• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ojdå, det var inte mkt!!!
    Då ska du inte amma o så gissar jag. Är det för att du ska fortsätta läsa?

  • Englali

    Åh tjejer... vad är ni ikväll? När jag äntligen har lite tid o hänga här

  • Englali

    Pumpkin: Det är lugnt... jag tar aboslut inte illa upp för sådana frågor. Vi vet i ärlighetens namn inte riktigt vart Andreas lön kommer hamna. Han har ju inte fått en hel ännu men så har de sjukt mkt förmåner i sitt jobb som man inte får glömma (bilen, gymkort, vaccinationer, glasögon (tror jag) ett viss traktamente för luchen varje dag eftersom han inte kan ha med sig mat osv.)
    Jag har ju inte heller fått en ordentlig lön som verklligen visar vad jag tjänar förräns denna som kommer nu...
    Men den senast lönen vi fick så tror jag vi fick ut en bit över 30.000:- ihop, men nu hoppas vi ju på mer såklart! Haha! (sedan räknar vi inte in det han tjänar på sina DJ jobb i det, det är bara extra som vi måste klara oss utan, det får inte räknas med i det självklara. Men där är det väl kanske 2000-6000 extra per måndad, det kan variera enormt. Men det går tillbröllopsbudgeten för dt mesta) Själva då?

    Ja i våra 8000:- är ju inte tv, bredband osv inräknat så det sticker lite!

  • Englali

    Pumpkin: Tja.... då ligger vi ju inte så olika. Men som sagt, vi får se nu!

    Tycker ni hade ett litet matkonto.... hur lyckas ni? Tips mottages gärna. Vi har väl ett på 4000-5000 kr månad. *upps*

  • Englali

    Ok.... ja ni är ju superduktiga. Vi försöker göra en matlista också för veckan... iaf sön till tors kväll, sen på helgen brukar det alltid bli annat o planeringen brukar inte hålla då. Men sedan så är det inte alltid det blir som vi tänkt i veckorna heller... vi faller ur schemat så att säga
    Iaf tror jag vi har en hel del att spara in där om vi kunde skärpa oss lite. Som ikväll... jag va trött o Andreas va trött = hämtmat och då blir det heller ingen matlåda till mig i morgon vilket betyder utelunch då också... o blir det så ofta så rullar ju pengarna iväg.

    Ang. våran lokal, så var den bokad den 2/8... men var ledig helgen efter. Vi blev så otorligt sugna på o kolla med kyrkan och med caterinfirman om de kan ändras till den helgen. Är ju inte så att vi har vårat datum av någon spec. anledning... såå vad tror ni?

  • Englali

    Pumpkin: Du använder väl Dermalogica? Får jag fråga dig om råd ang. ansiktsregöringen. Vilken har du? Har du några andra produkter du rekomenderar eller ngåra av dem du INTE rekomenderar? Funder på att beställa från det där jerseybeauty

  • Englali

    Pumpkin: Nej, det är sååå lätt att bli lite lat. Som tur är så lägger det sig inte på mig iform av extrakilon iaf Men men... de händer lika väl att vi hämtar varsin sallad eller något så... inte alltid onyttigt.

    Ja nu fick jag världens sug att ringa kyrkan i morgon o kolla med dem!

  • Englali

    Jag har ju gått hos en i flera år, men så slutade hon.... tyvärr. Så nu letar jag efter en ny bra. Har använt andra produkter men hört såå mkt bra om rengöringen från Dermalogica och blev sugen. Finns ingen i någon av städerna som jobbar med det. Jag funderade på den Anti-bac skin wash bara... jag har ju tvärr fet hud som gärna bli glansig och nu de senaste två månaderna vet jag inte vad som hänt, finnar o fula små kvisslor All oro o stress kanske!?!

  • Englali

    Flamora: Ja vi ska det... det som behöver bokas om isf är catering, kyrka och fotograf (fotografen tror jag inte blir några problem... är mer orolig för kyrkan)

  • Englali

    Anja: Jaaa... du har ju koll på läget ju! Ja men den andra lokalen är också Oknö så det blir det hur eller hur. Såg du bilderna från det stället jag är så sugen på?
    www.oknokrog.se Kika!
    Vore så mysigt o kunna komma i båt dit o alla gäster står o väntar...
    Jag är uppvuxen på Oknö på somrarna så det känns som ett måste att vara där när man har något så underbart så nära. Andreas hat ju spenderat mkt av sina somrar där också... så det passar fint!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.