• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    MSW: ingen fara - inget intressant har vi skrivit ... bara sexskvaller och lärorika erfarenheter vi gjort tidigare ...

  • fru AM

    Lappis - vi håller tummarna för att det går bra för er nästa gång. Och OM inte så finns vi här och IRL för att klappa om och krama och trösta. Men du - tänk på att du inte får snuva oss på den där maskeraden! Kram!

    Mugglan: LAmmgrytan är jättegod men tar några timmar med förberedelser och småputtrande så vardagsmat tror jag inte jag räknar den till. Söndagsrätt - perfekt! Sidan med receptet:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3111067-19.html

  • fru AM

    Nenne: Om jag var du skulle jag skicka spontanbrev till alla reklam-/annonsbyråer i din stad med omnejd. Då kan man vara lite mer galen och personlig i brevet. Hitta dem tex på limeway.se, eller eniro. Fast du kanske redan gjort detta? Hursomhelst är du så begåvad så att jag hoppas att du hittar ett jobb att få utlopp för dina talanger på snart! Kram

  • fru AM

    Själv är jag idag mest fokuserad på att jag ska försöka sälja den där jäkla mobilen via blocket. Blev helt nermailad under natten (!) av olika skumma typer som inte ens kan skriva stor bokstav ... Som tur är har jag en skrivkunnig köpare på G som kommer förbi ikväll (när maken är hemma - kan inte låta bli att tycka det är läskigt att stämma träff med folk som hittat en på Blocket.)

  • fru AM

    Så man skulle unna säga att jag har mobillossning idag Få se om den vandrar vidare och blir väl mottagen under ordnade förhållanden ...

    Förlåt - det var det om det. Nu fokus: Ägglossning! Kokosen är på G, någon mer: Nenne!, Lappis är det ÄL nu som du skriver om?

  • fru AM

    Ore : jag tror slem är bra för det betyder ägglossning (fast jag har aldrig märkt någon skillnad på mig själv)

  • fru AM

    LAppis: Det var ju så det var. Det minns jag ju nu - vi pratade ju om det i tråden! Förlåt - fick för mig att det var längre sedan ... Men vi kom ju fram till att ni hade goda chanser ändå!? Därav maskeradplanerna!

    Ang Blocket: visst känns det som om mail skrivna 3 på natten inte är skrivna av människor man vill stämma träff med för att sälja saker ...?

  • fru AM

    OK:
    Lappis ÄL i torsdags
    Koko: kanske idag?
    Nenne: nästa vecka?!

    Vore ju helt underbart om ni prickar allihop och får barn med två veckors mellanrum! Och om jag vore GUD så bleve det så.

  • fru AM

    Nu sitter jag och surar över att Stockholm Stad ändrat reglerna för barnomsorg när man är hemma med bebis. Tills typ i går var det 30 timmar i veckan efter eget tycke. Nu är det max 6 timmar om dagen. Jag hade ju tänkt att Livia skulle gå 4 dagar i veckan, fast 7 timmar per dag. Tror i o f s att jag kan komma runt det där ... Om jag struntar i att ta ut föräldraledigt och istället tar lite uppdrag i firman så jobbar jag ju!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!