• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    20080614: Åh... det har jag inte tänkt på. Jag tror att vi vill ha texten "Inbjudan" på framsidan av korten i lime. Då kanske det fungerar utan embossing?
    Men på kuverten är det tänkt att det ska vara stämplat "Nu och för alltid" i silver. Bara för att väcka lite lagom nyfikenhet sådär innan det öppnas... men då kanske man ska embossa det!?! *suck* Jag kommer ha brutit ihop totalt när dessa förbaskade inbjudnignskort är klara

  • Englali

    Jag vill inte jobba i morgon. Jag är SÅ le på mitt jobb och har varit sedan jul. Jag vill att det ska hända något, vill utvecklas... vad ska jag göra!?! Går tom. i lite "jobb-bytar-tankar" (hoppas INTE någon jag känner läser detta...) Inte bra, men så "illa" är det faktiskt!

  • Englali

    Tack Snitte, ni kommer få höra mig svära många gånger över dem korten

    Jobbet i sig trivs jag toppen med. Men inte hur min arbetssituation ser ut. Jag jobbar 9-6 mån- fredag och lördag varannan vecka också. Så 5 dagar ena veckan och 6 dagar den andra. Åker hemifrån vid 8 på morgonen hemma strax efter 7. Är det ett liv? Jag hinner aldrig med någonting, hinner inte gå på några träningspass för de börjag typ när jag kommer hemm eller en halvtimma efter. Då är det matlagning och allt här hemma som ska tas om hand. (Andreas är ju tyvärr borta väldigt mkt i veckorna) Känns som jag lever för helgerna och så ska det väl ändå inte behöva vara?
    Att skaffa barn och jobba såhär är ju ohållbart. (jag pendlar 3 mil enkel resa till jobbet kan jag tillägga)

  • Englali

    Anja: Får inte jobba bara förmiddaar/em. I sånna fal ska man börja senare och sluta vid 18 (vi har ju alltid mest att göra på em.) eller vara helledig en dag. Just nu vill jag jobba 100%, fast jag jobbar ju mer.

    Snitte: Vi vill ju bo här, inte flytta till staden jag jobbar i. Så jag funderar seriöst på att skaffa mig något närmare här, men det är inte det lättaste.
    Andreas jobbar som regionschef på Canal Digital. Mkt resande i veckorna, men kontorsdag hemma på fredagarna.

  • Englali

    Anja: Han jobbar väldigt orgelbundna tider. Han är ju i bilen ute hos sina återförsäljare hela dagarna och har syd östra sverige som sin region. I morgon åker han tex. hemifrån vid 7 och är hemma vid 7 tiden på kvällen.
    Nej, jag får nog fixa mig något närmare helt enkelt och självklart har vi föräldrar som skulle ställa upp med ev. dagishämtning. Vi får lösa det där... och jag behöver ett jobb närmare, då skulle sååå mtk ordna sig. Ni får hjälpa mig att se mig på en ny salong, så kanske det blir så

    Snitte: Jag är anställd och det är otroligt skönt, inte minst med tanke på att man vill bilda familj. Skulle jag ha eget (hyrstol) nu så är ju inte barnfrågan aktuell än på ett antal år, då måste jag jobba in rörelsen först. Min plan är ju att vara anställd under mammaledigheten och under småbarnsåren för att sedna kunna göra min egen grej och DÅ kan jag ju styra mina tider helt och vi kan pussla mer utifrån Andreas jobb. Det vore det ultimata.
    Ang slöja. Fusk o fusk det vet jag inte, men "På riktigt" så ska ju slöjan "sys" fast. På gesällprovet ska den göra det. Att det sedan finns så många slöjor med kammar är för att det i dagens läge är så många som enbart bär slöja under vigseln och sedan vill ta av den till festen. Då är kammen mkt smidig, man kan ta loss den lite enklare utan att förstöra för mkt av uppsättningen. Ska du ha slöjan hela bröllopet (vigsel+fest o allt) så skulle jag nog köra på att "sy" den, det sitter ju oftast helt klart bäst. I ärlighetens namn har jag inte fäst sååå många slöjor, de flesta brudar jag klätt har inte velat ha det, men men... jag kan ju grejen o vet vad det handlar om iaf.

    Oj, blev ni något klokare av det där!?!

  • Englali

    Haha, ja Anja vet du inte det då kanske du ska ha kan. De där öglorna på tiarorna och diademen är där man brukar göra fästen för att den ska sitta. Har nog inte så mkt med slöjan att göra egentligen, så jobba inte jag iaf.

    Jag ska inte ha slöja har jag kommit fram till, känns som det blir lite för mkt tror jag. Vet ju inte ens om jag ska ha något diadem (tiara är inte min grjej riktigt... känns som den står upp för mkt) men diadem överväger jag iaf.

    Ja Snitte, visst är det bra planerat av mig!?! Haha, nu ska det bara genomföras också!

    Nehe girls nu är det dags för sängen. Min man har redan krupit ner och väntar på mig... och inte kan jag motstå det!?!
    Vi får fortsätta våran uppsättningsdiskussion en annan dag. Bara fråga på om det är något ni undrar över!

    Kram och godnatt!
    (p.s glöm INTE att tänka positiva tankar om mitt förhoppningsvis nya jobb )

  • Englali

    Pumpkin: Whats up?? Hm... du sprider konstig text omkring dig
    Ja visst är det smidigt med en frisör, bara fråga om det är något ni undrar.

    FÅr du åka långt för att vara på salongen så förstår jag om du vill vara hemma, annars är det nog fördel att vara på salongen tror jag.
    Usch, så långt har jag inte tänkt. Ska jag behöva sitta på mitt jobb på min bröllopsdag och försöka tycka att det känns lyxigt att gå o få håret fixat o make!?! Weird!!!

  • Englali

    Anja... vilken ring är det på Vigselbutiken, kan du länka kanske?

  • Englali

    Anja, den är toppenfin, jag har med kikat på den, fast jag vill ju ha rött guld. Visst är den väl i rödguld egentligen men att du fixat till den i svartvitt!?!

    Pumpkin: Jag MÅSTE också lägga mig. Ska ju upp vid sju!! (vet att endel av er tycker det är sovmorgon, men inte för mig haha!)

    Gravyr ja... Andreas har Johanna 060603 och sedan evighetssymbolen efter det i sin förlovningsring. Vet inte vad det ska stå i vigselringarna ännu, kanske dags att börja klura på det!

  • Englali

    Anja jag röstar som Hedebris, ett MKT bra förslag. Då får du ju med alltihop, känns trist att utesluta namnet o bara köra på initialer, men samtidigt väldigt tråkigt att skippa årtalet.
    Jag menar... Hallå!?! Tänk när du är 80+, gammal och lite smått senil o ska barätta för barnbarnen och kanske barn barns barnen o allt o du inte ens kan kika i ringen om årtalet när minnet sviker, nej!! Det måste du ha med ju

    Haha, i nöd o lust, passande

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.