• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • AnneiLund

    Sprängd budget??????

    Snacka om det!!!!
    Hade kunnat köpa en lägenhet för pengarna snart....sjuuuuukt vad det springer iväg

  • Yanetta

    Inatt hade jag andra (el tredje?) mardrömmen om bröllopet. En hund hade tuggat på mina skor så klacken var helt sne, hade glömt att köpa mina pärlor till brudbukette och kom på det när den skulle hämtas på morgonen. Jag glömde bort tiden för smink o frisör så jag fick göra nåt hastigt själv. Och vi hade inte kontrollerat ljudet i festlokalen så vi visste inte hur stereon fungerade, och dessutom så hade min man inte gjort i ordning någon låtlista som jag bett honom om....vaknade när han i drömmen klagade på högtalarna i festlokalen och tyckte att det var alldeles för dåligt ljud. Då skrek jag "Men det tycker väl för fan jag oxå, men nu är det så det får bli!". Och så vaknade jag.

    Tror jag börjar bli lite stressad....

  • BlivandeFruJohansson

    Hemskt me mardrömmar! Har inte haft nån nu på ett tag men har haft et par Allt är så verkligt me! Har idag vart i lokalen som vi ska ha festen i. Så kollade vart borden ska stå, m.m. Känns kanon! Men ska gå dit me våra Mammor & syskon som ska hjälpa till me dekorationerna. De närmar sig nu

  • Sofia08

    Hej tjejer! Åh, i natt var det min tur att drömma mardröm. Tror att det är min andra hittills. Det kommer väl bli fler och fler drömmar ju nämrare man kommer..haha.
    I veckan som kommer tänkte jag kontakta cateringfirman och korrigera betsällningen lite pga allergier osv. Sen ska jag inhandla en näbbklänning till vår lilla brudnäbb. Nästa helg åker min blivande och hans pappa till Tyskland för inhandling av vin, öl och sprit. Snart är det bara två månader kvar!!!!

  • bruden08

    Ja jag vet det vet inte varför jag hela tiden skriver fel låt vi ska ha för kärlekens skull med ted gärdestad haha det står rätt i vigselprogrammet iallafall. Tack för att du påpekade det hade ju varit pinsamt om man skrivit fel låttitel.
    Nilsa in love skrev 2008-04-14 22:03:22 följande:


    Bruden 08:Bara så att det inte blir galet i ditt vigselprogram så är det Lundell som gjort "Kärleken förde oss samman"... Kramis.
  • bruden08

    ja visst är den mysig skulle vilja speladen på cd i kyrkan innan själva vigseln drar igång, medans alla sätter sig. Ska höra med prästen om amn får göra så.


    AnneiLund skrev 2008-04-14 22:45:38 följande:
    Åh vad jag gillar låten på er sida!!! Man blir så glad liksom!!!!
  • Sibbis

    hehe, ja, detta är en av låtarna på vår playlist i just det avseendet. vi ska sätta ihop en CD med lite såna klassiska kärlekslåtar som folk får knalla in i kyrkan till...


    bruden08 skrev 2008-04-20 11:57:17 följande:
    ja visst är den mysig skulle vilja speladen på cd i kyrkan innan själva vigseln drar igång, medans alla sätter sig. Ska höra med prästen om amn får göra så.
    Annars tycker jag att jag har hyfsad koll. Beställde ringen förrförra veckan, så den är under produktion hos guldsmeden som ligger kvarteret ifrån jobbet :-P Valde egen design eftersom jag hade lite stenar sen tidigare. skorna, som jag oroade mig över lite, är inköpta och gås in för fullt. underkläderr måste jag skaffa på måndag iofs, men jag har bestämt vilken butik jag ska gå till o känner mig lugn med det. klänningen ska provas och nålas på tisdag.

    Ska köpa material till festprogrammen på måndag och sen börja fundera lite merr allvarligt på dem. T har fått i uppdrag att kontakta biskopen som ska viga oss och se till att vi vaskar fram en kantor. dessutom ska han boka resan vi ska ta oss iväg på direkt efter vigseln. själv ska jag boka tid med dansskolan så vi kan dansa till "vår" låt.

    Min sorg är att min lillebror troligen inte kommer kunna komma. Jag tror kanske att den krisen han går igenom gör att hela bröllopsstressen o allt runt omkring känns banalt. Jag har nog ett helt annat perspektiv på det mot vad jag hade haft annars. Både bra dåligt, tror jag
  • Nilsa in love

    Ja, nu går dagarna fort, tjejer!

    Är tacksam över att våra toastmasters fixar festhäfterna. Nu behöver vi bara tänka på att göra en gästpresentation samt skriva en sida med tack.

    När det gäller klädsel så ska vi iväg till Malmö på fredag för att ta slutmåtten på min klänning. Samtidigt ska vi köpa dom förbannade skorna och underkläderna (har jag FORTFARANDE inte gjort) samt börja kika på min blivande makes kläder.

    Utöver dessa projekt så har jag påbörjat tandblekning hos Folktandvården (blir såå snyggt, ser resultat redan nu, efter 4 dagars användning) samt solning för att bygga upp en snygg färg.

    Nu är det bara 5 kg som ska bort. Hinner man det på två månader? Kan inte vara omöjligt, eller hur? Någon mer i tråden som fortfarande vill ha bort några kilon?

    Kramis.

  • järvedsullis

    Nu har jag också hittat er! Tillslut så....

    Ja, här rullar det på, jag har köpt både skor och underkläder, planerat min bukett och så har vi fixat kläderna till min blivande och planerat vad vi ska ha på buffebordet. Känns som vi fortfarande har koll men jag har också börjat få mardrömmar. Allt i från att det tokregnar under hela dagen och kvällen till att folk blir ovänner och att jag glömt att folk ska komma så dom har igen plats... och värre lär det väl bli...

    Vi måste börja göra en låtlista och festprogrammen, bordsplaceringen och vigselprogrammen. Det känns som att det är ganska stora punkter kvar....

  • Sofia08

    Vad dött det är på tråden tjejer! Idag är det bara 59 dagar kvar!! Hur ligger ni till i planeringen. Jag är lugn som en filbunke. Måste nog börja ta tag i vigsel och festprogrammen snart..de lär ju ta sin lilla tid. Har börjat på bordsplaceringen och det är verkligen riktigt svårt.
    I morgon firar jag och min älskling 5 år!!

    Trevlig Valborg!!

Svar på tråden 28 Juni del 3