• Svar på tråden 28 Juni del 3
  • järvedsullis

    sofia08 - har blivit helt klar med uppsatsen!!! jag tror jag lättat minst 5 kg. Jisses vad skönt det känns, hur går det för dig?
    Måste kolla lite runt i lokalen hur det ser ut. Vi har en ide som kan bli rätt bra men det kan bli bara blaj också. Tänk er ramen av ett cykelhjul. Den kläs in i tyg och hänger ner från taket, från detta hjul kommer det tygremsor som bildar ett strimmlat tygtak. Efter festen hade vi tänkt att dessa remsor skulle tas ner och vävas till våran "bröllopsmatta". Vi hade tänkt köpa tyg nere på ikea men det kan ju behövas en del....

  • BlivandeFruJohansson

    Kan kanske bli bra, har jätte svårt att se saker framför mej.. Snart ska vi till cateringen och kolla om de blir bra, hoppas de! Men innan ska vi till returpunkten & slänga massa skräp + alla fönster vi har bytt Vill heller sitta här och komma på bra ideér till bröllopet

  • Sofia08

    Järevedsullis: Åh. GRATTIS!!!!!! Guuu vad skönt för dig!!!! Usch, jag ligger efter. Dagarna bara försvinner och jag tycker att jag inte får nåt vettigt gjort!! På måndag måste jag skicka in min FÄRDIGA resultatdel till min handledare!!!!! Började visst igår...åh, det är så svårt! Måste lägga på ett kol idag. Inte sitta på BT med andra ord..haha.

    Rolig idé med tygremsorna förresten, det blir ju ett minna för livet!!!

  • Sagesse

    Så det är inte bara jag som skriver uppsats? Vi planerar att ha ett färdigt utkast imorgon... hoppas att vi får ihop det!

  • Sofia08

    Sagesse: Ja vi får kämpa på!!! Min ska vara klar den 28/5. Börjar bli liiiite orolig...

  • Sagesse

    Jo, men nu är det inte långt kvar! Jag trodde bara det var jag som var så galen att jag planerar examen och bröllop i samma månad. Men uppsatsen ska vara klar redan nästa fredag om allt går som det ska, sen väntar oppositioner och sånt. Jag är mest orolig att examinator och handledare ska vara oense så att man får jättemycket att korrigera i juni - det kommer jag INTE ha tid med!

  • järvedsullis

    sagesse - efter min opponering hade jag en del ändringar tex hade min handledare tyckt att jag skulle ta bort ett avsnitt som i mina ögon var ett ganska viktigt avsnitt för hela uppsatsen, men jag gjorde som han sa. Sedan på opponeringen får jag ganska mycket kritik för att jag valt bort hela den delen... nu hade jag ju kvar allt så det var ju bara att lyfta in det igen men nog hade det varit skönt om handledare och examinator hade haft samma synsätt.

    Jag ska hålla tummarna för er båda två, det kommer ni att fixa! Ni kan ju hålla både bröllopsplanering och uppsats igång samtidigt, det visar ju på driftighet om något.

  • Sofia08

    Ja, ibland undrar man om man är galen!! Hahaa. Men det ska väl gå bra. Ligger iofs ganska mycket efter. Men det blir väl dygnet runt de sista dagarna eller nåt..

    Jag är också lite orolig att man ska få en massa att komplettera. Min handledare är så himla positiv till allt. Jättebra! Men examinatorn är jättekonstig. Så det känns som det kan bli hur som helst.
    Jag ska lägga som önskemål att jag vill vara bland de första att gå upp med min uppsats. Så att jag kan sätta mig med kompletteringarna med en gång efter. Vi måste ju gå på andras seminarie också. 5st!! Annars läggs inte uppsatsen in i Diva eller nåt...suck!

    Åh solen skiner och det är VARMT!!! Jag vill ut men man måste ju disciplinera sig nu. Å andra sidan skulle det ju vara kul att vara lite brunbränd till bröllopet I morgon kanske?

  • BlivandeFruJohansson

    Ska försöka sola lite me imorron Men har mycke annat att fixa me så vi får se hur de blir me de.. Kul att va lite brun när sommaren kommer.

  • Sofia08

    Jag vill också sola i morgon! Jag ska nog unna mig en timme eller så...även fast jag inte har tid....

Svar på tråden 28 Juni del 3