• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Lapinette

    Stalker - vem har blivit förföljd? Ja, förutom AM då som verkar ha koll på Telis? Själv har jag kompis kompis som fick en efterhängsen semesterbekant efter sig. Han åkt upp hela vägen från Ungern (och det var inte ens något mellan dem på semestern) och förföljde henne. Hon flyttade in hos min kompis, köpte blond peruk men en vacker sommarmorgon fick han fatt på henne och slog ned henne på öppengata. Helt jäkla sjukt men galningen åkte tillslut fast.

    Själv har jag ägnat morgonen åt att sälja en GPS och en byrå. Satte in annons sent igår kväll på Blocket och de är redan sålda. Vad gjorde man innan Blocket?

  • nennesjuttioåtta

    AM


    Lapinette
    Huaa! Slog han ner henne! Vilka idioter det finns, jag ska nog spika igen alla fönster och aldrig mer gå ut. Fan! Nu avslöjade ju jag det också!

  • Lapinette

    nenne - vi vet vart du bor!!!! Ja, den där karln kunde inte ta ett nej. Han stod utanför hennes hus i princip dygnet om. Förutom när någon snäll gammal dam hade öppnat dörren åt honom och han ringde på dörren.

  • Telemarkgrrl

    AM/Nenne, det KAN ju faktiskt vara så. Även om hon mörkade så pass att hon skyllde på nån "Så här blir barn till" eller vad den nu hette som dom lånat på biblioteket.

    AM, jag minns inte riktigt var vi köpte det. Vi köpte det till förra lägenheten och sen åkte det in i förrådet när vi fick duschkabin och kom inte fram förrän nu när vi slängde ut kabinen.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    GAAAAAAAAAAAHH!!! Jag kommer att ha en kanin i grönsakslandet!
    Men om jag korkar upp en flaska Sauternes kanske du kommer in???

    Telis
    men dra den om rödluvan också. Klart att hon läst här! Men hon hade tydligen inte lyckats lista ut vem som var vem, vilken klant!

  • Lapinette

    Apselut nenne! Du kan alltid locka kaninen med ett gott vin!!! Annars hotar jag med att äta upp dina morötter.

  • fru AM

    En gång i tiden skulle jag nog ha kategoriserat min nuvarande man som "stalker" eftersom han inte gav sig ... Han hängde utanför mitt hus och hängde blommor och presenter på dörren trots att jag hade en ny pojkvän. Framförallt tyckte min pojkvän att han var dj-kligt jobbig

  • fru AM

    LAapis - tack för uppslaget förresten, fick äntligen ändan ur vagnen att lägga ut annons på Blocket för att sälja sommarens stora felköp: Världens pilligaste mobiltelefon ...

    Nu är det lunchdags ... ska ge mig ut på stan, ta en vända förbi Telis jobb och se om jag kan skugga henne lite ... Nej - idag blir det bara en macka från grannbutiken! tio meters promenad. Tjoflöjt!

  • Telemarkgrrl

    AM, då lär vi ses där. Jag är på väg till samma ställe as we speak.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!