• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • Ronja2

    oj har inte kommit i närheten av så långt som många här...

  • Sofia08

    Jag håller också på att pyssla med festprogrammet. Vigselprogrammet finns på datorn, redo för att skrivas ut. Måste bara köpa inlagor, och stämpla och fixa med korten som kommer att vara själva "pärmen". Sen måste jag få ett ok från präst och kantor också.

    Har ni några idéer och tips på saker att ha i festprogrammet? Sånger och så. Jag har hittat några sånger som jag har lagt in och sen är jag klar med presentationen av varje gäst. Men skulle vara kul med några fler sånger och lite annat.
    Förresten så använder jag en färdig mall för festprogram. Är det någon som vet hur man gör om man vill ändra formatet på en sida. Jag vill ju ha bordsplaceringen som mittuppslag och nu är ju bara marginalerna så att man kan skriva på halva sidan i taget...förstår ni?

  • BlivandeFruJohansson

    Vi ska ha vårt program liggande så har ändrat de först. Sen har ja gått in på Format ( I Word- programmet) och sedan tagit Spalter. Där valt 2. Dår blir de så man kan skriva på 2 sidor

    Va igår hos prästen, så nu e de klart Musiken skulle hon prata me kantorn om, ska ha 3 psalmer så behövde inte prata me honom.. Så nästa gång ska vi va där är halv 3 på bröllopsdagen

    Vigselprogrammet ska nu bara skrivas ut, men måste köpa papper. Har bara hittat 500-pack, men räcker me 250st så känns onödigt att köpa dubbelt så mycke. Sen e de inte riktigt den färgen ja vill ha Men ska ut & leta på torsdag, då ska ja ner på stan.

    Festhäftet börjar närma sig sitt slut, sen ska ja bara printa ut allt så de kommer åt rätt håll, de blir de svåra!!

  • Sofia08

    Vi ska ha våra program stående. Hade kanske varit enklare att göra liggande...Men jag orkar inte ändra nu.

    Idag har jag varit och provat min klänning!!!! De har sytt upp och in den. Åh, jag var sååå fin!!! Kände mig som en prinsessa!!! Helt underbart! Ska hämta klänningen på lördag. Kan inte riktigt fatta att det är så kort tid kvar nu. Känns lite overkligt. Men ska bli otroligt kul att se helheten sen när man har klänning, smink och hår fixat!

  • RebeckaSvensson

    Jag var ute och gick med Joel igår.. En riktig långrunda.. Också bara fick jag en sån där ström av längtan, jag ser verkligen fram emot att få gifta mig med honom!!! :D

  • BlivandeFruJohansson

    Mysigt! Sitter me festhäftet, de e ju skitsvårt att få allt i rätt ordning

  • RebeckaSvensson

    hur många av er är färdiga med bordsplaceringen?

Svar på tråden 28 Juni del 3