Inlägg från: järvedsullis |Visa alla inlägg
  • järvedsullis

    28 Juni del 3

    Nu har jag också hittat er! Tillslut så....

    Ja, här rullar det på, jag har köpt både skor och underkläder, planerat min bukett och så har vi fixat kläderna till min blivande och planerat vad vi ska ha på buffebordet. Känns som vi fortfarande har koll men jag har också börjat få mardrömmar. Allt i från att det tokregnar under hela dagen och kvällen till att folk blir ovänner och att jag glömt att folk ska komma så dom har igen plats... och värre lär det väl bli...

    Vi måste börja göra en låtlista och festprogrammen, bordsplaceringen och vigselprogrammen. Det känns som att det är ganska stora punkter kvar....

  • järvedsullis

    sofia08 - har blivit helt klar med uppsatsen!!! jag tror jag lättat minst 5 kg. Jisses vad skönt det känns, hur går det för dig?
    Måste kolla lite runt i lokalen hur det ser ut. Vi har en ide som kan bli rätt bra men det kan bli bara blaj också. Tänk er ramen av ett cykelhjul. Den kläs in i tyg och hänger ner från taket, från detta hjul kommer det tygremsor som bildar ett strimmlat tygtak. Efter festen hade vi tänkt att dessa remsor skulle tas ner och vävas till våran "bröllopsmatta". Vi hade tänkt köpa tyg nere på ikea men det kan ju behövas en del....

  • järvedsullis

    sagesse - efter min opponering hade jag en del ändringar tex hade min handledare tyckt att jag skulle ta bort ett avsnitt som i mina ögon var ett ganska viktigt avsnitt för hela uppsatsen, men jag gjorde som han sa. Sedan på opponeringen får jag ganska mycket kritik för att jag valt bort hela den delen... nu hade jag ju kvar allt så det var ju bara att lyfta in det igen men nog hade det varit skönt om handledare och examinator hade haft samma synsätt.

    Jag ska hålla tummarna för er båda två, det kommer ni att fixa! Ni kan ju hålla både bröllopsplanering och uppsats igång samtidigt, det visar ju på driftighet om något.

  • järvedsullis

    jag tyckte att jag hade koll på läget, men det behövdes bara en studieresa på tre dagar som inte var inplnerad så rasade hela min planering. Jag fick rycka in i sista minuten för att åka till Stockholm med mina elever. Det var verkligen jättetrevligt, men jag hade absolut inte tid.

    Vi har inte börjat på någon bordsplacering, inget festhäfte, inget vigselprogram och sedan måste vi välja ut ny musik. Min sambo han verkat inte tycka det är så farligt. Är det nu jag blir bridezilla?

  • järvedsullis

    det är så mycket ogjort än!!!! Det värsta är att jag inte har lust att göra det som borde göras, hur känns det när det är mitt eget bröllop!!??? Jag jobbar ju iof som lärare och i 3 veckors tid har allt bara kretsat kring betygsättning så det kan ju vara en förklaring, men ändå. Jag börjar iaf bli nervös. Hon som gjort ringen ringde igår och sa att hon skickat den så att jag ska kunna prova den, sen är det bara stenarna kvar, klänningen håller på att sys ihop och idag ska jag iväg till floristen för att välja ut vilka blommor vi ska ha. Gift blir vi ju vilket fall som helst, eller ?

  • järvedsullis

    jag har inte blivit hippad än.... men jag börjar vara lite paranoid. Jag tror att det kommer i helgen...

  • järvedsullis

    jag fixk min möhippa i helgen oxå.... så roligt som jag hade var det länge sedan jag haft! Fick göra roliga och saker som kändes lagom. Det var så skoj och jag var så dålig dagen efter, känns faktiskt idag också, mycket som ska ut ur kroppen.

  • järvedsullis

    det har vi inte ens börjat med.... det var ju tänkt att vi skulle få lite hjälp med allt det här, men det verkar som det är bara vi i hela våran bekantskapskrets som är lite lyckliga just nu. Folk separerar, skiljer sig eller håller på att jobba ihäjl sig.... så vi har precis börjat. Vi har ju inte så mycket annat att fixa.... jag är inte bitter bara trött.

  • järvedsullis

    Jag hoppas att ni fick en lika härlig dag som jag hade. Vädret var med mig, maten räckte till alla och minst lika många till, jag har aldrig kännt mig vackrare, jag hoppas att det togs många fina bilder. DEn tid som vi hade tänkt skulle räcka till fotografering var lite för snålt så det blev inte riktigt som jag hade tänkt, men huvudsaken är att det finns några bilder. Lycka till nu alla nya fruar!

Svar på tråden 28 Juni del 3