• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • BlivandeFruJohansson

    Kan stänga kläningen nu Så skönt! Men kör hårt sista tiden me så kanske den sitter lite löst Har börjat printa ut festhäftet, ett par sidor. Fortfarande lite finslipning på vissa i gästpresentationen.. Vigselhäftena är utskrivna och vikta, ligger färdiga i mappen Så de kan ja bocka av! Vi ska köpa mer alkoholfri dricka, till både bubblet & maten. Pratade igår om hur vi ska åka i bilarna under dagen. Känns nu att de börjar närma sig!! Spännande!!

  • Sofia08

    Jag var och provade hämtade min klänning i lördags. Den är så himla perfekt. Hoppas inte att jag kommer hinna lägga på mig ngt inför bröllopet för det har visst visat sig att jag är GRAVID!!!!!!!!

    Helt fantastiskt!!! HIhihi. Kommer vara i v 11 på bröllopet så det borde inte vara några problem med klänningen tycker jag..

    Är så glaaad!!!

  • 21sept1996

    Grattis Sofia! vad underbart!

    Nu till min lilla fundering (som inte är så liten, för jag grubblar mycket på den)

    Hur gör ni med tacktal och välkomsttal mm. Kan man överlåta detta på sin toastmaster? (vi har våra mammor som värdinnor)Det kan nämligen inte bli så traditionellt, då jag bara har min mamma, så jag har ju ingen pappa som kan hålla välkomsttal och både min mamma och min sambos föräldrar är med och betalar. Så traditionen att svärfar ska hålla tacktalet funkar ju inte.
    Klurigt allt detta tycker jag. Sedan vet jag att min mamma inte alls är bekväm men att hålla tal (hon är som mig helt enkelt)
    Räcker det att tacka i festprogrammet? Måste det vara så traditionsmässigt?
    Hur gör ni? kommer ni som brudpar hålla något av talen?

  • BlivandeFruJohansson

    GRATTIS SOFIA!!!! Underbar lycka för er!! *Mysigt*

    Vi har skrivit ett litet tack längst bak i häftet, men våran Toastmaster kommer hålla i välkomstskålen, sen kanske nån av våra föräldrar vill säga nått.. Får se hur de blir.

  • RebeckaSvensson

    Håller på att krångla med bordsplaceringen nu. Är ni färdiga med den?

  • AnneiLund

    Längst fram i vårt festhä'fte har vi ett välkomsttal, där vi talar om för alla hur glada vi är för att de kommer, längst bak i häftet har vi tack till alla våra sponsorer och alla som på ett eller annat sätt har hjälpt till!

Svar på tråden 28 Juni del 3