• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • Sofia08

    Tack för alla gratulationer!
    Kl 16 ska vi till MVC. Så himla spännande!

    Guldsmeden ringde igår och berättade att min vigselring är klar!! Åh, jag bara längtar tills vi ska hämta den. Får se om vi gör det idag eller nästa vecka. Måste länsa kontot först..haha.
    Prästen ringde häromdagen också,så vi ska till kyrkan på söndag på vigselsamtal. Jag måste komma ihåg att ta med hindersprövningen!

  • BlivandeFruJohansson

    Mysigt att gå till MVC, kanske får höra hjärtat Min kära Morbror hörde av sig i veckan och anmälde sig till bröllopet, bara 3 veckor efter osat gtt ut..§
    84 8/*-eq12

  • BlivandeFruJohansson

    Sonen råkade spilla min mugg me te på datorn så den va tvungen att torka lite.. Iallafall, min morbror som nu efter 3 veckor att osat har gått ut så har han anmält sig. Vi trodde inte han skulle komma, kom inte på min systers bröllop. Och har redan skrivit ut de mesta av häftet. Så antingen får vi skriva om och skriva ut häftet eller kladda me bläck och fixa om BLÄ, vill inte göra nått utav de, absolut inte kladda.. Men inte mycke att göra nu, utan bara att skriva om då

  • Sofia08

    Idag har vi varit i kyrkan på vigselsamtal. Guu vilken trevlig präst. Jättemysig! Först frågade han oss lite hur vi hade tänkt det med musik, brudfölje osv. Sen hade vi generalrepetition!! Vi gick igenom hela vigselcermonin och det var så himla pirrigt!! Hur vi ska gå, när vi ska göra vad osv. Jätteroligt och pirrigt. Fattar inte riktigt hur man ska klara det när det är på riktigt.

  • BlivandeFruJohansson

    Våran präst kommer säga va vi ska göra under tiden Annars skulle man ju alrig klara av de;)

  • Nice08

    Kan jag också få vara med här..? Har juh våran ceremoni den 26 juni.. Å en torsdag är inte så vanligt å gifta sig på tror jag.

    Våran ceremoni kommer jag att räkna som våran bröllopsdag.. Fast, egentligen så gifter vi oss den 16. Ifall man ska gå efter dom "lagliga" papprena.. :)

  • patti87

    gud jag börjar bli nervös nu.....;) nu kan man räkna ner dagar lixom....26 dagar kvar!!! ujujujujuj....:)

  • BlivandeFruJohansson

    Nu pirrar de riktigt i kroppen!! Tror att de mesta är färdigt, lite detaljer kvar..

Svar på tråden 28 Juni del 3