• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne: du är bäst!
    Blowing Kisses 4

    Grattis Cicci på födelsedagen!

    Går och väntar på att Livia ska gå och lägga sig för att jag och maken ska kunna ha något vi inte haft på länge ... en riktig ... tv-dinner! (Ska sitta och mumsa världens godaste gryta som vi hade i frysen. Recept från andra tråden ...) Trodde ni något annat? Ja vi får hoppas att vi orkar det med!

    Kram till alla!

  • fru AM

    Ja Nenne det är Rosens gryta - tävlar i klassen fontänorgasm-mat!

  • fru AM

    Cicci - jag inboxar dig receptet på grytan (den var från "resetråden") så slipper du leta!

  • fru AM

    Izzie: Grytan: Det beror på vem man bjuder ... Det är mer goffa-mat. Vi bjöd min bror och hans familj på den men de är inte så fina i kanten. Den är hursomhelst urgod. Jag iboxar dig receptet.

  • fru AM

    Cicci: Är det idag Victor börjar på dagis? Gick och spanade efter er när jag lämnat Livia ...

  • fru AM

    BS: Såg en fin Howard-soffa på Mio Sveavägen till det facila priset av 4.900:- Fast jag vet inte om det är er stil alls

    Stackars Iris och stackars dig också. Hur var det - har ni kollat efter streptokocker? Annars nog dags att göra det! HAr Iris fått riktig hostmedicin (receptbelagd)?

    Jag undrar om inte också Victors avdelning på dagis kör sk tredagarsinskolning? Livias har i alla fall börjat med det. Då är föräldern med i tre hela dagar ... Sedan är det klart. Vi får se vad Cicci säger ... Victors avdelning är eg. ett helt annat dagis än Livias - trots att de ligger bara tjugo meter från varandra - så det kan ju vara helt annorlunda.

  • fru AM

    BS: jag går också och tänker väldigt mycket på heminredning (och recept) just nu Har ni kollat något på Folkhemmet - de har lite fina grejer ibland

  • fru AM

    BS: Kul att ni beställt den soffan, testsatt bara fåtöljen men den ville jag knappt resa mig ur ... hade lätt kunnat ta en tupplur där och då.

    När Livia skulle äta hostmedicin så vägrade hon ju när vi kom med den på en sked ... Så vi började hälla upp en liten slurk apelsinjuice (som hon aldrig tackar nej till) i ett glas och däri hälla medicinen. Den lilla hutten tog hon utan att misstänka ngt fuffens i flera veckor

    Det där med att vi avslöjar oss i tråden ... ja har tänkt på det - men samtidigt, det är ju inga stadshemligheter, eller? Allt jag dryftar i tråden skulle jag lika kunna gärna berätta för någon jag träffar och börjat bli bekant med. Jag TROR inte att det är någon smygläsare som vill något ont och som sitter och samlar på sig information om oss (vad de nu skulle kunna använda info om våra ÄL-cykler och kakrecept till) ... Men jag kanske är naiv?

  • fru AM

    BS: Skulle vara fantasktiskt om någon kunde hålla koll på min ÄL-cykel åt mig ... Med tanke på hur den uppförde sig i somras

    Ore: jag inboxar receptet på grytan

    Nenne: JAg vill också baka "böjda snoppmuff-ins". Som jäser nattetid ... Recept tack!

  • fru AM

    Apropå stalkers: Har en kompis som blivit stalkad av en kollega på jobbet. Hennes (kompisens) man skulle gå och hämta tidningen i brevlådan (en bit från huset där även soptunnorna för området är) och upptäckte då fruns kollega som stod och rotade i deras sopor!! Och det visade sig att det inte var första gången. Eller ens första kollegan han gjort så med ...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!