• Snart fru Wennerström

    Gifta Septemberbrudar snackar vidare..

    Ja.. jag tyckte det kunde vara kul med en tråd för oss alla som sakta men säkert är/blir gifta.. här kan vi prata om allt mellan himmel och jord nu när giftermålet är "avslutat"..

    .. snacka på nu!

  • Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..
  • linil

    Kul! Vilken tidning är det?

    Soon to be wed skrev 2008-11-09 15:40:06 följande:


    Hej vi valde också tackkort från qpix, helt otroligt bra service och leverans på 1 dag och så blev dom så supersnygga, kan verkligen rekommenderas Nu har jag skrivit på en intervju ang vårt bröllop, reportage om vårt bröllop ska göras i en tidning ihhhhhhh så spännande, skriver mer sen när det är helt klart Kramar Anna
  • matildaochniklas

    Tentan gick bra. Vi håller på att skicka ut tackkorten, haha det har vi hållt på med länge nu, men det är några som inte kommit iväg än.

    Soon to be wed: Kul att vara med i tidning, grattis!

    Freckles: Hoppas ni får det kanonbra i Thailand!

  • Moonlightshadow

    Ja just ja tackkorten, det har fallit helt i glömska nu, eftersom våra tankar är runt husköp och flytt. Tar det nog efter vi har flyttat tror jag annars blir det lite väl mycket att stå i.

  • Kanelisen

    I morgon går alla tacckorten iväg, då klarar vi precis gränsen på två månader, hihi! Fast vi fick ju inte själva fotona förrän efter 6 veckor så det var kört med enmånadsgränsen ändå, hur sjutton hinner folk det?!

  • Lillsnufflan

    "Egentligen" ska väl tackkort skickas efter en vecka. Men det är ju totalt omöjligt nuförtiden eftersom många får vänta kanske tre veckor på fotona och sedan ett tag till på själva tackkorten. Själva fick vi vänta nästan en månad på fotona...

  • GrisRosa

    kryper in med en liten fundering: ska ev gifta oss den 19/9 nästa år men har helt glömt hur vädret va i år?!?!

    Men ni kanske har bättre minne .....

  • lanovia 08

    Jag kan bara uttala mig för 6 september och västkusten. Där var det dåligt väder, kallt och regnigt. Men förra året vid den tiden var det kanonväder.
    Så funderar du på september har du goda chanser att få bra väder, men finns ju aldrig några garantier. Men är ni inte beroende av att vara ute så kan jag säga att just den dan skiter man fullständigt i vädret finns så mycket annat att tänka på.

  • Kärlek08

    håller med lanovia. Men som sagt hela september i år var ju i princip skitväder och hösten kom mkt tidigare så jag som gifte mig 6/9 och trodde jag skulle få ett sensommarbröllop fick ett tidigt höstbröllop, löven ligger i drivor på korten. Men vad gör det när dagen var underbar!!

    Hörrni brudar, ni som besällt från qpix, en fundering: Jag skulle vilja ha ett av de tacfkkorten där man kan ha flera bilder men jag vill klistra in bilden i ett eget kort och skriva mitt eget tack. Kan man på ngt sätt få bort texten som finna på alla kort från qpix? Det går att skapa en egen textruta över den förtryckta texten men försvinner då det som är förtryckt? Är det ngn som gjort ngt sådant??

  • matildaochniklas

    Jag håller med lanovia och kärlek 08, det var riktigt dåligt väder den 6 september men det spelade verkligen ingen roll, det var den bästa dagen i mitt liv!

    Men september brukar ju vara fint annars, skulle verkligen rekommendera alla att välja den månaden.

    Sorry om jag skriver konstigt, men jag är på fest o passar på att använda datorn då våran är trasig.

    Hoppas det är bra med er!

  • linil

    Vi gifter oss den 20sep och då var detriktigt bra väder. En vacker höstdag, lite halvmullet men när vi kom ut från kyrkan så sken solen på alla löv - de var mellan gröna och gula.

    Så helt enkelt perfekt väder,precis vad jag hade hoppats på.
    Men det kan verkligen vara olika i sep.

Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..