• nennes­juttio­åtta
    Äldre 2 Nov 15:57
    1609006 visningar
    9643 svar
    9643
    1609006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:05
    #61

    ååhhh soffa.... Svårt att hitta till bra pris! Antingen är de för smala, vi vill ha en djup soffa (har en härlig Tomelilla idag som man bara försvinner i), som vi båda får plats i när vi ligger sked och samtidigt ska den vara mjuk. Flera vi provade på Svenska Hem kändes för väntrumsaktiga. Ska ta en tur till Mio. IKEA hade så fula tyger, tyckte vi.

    Men först och främst ska vi köpa en ny säng! Dags att bli vuxna och skippa 120-sängen! Den är lite för fast för oss båda och vi kanske behöver mer space ibland, även om vi ligger rihopslingrade mesta tiden på natten. Men det är inte heller så lätt att välja... Just nu lutar det åt en Kungsängen, men har två alternativ där som vi måste provligga en gång till innan vi bestämmer oss.

    Izzie
    Härligt att du nu kan måla tak, kan jag hyra dig sen när vi flyttar? Bara du är klar före jul i hela huset så är det OK. Du kan få en platta öl för besväret. Inget jag ser fram emot att göra (hade ni shellack också?) men en absolut nödvändighet.

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:07
    #62

    Ore
    hahaha, ja det vore iofs rätt kul om det var så (men min granne är 85 och jag tror att hon är i klimakteriet, men säg det inte till nån, ifall att hon inte vill att det ska komma ut)...

  • Telema­rkgrrl
    Äldre 3 Nov 11:09
    #63

    AM och Nenne, nej men det är just det, jag skulle kunna berätta allt jag berättar här för en bekant eller kompis. Det känns bara lite kymigt att berätta det för okända som man inte har en aning om vad det är för några. Men jag tror ju inte heller att det finns smygläsare som håller på att stalkar mig.

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 3 Nov 11:10
    #64

    Apropå spioner så törs jag fortfarande inte åka ner och bo hos svärföräldrarna för de har ju fortfarande den där stalkern springandes i trädgården på natten. Polisen tror ju att det är grannens dotter han vill åt eftersom det suttit lappar på hennes bil när hon parkerat på stan med typ "jag vet var du är" men de lyckas ju aldrig få tag på honom vilket jag tycker är helt otroligt. Han står ju på svärisarnas balkong på nätterna och tittar in och får någon syn på honom så vinkar han. Sedan har det ju monterats upp en massa strålkastare som ska tändas när han kommer men han är ju bara där och klipper av sladdarna hela tiden och orsakar så att deras säkringar går till hela huset. Först skulle grannarna få ha en polishund som skulle bo hos dem som de skulle släppa ut när karln kom och som skulle ställa personen tills polisen hann dit men det tyckte de var för läskigt, de var rädda för hunden, suck. Nu har de haft en jägare som sover utomhus varannan natt men eftersom han parkerar bilen på uppfarten så har ju killen kommit på det och kommer bara nätterna han inte är där nu - såå smart. Svärisarna får åka till polisen och anmäla efter varje gång han varit där eftersom det tydligen påverkar ett eventuellt skadestånd hur många gånger man anmält. Det här har ju pågått ett helt år nu och de börjar bli helt sönderstressade. Själv blir jag stressad varje gång de tycker att vi ska åka och hälsa på i den där cirkusen!

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:10
    #65

    Förresten, är klimakteriet en övergående fas? - vad kommer efter det?

  • fru AM
    Äldre 3 Nov 11:14
    #66

    BS: Skulle vara fantasktiskt om någon kunde hålla koll på min ÄL-cykel åt mig ... Med tanke på hur den uppförde sig i somras

    Ore: jag inboxar receptet på grytan

    Nenne: JAg vill också baka "böjda snoppmuff-ins". Som jäser nattetid ... Recept tack!

  • Telema­rkgrrl
    Äldre 3 Nov 11:16
    #67

    BS, huuuuuääääääääh vad läskigt!

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 3 Nov 11:16
    #68

    BS
    Men FY vad otäckt! Vilken människa!!!!

    När jag bodde på elevhem så fanns det en fönstertittare där. Jag såg honom(?) aldrig men eftersom jag bodde på 1:a våningen så var vi alltid noga med att dra ner persiennerna innan det blev mörkt, om inte så gick vi i samlad tropp in och gjorde det hos varandra ifall att h*n skulle stå där och glo.
    När jag kom tillbaka efter jullovet så hade jag däremot haft persiennen uppe och adventstaken på hela tiden. Jag bodde längst in mot huvudbyggnaden och på marken utanför var det en upptrampad stig fram till mitt fönster med en massa fotspår utanför och märken efter två stora händer på fönsterblecket... *ryser*

  • Liten med Mindre
    Äldre 3 Nov 11:19
    #69

    På jobbet - har nog lämnat hjärnan halvvägs hemma. Vill komma igång men ändå inte. Nåja, snart lunch, sen får jag väl ta tag i vikariens överlämning.

    Om det är fler som känner som Telis - att ni vill ha ett privat forum, så kan maken säkert fixa något (har erbjudit sig tidigare). Men, det får ju alla lov att vara med på då. Bra med privat, samtidigt som man missar nya spekulanter.

    Och, lillskruttis har nu utöver hosta och snuva fått feber. Äter uselt, dricker dåligt och sover rätt mycket. Men då kanske hon blir frisk i alla fall. Sömn är alltid bra säger zoombie-mamman som inte är van att gå upp i ottan.

  • BrudSo­mmar20­06
    Äldre 3 Nov 11:21
    #70

    Nenne, har fullt sjå att hålla mig uppdaterad i ÄL-cykel-världen, har inte hunnit sätta mig in i klimaterie-världen riktigt än.

    Hittade en soffa, Brighton, som var så djup och skön men den kände vi inte att vi får plats med i vårt lilla vardagsrum tyvärr.

    Tror inte att någon av oss här upptäckt att vi är grannar väl, det är väl Cicci och AM som ligger närmast till i så fall?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!