Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej!

    Tillbaka efter en helg i Göteborg. Tack för en kanontrevlig frukost, Muggles och Piggelin, alltid lika roligt att ses!

    Nenne, här är en bra tumregel för de/dem - byt ut de/dem mot vi eller oss istället. Om det funkar med "vi" (som har två bokstäver) ska det vara "de" (som också har två bokstäver), funkar "oss" bättre (som har tre bokstäver) ska det vara "dem" (som också har tre bokstäver).

  • Telemarkgrrl

    Oj, det verkar bara vara jag som tycker att det är läskigt med smygläsare! Jag känner mig som om jag går omkring i min upplysta lägenhet i bara ett badlakan medan det står människor ute i mörkret och tittar in på mig. Jag har ju ingenting att dölja så det gör ingenting om det är folk jag känner som tittar (läser) men det känns väldigt obehagligt med okända. Jag skulle gärna ha ett låst forum för bara oss så att man kunde vara lite mer personlig och använda sina riktiga namn osv. Ja, jag HETER ju Telis men ni andra.

    Tack för påminnelsen, Smygläsaren, jag ska skärpa mig i fortsättningen och inte avslöja för mycket.

  • Telemarkgrrl

    AM och Nenne, nej men det är just det, jag skulle kunna berätta allt jag berättar här för en bekant eller kompis. Det känns bara lite kymigt att berätta det för okända som man inte har en aning om vad det är för några. Men jag tror ju inte heller att det finns smygläsare som håller på att stalkar mig.

  • Telemarkgrrl

    AM, du verkar vara inne på husmorstemat just nu , har du något bra tips på hur man får rent ett duschdraperi? Jag vet att man kan tvätta såna i tyg i maskin men det här är i genomskinlig plast. Har försökt skrubba det i badkaret med diskmedel men det var svårt.

  • Telemarkgrrl

    fru AM skrev 2008-11-03 11:32:46 följande:


    Jag har ju snokat reda på att Telis jobbar i närheten där jag bor - brukar förfölja henne från t-banan och maniskt rabbla hennes ÄL-cykel
    Okej, nu blir det buss till och från jobbet i fortsättningen!

    Eller, vänta, det borde jag ju inte berätta här i så fall.
  • Telemarkgrrl

    Nenne, preciiis. Nu ska AM allt få jobba hårt. Idag blir det kanske tunnelbana, eller buss, eller vem vet, jag kanske GÅR hem?!

  • Telemarkgrrl

    I helgen var vi förresten hemma hos ett par kompisar som har ett par barn, bla 6-åriga Tilda (nej, hon heter inte Tilda i verkligheten). Och mitt under frukosten började Tilda fråga ut min man om varför vi inte har några barn och när maken uppriktigt svarade att vi försökt men att det inte funkat så sa hon "varför inte dååå? Har du fel på dina speeeeeeeeermier?!" Gissa om maken satte frukostgröten i halsen.

  • Telemarkgrrl

    AM, tack!! Vette sjutton bara hur man ska veta om det är PVC eller Peva?! Kanske ska börja med såpa och se om det räcker.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!