• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ingen bröllopsångest

    Jag gör verkligen inget vettigt idag förutom tvätt, annars bara slappar jag, hänger framför datorn och spånar bröllopsideér.
    Ni andra?

  • Englali

    Självklart vill man ju det.

    Det där med värdpar har jag också funderat på. Och jag vet inte, i ärlighetens namn så vet jag inte riktigt vad vi ska ha dem till. Vad gör dem egentligen!?! Haha, oförstående jag

    Nu måste ni ge mig råd. Jag har sådan skoproblem till bröllopet. Jag är ju lång, 173 cm, och Andreas är 177 cm (tror jag) Dvs... säg endast mex 5 cm o ge på i klackhöjd. Jag har serisöt börjat fundera på ett par fina ivoryfärgade ballerinaskor istället, en lite lyxigare variant. Jag vill verkligen inte se längre ut än honom den här dagen! Och skorna... de syns ju inte ens under klänningen har jag upptäckt. Är jag galen!?!

  • Englali

    Steffis: Precis, tror mina fötter och ben kommer vara betydligt piggare längre i ett par ballerinaskor.

    Men så är jag lite fånig sådär... lite kvinnligt ändå med lite klack men åh... jag vill verkligen att han ska se längre ut än mig.
    Men så tänker jag på en av mina bästa vänners bröllop i somras. Hon hade lagt mkt pengar på tjusiga skor... inte en jäkel såg dem. Hon sa sen efter att skorna var verkligen bortkastade pengar. Både ekonomiskt och sett ur bekvämlighetssynpunkt. Hennes man är också bara några cm. längre än henne så de var exakt lika långa. I efterhand säger hon att hon inte förstår varför hon inte körde ett par fina ballerina.

  • Englali

    Anne: Jo... men så tycker jag att de där skorna med en liten "wannabe-klack" (hehe kallar dem så) de är inge fina, då kan det lika gärna kvitta. Men men... får helt enkelt fundera vidare på det.

    Så ni ska bröllop i dagarna 3? Härligt!

  • Englali

    Ja jag funderar faktiskt på det nu när du kom med förslaget. Jag får helt enkelt prova mig fram!

  • Englali

    www.oknokrog.se/

    Kika in på bilderna på den sidan. Det är den lokalen vi funderar på att byta till, den kostar lite mer men ligger så underbart vid vattnet, plus att vi kan anlända i båt till fästen då krogen har egen brygga precis vid ingången. Ser väl inte så tokigt ut?

  • Englali

    Ja visst gör det? Jag är så sugen... har mailat killen som har det nu med en förfrågan så får vi se. Vill inte att det ska dra iväg för många tusenlappar bara.

  • Englali

    Pumpkin: Ja det är ju det där med hållningen.

    Anne: Visst är det härligt? Tänk o få komma in med båt där o alla gästerna väntar... nice!
    Jag ska inte ha håret högt, det där har jag redan tänkt igenom. Finns lite bilder i mitt galleri hur jag tänkt mig det. Allt ska vara uppsatt (då det håller bäst hela dagen... utsläppt o lite halvt uppsatt, visst, men hur snyggt är det frammåt middagen? Tvärr hänger det ju ut sig så mkt så.. nej!)
    Jag vill att det ska se ganska mkt hår ut, men mer bakåt och åt nacken. Det ska vara en classy stilren och stram uppsättning.

  • Englali

    Mmm det är läckert Pumpkin! Jag har mailat honom o hoppas att det inte blir allför stor skillnad mot där vi redan har bokat.
    Iofs... haha, jag vet inte ens vad det kostar där vi har bokat.

  • Englali

    Såg det Pumpkin... läste precis igenom det. Så surt att det ska behöva vara så!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.