• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • Ronja2

    Oj det går fort. Tycker inte det var länge sedan det "bara" var 100 dagar kvar :)

  • järvedsullis

    det är så mycket ogjort än!!!! Det värsta är att jag inte har lust att göra det som borde göras, hur känns det när det är mitt eget bröllop!!??? Jag jobbar ju iof som lärare och i 3 veckors tid har allt bara kretsat kring betygsättning så det kan ju vara en förklaring, men ändå. Jag börjar iaf bli nervös. Hon som gjort ringen ringde igår och sa att hon skickat den så att jag ska kunna prova den, sen är det bara stenarna kvar, klänningen håller på att sys ihop och idag ska jag iväg till floristen för att välja ut vilka blommor vi ska ha. Gift blir vi ju vilket fall som helst, eller ?

  • BlivandeFruJohansson

    Absolut, bara vi har de där pappret (står nu just still i skallen ) och en präst (eller liknande) så ska vi bli gifta! Ska nån dag ta itu me smådetaljerna runt allt. Fixar just nu me lillasysters student till på tors, så har lite annat i huvudet.. Vilka har blivit hippade & vilka har de inte?? Kommer inte ihåg.. Ja har de inte iaf Väntar spänt

  • järvedsullis

    jag har inte blivit hippad än.... men jag börjar vara lite paranoid. Jag tror att det kommer i helgen...

  • BlivandeFruJohansson

    Mm, svårt att veta när dom kommer.. Ingen säger nått när man frågar och alla kan hålla masken Nån som gjort nått till bröllopet? Vi har nu kanske 2 som inte kommer + min morbror som inte kommer (sa att han skulle komma, 3 veckor efter osa Men har nu inte fått ledigt..) Så kanske måste göra om en del i häftet som redan är utskrivet Jaja, de löser sig nog.

  • Ilbäcksan

    Jag har blivit hippad, det blev jag redan 10 maj så jag var helt oförberedd! Jag blev så paff så det tog någon timme innan jag fattat det och lugnat ner mig lite. Jag fick vara Dolly Parton :)

  • 21sept1996

    Är det någon som ska dansa vals? vad har ni tänkt dansa till för låt?
    Tycker det är svårt att veta vilken låt som passar takten i vals.

Svar på tråden 28 Juni del 3