• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Natti natti på er! Nu är jag helt färdig. Sååå trött ikväll, helt slut. Har spenderat x antal timmar på att gråta och det brukar ju ta på krafterna. Mina ögon kommer se ut som små russin i morgon på jobbet... snyggt! Men, så är det ibland. Livet är inte alltid så enkelt och bekymmersfritt som man önskar.

    Sov så gott tjejer!

  • Englali

    Hedebris, nja vi vet inte än hur allvarligt det är... det är ju allt med mamma. På onsdag ska hon till sjukhuset och efter det så får ju besked. Om hon har cancer (vilket det tror), var den sitter, hur mkt den har spridit sig och vad man kan göra åt den.
    Jag mår nästan illa när jag tänker på onsdag, så sjukt nervös. Både vill och inte vill veta, man befarar ju alltid det värsta... trots att jag lovar mig själv att hela tiden tänka positivt.

    NU ska jag sova! Sov gott... igen

  • Englali

    Pumpkin: 500 kr/tim var inte spec farligt ändå. Vi tar en del mer faktiskt... har varit med om brudar som gått på mellan 3500-4000 kr... och lite till.

    Men jag förstår om du jämför med att få det hemma, 400 till... då kan det kanske vara värt lyxen och slippa åkandet!?! Tänk ändå att själva frisörbresöket är en ganska stor del av dagen (tidsmässigt sätt) så det kanske man kan tänka sig att lägga lite extra krut på som man gör med vissa andra grejer? Det blri ju liksom "din egentid" den dagen... tänk så... då väger inte 400 kr sååå mkt kanske

  • Englali

    Jag har inte ens bestämt vem som ska göra min uppsättning, det där är supersvårt. Vill inte trampa någon på tårna, men inte heller välja någon av dem jag umgås mest med heller, utan den som verkligen är bäst på den sortens frisyrer jag vill ha!

    Pengar... också en känslig fråga. Hur mkt ska man betala på sitt eget jobb!?!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Jag gillar fortf. inte det där programmet spec mkt, det är ju sååå rörigt o "hattigt".

    Jaha... idag kom första domen. De har hittat en tumör på mamma, hon har verkligen cancer. MIN mamma!!! Tårarna vill inte sluta rinna... åh fy f-n vad allt känns tungt och mörkt just nu. (förlåt OT ämne, men jag måste få ur mig det!) I morgon forstsätter letandet efter fler... hur ska jag och vi (familjen) orka det här!?!

  • Englali

    Inte ännu... de ska gå ner i magen via munnen på henne i morgon för att se om det spridit sig till magsäcken och så.
    Men det bli operation så de tar bort tumören såklart, sedan blir det cellgiftsbehandling trodde dem... och så en jävla massa hopp om att det biter på denna fruktansvärda sjukdom!

    Ja det är bra ni finns här, ibland är det lättare när det inte är folk som är så inblandade, att få en att se saker på ett annat sätt.

    Åh... jag är SÅ kluven till bröllopet nu också.

  • Englali

    Jag har inte tagit upp det med dem. Jag är rädd att det tar bort lite av mammas hopp... förstår du hur jag menar. Bröllopet är något som hon är överlycklig för och ser fram emot något enormt. Hon kanske behöver det... något sådant att se fram emot och kämpa för?

    Sedan är jag sååå rädd att hon ska vara superdålig den dagen så att hon inte kan vara med. Och kan min mamma inte vara med på min bröllopsdag... ja då kan det kvitta, så är det. Min familj, är inte dem med spelar inget någon roll. (jag är en extremt mkt familjemänniska, dem är allt)

    Nu ska jag faktiskt gå o försöka sova lite... Andreas får ta hand om mig!

    Godnatt på er, tänk positiva tankar åt mig, snälla!! Kram på er!

  • Englali

    Åh... nu kommer jag o skriver utanför ämnet igen.

    Cancern har INTE spridit sig till magsäcken strupen osv. De tror att den är koncentrerad till den tumören de har hittat och hoppas o tror att det är huvudtumören.
    Jag är sååå glad! (lite kluvet... men så är det!!)
    Har gått med en klump i magen hela dagen och gråtit mellan varannan kund på jobbet typ.... fy vad dåligt jag har mått.

    Hon har ju fortf. cancer men det här kanske kan åtgärdas på ett annat sätt. Nu ska vi vänta på proverna från tumören i 2-3 veckor (är inte de omänskligt lång tid!?!)... sen får vi se vad som händer härnäst.

  • Englali

    Tack Bellanote, jag vet.

    Nej men tyvärr så är det så att det tar tid, det ska genomgå så många processer. Min mamma har förståelse för tiden, då hon själv jobbar inom detta och vet att det inte är någon maskning, lathet eller brist i kommunikationen som gör att det dröjer. Men visst... när det gäller sådant så är det lååång tid att vänta.

  • Englali

    Tack tack! Ja... nu tar vi en dag i taget.

    Tiaran är jättefin, jag har faktist också kikat på den, eller den är ju iofs mer som ett diadem.

    Vi har lite brudklädslar på salongen nu framöver så jag tror faktiskt jag ska vara med och kika lite, så kan man ju alltid få lite ideér, alltid lättare att se "live".

    Vart är ni alla ikväll... är ju hur lugnt som helst här ju!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.