• Snart fru Wennerström

    Gifta Septemberbrudar snackar vidare..

    Ja.. jag tyckte det kunde vara kul med en tråd för oss alla som sakta men säkert är/blir gifta.. här kan vi prata om allt mellan himmel och jord nu när giftermålet är "avslutat"..

    .. snacka på nu!

  • Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..
  • Freckles

    Fast jag har hört el tom läst här tror jag att man har tre månader på sig efter bröllopet att skicka ut tackkort. Vilket verkar rätt så logiskt tycker jag då man kanske sticker iväg på resa direkt efteråt och då inte e hemma för att skriva kort samt så tar det ju ett tag att få bilderna från fotografen och beställa tackkorten sen. Vi har inte skickat ut våra än då vi fortfarande väntar på några retuscheringar, pga av dödsfall så kommer det ta ännu längre tid nu också - så vi hoppas på att få ut dem innan jul åtminstonde.

    Förhoppningsvis blir gästerna glada att få tackkort sent än inte alls!

  • Kärlek08

    eller hur!! Den som väntar på ngt gott... Hörrni om man gifte sig 6/9 är det då ofint och snålt att skicka med tackkortet tillsammans med årets julkort? Dels behöver jag lite tid att göra tackkorten (och julkorten) dels spar man ju på porto. Är det dumt och snålt och oartigt tycker ni?

  • linil

    Vi var hos fotografen igår och valde kort till tackkortet.
    De kommer att komma om ett par veckor och då blir det ju ganska nära i tid till julkorten ska skickas ut.

    Jag tycker att man kan lägga ett julkort i samma kuvert som tackkorten, men maken tycker inte att vi ska julkort/julhälsning i år utan bara tackkorten.

    Så Kärlek08 det är nog lite olika vad man tycker.

    Vi är inte överens......

  • Soon to be wed

    Hej vi valde också tackkort från qpix, helt otroligt bra service och leverans på 1 dag och så blev dom så supersnygga, kan verkligen rekommenderas Nu har jag skrivit på en intervju ang vårt bröllop, reportage om vårt bröllop ska göras i en tidning ihhhhhhh så spännande, skriver mer sen när det är helt klart Kramar Anna

  • Freckles

    Har varit inne på qpix och deras priser verkar ju oslagbara med tanke på vad man får och enligt alla er verkar de dessutom bli bra också!
    Det jag undrar är dock om korten är enkla och alltså inte dubbelvikta på nått sått? Om man vill skriva till något personligt utöver de man väljer att skriva som text går det då?

    Soon to be wed skrev 2008-11-09 15:40:06 följande:


    Hej vi valde också tackkort från qpix, helt otroligt bra service och leverans på 1 dag och så blev dom så supersnygga, kan verkligen rekommenderas Nu har jag skrivit på en intervju ang vårt bröllop, reportage om vårt bröllop ska göras i en tidning ihhhhhhh så spännande, skriver mer sen när det är helt klart Kramar Anna
  • lanovia 08

    Visst kan man skriva till något personligt. På våra kort fanns lite plats kvar längst ner dock inte så mycket. SEdan kan man också välja att skriva till något när man beställer så att texten trycks. Men då blir det ju inte så personligt, för då blir det samma på alla.

    Kärlek 08 jag vet inte vad jag tycker. Jag skulle nog inte reagera om någon skickade dubbelt till mig, men jag skulle inte välja att göra det själv. mycket till hjälp va??

  • Freckles

    Tack! Då vet jag, nu e det bara att välja kort då...hmmm kommer bli svårt. Kul med korten där man kan välja flera bilder, då blir det lite lättare att välja ut ett par favoriter.

    lanovia 08 skrev 2008-11-10 09:14:21 följande:


    Visst kan man skriva till något personligt. På våra kort fanns lite plats kvar längst ner dock inte så mycket. SEdan kan man också välja att skriva till något när man beställer så att texten trycks. Men då blir det ju inte så personligt, för då blir det samma på alla.Kärlek 08 jag vet inte vad jag tycker. Jag skulle nog inte reagera om någon skickade dubbelt till mig, men jag skulle inte välja att göra det själv. mycket till hjälp va??
  • Ickaflicka

    jag skrev på baksidan, funkade bra och kändes personligt tycker jag! annars finns det ju en textruta för tryck på framsidan!

  • Freckles

    Tack för hjälpen med korten, då ska jag verkligen beställa därifrån.

    Nu är det bara några timmar kvar tills vi åker på Bröllopsresa till Thailand!!! Ska verkligen bli såååå underbart. Skönt att komma bort från det trista vädret och ännu skönare är det att veta att jag inte behöver göra nånting på två veckor. Inga måsten - bara njuta av sol och värme och ta hand om varandra.

    Ha det så bra så ses vi till advent!!
    Kram

Svar på tråden Gifta Septemberbrudar snackar vidare..