• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • BlivandeFruJohansson

    Våran bordsplacering är färdig! Känns skönt I festhäftet har ja snart gjort klart gästpresentationen, men har dom svåra kvar Dom man inte känner så väl.. Sen ska allt komma på sin plats. Ska träffa prästen den 12 maj & gå igenom allt Ska träffa den nya cateringen den 7 maj. Så tror nog de mesta börjar bli någorlunda klart! Trevlig valborg & ha en skön långhelg

  • Sofia08

    Åh, vad skönt med färdig bordsplacering!! *avis* Sen har jag också börjat på presentationen av alla. Shit vilken tid det tar!! På alla singlar har jag skrivit som en kontaktannons typ..haha. Tycker jag var roligt iaf!!
    Jag undrar när de hör av sig från kyrkan....Jag måste kontakta kantorn för att höra om komp till musiken. Det får bli nästa vecka.

  • BlivandeFruJohansson

    Nu är våra ringar hämtade SÅ FINA!!!!

  • BlivandeFruJohansson

    Kan inte lägga ut några bilder.. Men dom är i guld, lite tjockare. Lite rundade kanter. Min vigselring är likadan fast me 3 brilijanter SÅ FINA!! Blev billigare me än va vi sagt från början. Hade lämnat in guld som dom skulle göra ringarna av & de blev lite över. Så istället för 6550:- för 3 ringar blev de 4500:- Kanon!!

  • Sofia08

    Åhh vad roligt! Min ring är klar i slutet av Maj. Guuu vad jag längtar! Samtidigt så är det väl lika bra att inte ha den hemma, då jag skulle vilja prova den hela tiden..haha.
    Idag firar jag och min älskling 5 år! Blev väckt i morse med frukost på sängen och nybakade scones!! Mums!

  • Sofia08

    Tjejer!!! Igår var min möhippa!!! Hahahaaha!!! Jag sitter fortfarande och skrattar högt för mig själv. Hade så jäkla roligt!! Helt underbart och lyckat!!
    Det var verkligen helt oväntat. Hade ingen aning att de skulle komma och hämta mig tidigt i går morse. Men de gjorde de och dagen var fylld med sång, dans och olika uppdrag.
    Så nu får ni nog ha ögonen öppna för snart är det er tur!! Hehe.

  • BlivandeFruJohansson

    KUL!!! Skönt för dej att de är över, ja bara väntar nu! Sambons svensaxa är planerad och klar me ja får inget veta.. Dom tror att ja ska försäga mej Har en känsla att våra kommer bli samma dag! Men ingen nämner möhippa el nått. I söndags gick min lillasyster med min son till våran tvillingsyster. Där va även en åv våra bästa vänner (??) Dom sa att dom bara satt & snackade skit, men tror att de va nått lur på gång!!

  • Sofia08

    Ja, dagen var helt oförglömlig!! Är nästan liiite avis att ni har ert framför er..haha. Nu ser jag fram emot att se på alla kort och filmklipp från i lördags!!! Jag vet när min blivandes svensexa är men inte vad de ska göra. Ska bli roligt att höra hans story sen. Tror att det kommer gå lite vildare till än hur vi hade det. Fattar inte riktigt varför killar måste vara så extrema i allt de gör..Well, så länge de har kul...haha.

    Idag har jag köpt ballonger som vi ska dekorera festlokalen med. Rosa och vita i pärlemorskimmer. Men jag undrar om man ska ha helium eller inte? Har man inte det så fattar jag inte riktigt hur man ska sätta upp dem i festlokalen... I affären idag sa hon att de hyr ut helium för 985kr!! Jag tycket det var jättedyrt..!! Ska ni ha ballonger, och hur gör ni isf?

Svar på tråden 28 Juni del 3