grannar så är jag nog 10 miuters promenad eller mindre från AM och även Telis jobb.
    Sen bor jag o Moppy ännu närmre varandra. Jag stöter på henne och hennes son mellan varven...

    Härliga snopp bullar nenne!
    Ska jag testa med!

    Grattis till nya soffor BS!

    Koko, hoppas första dagen har varit bra på jobbet o att du fick dig en omgång i går. Lika bra ni vänjer er vid tandborst sex nu

    hej Issie, undrade just vart du hade tagit vägen, en vecka utan dator.... inte skoj, man blir beroende av den.

    ZOZO, trist med blodtrycket. Jag har haft problem åt andra hållet, men det kanske inte är lika jäkligt...

    Liten, jobbigt med Mindre. Hoppas hon sover sig bra. Brukar hjälpa!

    Telis, vad roligt att du hade det bra i Göteborg. Jag skulle kastat in duschdraperiet i maskinen, de flera ska ju tåla det oavsett. Kanske 30 grader och inte centrifug?

    Tack för grattis igen, som haglade in under gårdagen.
    Jag hade en helt fantastisk dag, min man fick nverkligen till det bra o maten var helt outstanding. Löjrom är det godaste jag vet!

    Nu måste jag bara pudra näsan.... intresseföreningen antecknar
    Snart kommer Boris Becker, Borren är ju rödhårig men 1000 ngånger sötare än the real Boris Becker (som jag förövrigt har datat för snart 10 år sedan. Those old days.... uj uj uj vilket liv jag levde.... )

  • Lapine­tte
    Äldre 3 Nov 13:00

    Telis och AM träffades ni?

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 13:08

    Cicci!
    WHAT!?!?! Har du datat Boris Becker?! HAHAHAHAHAHA!!!! Didn't see that coming!

  • Oms
    Äldre 3 Nov 13:09

    PUH! Jag läste ikapp slutet på förra tråden ca 300 inlägg eller ngt men nu hinner jag inte mer i denna.

    välkomna alla smygläsare! hoppas ni blir kvar här o slutar smyga nu - oavsett anledning.

    Lappis - håller tummarna för att det tog sig denna gång

    Cissi - grattis i efterskott

    AM- bra att ni är på dagispersonalen ang blöjbyten - det e ju jätteviktigt att det fungerar ordentligt m blöjorna!

    Övriga - skoj läsning!

    upptäckte att jag varit grymt aktiv här inne på BT...

    4118 inlägg!!! det ni! men då så har jag ju varit aktiv sen 050921 vilket var då jag o maken bestämde oss för ett datum
    och min första hemvist var ju "nu har jag gjort det igen -trådarna" vi är ju flera här inne som om inte börjat där så sen hamant där...

    i övrigt har helgen varit super, var ute på söder m en tjejkompis i fredags och gled hem runt 11 på kvällen vilket var alldeles lagom efter en jobbig jobbvecka! sen på lördagen var det långpromenad + shopping m mathilda o min mamma i stan medan maken hade storstädning där hemma. hem o laga god middag (thaimat)o sen iväg på klubb på kvällen där vi dansade hela natten (svägerskan var barnvakt) mindre kul var söndagmorgonen som svägerskan skulle ta men pga huvudvärk inte orkade mer än mellan 6-8 så då fick maken gå upp och var vaken till 11 då han väckte mig o bad om skiftbyte

    sen var iväg til stan m skridskoåkning i kungsan (första gången maken o hans bror stod på skridskor - guud vad jag skrattade) o sen högmässan i kyrkan - hemma vid 9 igen och satt sen som en zombie i soffan till läggdags - kul men intensiv helg

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 3 Nov 13:10

    Cicci, din galning, hur kom du på att du skulle dejta Boris Becker, ujujuj!!!!

    Stackars Victor, sånt händer inte på Iris dagis tack och lov, de satsar väldigt mycket på empati och att lära sig att hjälpa och ta hand om varandra.

  • Äldre 3 Nov 13:12

    Tjohoooo! Shit vad jag är välkommen tillbaka!!!

    Har hittills lyckats låsa mitt konto två gånger, druckit kaffe, ätit lunch, shoppat lite efter lunchen och skrivit ut ett dokument (på 3 sidor ). Om 1½ timme tänker jag avsluta min första arbetsdag, fram till dess ska jag försöka rensa inboxen (923 email) och eventuellt läsa det där dokumentet jag skrev ut.

    nenne - Du varnade ju innan du började stalka mig, så det räknas inte. Dessutom är det bara bra med lite extra tamponger, vet man aldrig när man kan behöva (tyvärr). I fredags trodde jag dock att det var trick or treatare, men det kanske var du då också? Klister i låset och filmjölk i brevlådan, låter det bekant?

    Puss på er, jag är nog lite hög på all uppskattning jag fått på jobbet idag tror jag!!

  • Lapine­tte
    Äldre 3 Nov 13:13

    Cissi - så du var ute med min kompis drömkille?!! Helt sjukt men hon hade våta drömmar om Boris så tillslut trodde hon nästan att det var sant.

  • Lapine­tte
    Äldre 3 Nov 13:16

    Klister i låset och filmjölk i brevlådan?!

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 3 Nov 13:17

    Klister i låset och filmjölk i brevlådan, men Nenne, nu får du skärpa dig!

    Våta drömmar om Boris Becker, men vad HAR du för kompisar Lapinette, hjälp, det är alltså inte bara Cicci, det finns fler som är lagda åt det hållet, dubbelhjälp!

    Koko, det låter som en alldeles lagom första dag på jobbet!

    Sitter och väntar på att klockan ska bli efter två så att jag kan ringa igen om Iris provsvar. Idag hade hon tydligen kräkts upp lunchen efter att ha satt pyttipanna i halsen, stackarn.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!