• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hello girls!

    Trevligt med ny tråd och allt, nu är det verkligen på riktigt!

    Är dock lite arg
    Vi ska ta tag i och boka våran resa i morgon är det tänkt. Hela tiden har det kretsat kring mitt jobb eftersom jag har så svårt att ta ledigt i vissa perioder. Nu har min chef gått med på den perioden vi tänker åka... vad tror ni händer då? Andreas ringer mig på jobbet idag och säger att det nog blir svårt för honom att komma ifrån sitt jobb då. De hade gett som förslag exakt de perioder på året då JAG inte kan vara ledig.
    Grrr... varför ska våra jobb ha sina toppar och dalar helt motsatta varandra för!?! Så nu vet jag ingenting, vi som bestämt oss för att boka o allt i morgon Va le jag blir!!

    Anne: Jag gillar också lite stramare mer classy frisyrer. Har du hår nedanför axlarna nu så räcker det gott o väl till sådana knutar och liknande. Där behövs inget löshår kan jag lova dig till 99%. Har du tjockt eller tunnt hår!?!

  • Englali

    Anne: Ja visst är den läcker... sådant gillar jag. Har även lagt in lite bilder på blommor och en tårta helt i min smak. (vi har ju creme/vitt, lime och lite inslag av silver/grått)
    Har du såå mkt hår som du beskriver så tror jag inte frisören som ska göra ditt hår går med på att jobba med löshår, det hade inte jag gjort iaf Faktum är den att det inte alltid behös så extremt mkt hår som man kan tro, det går att göra mkt med spolar, toupering och rätt teknik.

    Pumpkin: Det är som mest kring alla högtider. Påsk, pingst, konfirmation, skolavslutning, under semestern är det massor för då är vi ju bara halv bemanning hela tiden (stänger aldrig) men ändå samma kundflöde så att säga, när skolan ska börja, höstlovet och sedan heeellla jäkla december. Riktigt lågsäsong är väl typ feb-halva mars och halva oktober och november.

  • Englali

    Vad det gäller håret så finns det ALLTID hopp, magiska fingrar vet du det fungerar alltid

    Natti natti!

    Ska också försöka få mig lite sömn nu!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Vad ni skriver... som vanligt, har tagit mig 20 minuter att läsa igenom allt.

    Våra inbjudningar är inte ens påbörjade, men vi har väl en ganska klar idé om hur vi vill att de ska se ut. Var och tittade på lite olika tapeter idag med limefärg i, hittade flera som vi gillade.

    Lite OT, men vi var på husvisning nu på förmiddagen. Jag hade värsta förväntningarna... som jag alltid har, men nej! Det var såå sunkikgt och betydligt mer grundlg renovering krävdes än vad vi räknat med. Så det fick bli nej där med. Ska på en ny visning om 2 veckor så jag får hoppas på det istället!

  • Englali

    Snitte: Ska ni bygga eller? Vi är ju lite inne på den vägen också...
    Var hemma hos min kollega igår kväll, en 150 kvm nybyggd enplans funiksvilla med ryggåstak, öppna ytor... ja... allt!! Precis så om vi vill ha det. Jag blev bara sååå avundsjuk!
    Kändes rätt pissigt att gå o kolla på vårat tilltänkta ruckel idag
    Men så är det pengabiten, vet inte om jag är beredd att lägga så mkt pengar varje månad som det blir på ett nybygge... *suckar*
    För övrigt så gilar jag ju den där öppna planlösningen, det går att planera rätt bra ändå så man slipper se rakt in i disken
    Vill inte har för instängt och många smårum utan stora öppna sociala ytor.

  • Englali

    Haha, bridezillas det brukar jag med kolla på. Tur att man inte är sådan. Jag är lååångt därifrån känner jag

    Snitte: Ok, 1 1/2 barn... då är det kanske lagom att flytta
    Vi känner väl så att det är bra att äga något hus först innan man bygger, så man får känslan för vad man tycker om och inte. Får lite erfarenhet. Men någon gång i livet kommer vi bygga, det har vi bestämt.
    Självklart får man det precis som man vill, men det kostar. Mycket!! Så fort du ska börja ändra på något i någon planlösning på ritningen och så, då drar det iväg.
    Jag hoppas på huset vi ska kolla på om 2 veckor. Där får man plats med två barn, iaf fram till det minsta är ett år eller två. Sen behövs det större.

    Vad gör ni i kväll tjejer?
    Själv kommer jag hänga här en hel del. Min kärlek åkte iväg på jobb nu, skulle spela på någon nattklubb i Växjö.
    Fritt fram för bt-häng (faaaast... jag hade mkt hellre haft honom hemma såhär en lördagskväll. Får tänka *bröllop, bröllop, bröllop*)

  • Englali

    Snitte: Vi har samma problem... de där sista på gästlistan som är ett frågetecken, åh att det ska vara så svårt att bestämma sig. Andreas ringde nyss från bilen och då pratade vi om just det. Listan måste bli klar så vi kan sätt igång med inbjudningarna.

    Med mamma är det som innan. Vi vet fortf. ingenting, på onsdag har hon sin tid på sjukhuset så efter det får vi väl veta vad det är, var det sitter och vad man kan göra åt det.
    Åhh... jag bara gråter så fort jag tänker på det. Innerst inne är jag livrädd för onsdag och för vad dem ska säga, jag skjuter det ifrån mig hela tiden
    Tänker fåniga tankar som att "Det är nog ingenting, proverna om cancer MÅSTE ha visat fel, inte MIN mamma"... tja, allt sådant. Försöker låtsas som att det inte finns

  • Englali

    Anja: Nice... vi ser fram emot när du kikar in sedan. Jag lär bli långvarig här ikväll... haha! Som alltid på lördagskvällarna.

    Snitte: Ingen fara, men vi håller alla tummar som sagt! Det kanske inte alls är så farligt, men man målar ju alltid upp värsta scenariot tyvärr.

    Åh... det här med bröllopsresam går inge bra. Vet inte vart vi vill riktigt och tja... när vi väl hittar något så är det då f-n redan fullbokat! Gahh! Blir tokig!

  • Englali

    Ok, jag det låter ju inte så dumt.

    Jag är dock personligen lite sådär till sista minuten. Vi vill ju till Thailand eller Bali i nov skiftet dec. Så det blir ju ett tag efter vårat bröllop.
    Någon bröllopsnatt har vi inte bestämt ännu. Bor nog ev hemma för att sedan åka till Skagen eller liknanade i några dagar precis efter bröllopet, som en liten mini-bröllopsresa.

    Vart vill ni åka då och när?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.