• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: Hahaha, hade nästan väntat mig att du skulle blinga till det lite
    Jaa... jag får väl stå för det damiga här inne då *skratt* Nej, men jag är nog rätt klassisk, lite stramt stilren sådär. (utom hemma på kvällarna när jag hänger i mina "myskläder", mina Peak myskläder Pumpkin )
    Vita pärlor är väl det stående i mina öron, det har jag nästan dagligen. En lite större vit pärla i varje öra, och i det högra har jag två små små vita pärlor till varav den ena har liiite lite strass så jag alltid blingar lite till vardags iaf!!

  • Englali

    Anja: De runda pärlörhängena med små spridda strass-stenar i, vart har du hittat dem?

  • Englali

    Flamora: Ah, den är jättevacker! Kikade lite på den, svårt med färgen. Den skulle precis lika gärna kunna gå åt guld hållet som åt det rosa... hm, fast hade du aldrig skrivit något om det rosa så hade jag nog sagt att den är lite guld-creme-beige... typ

  • Englali

    Som det ser ut nu så kommer jag köra på örhängen och ev. armbandet. Inte något halsband, jag har sååå sällan halsband. Känner mig utklädd i det. Ibland har jag min dopkedjda (asg ) men jag gillar den faktiskt, o så har jag en härlig kedja med en bling-bling ring på från Dyrberg/kern som jag gillar skarpt.

    Pumpkin: Haha, ja det du! Det är faktiskt Andreas som skämmer bort mig med sådana kläder.
    Vad tänker du för hårdekorationer då?

  • Englali

    Pumpkin: Det är också fint... så svårt. Har du några bilder när du har klänningen på dig? Lite lättare att få en helhetsbild då.

  • Englali

    Hej tjejer!

    Vilken dag... klockan är sju o jag e redan slut. Så ovanligt!

    Idag var jag inne o fick pengarna tillbaka för min jäkla 4000 kronors jacka som jag köpte i oktober. Har ju varit fel på den från första början och butiken har bara krånglat, eller företaget som designat den ha bara krånglat. Den har skickats fram o tillbaka o över jul/nyår fick jag hem den med motiveringen "så du inte behöver frysa under helgerna"... efter nyår var det in med den igen för den skulle skickas iväg.
    I fredags ringer butiken o säger att det är fel på jackan och den ska reklameras. Men grattis... de hade jag kunnat tala om för er redan från början. Så jag skulle få pengarna till baka eftersom det inte finns några jackor kvar av den jag köpte, gjordes endast i en liten upplaga. *suck*
    Hade de kunnat göra såhär lite smidigt från början så hade också kanske jag hunnit köpa mig en jacka, för hur många xs finns det kvar i butikerna nu!?! *grrr*
    Iaf så hittade jag en annan jacka i dag, inte alls en sådan men något att ha så länge. Den hängde där, helt ensam... en liten XS och hör o häpna, 1500 spänn, värsta fyndet! Den var sänkt från 2900... så jag slog till o så tröstshoppade jag ett par sååå läckra skinnhandskar från BB i svart med lite blått skinn. Riktigt classy var dem!
    MEN... jag saknar min gamla jacka (dagens i-lands problem från Englali)

    Här verkar det ha varit lugnt idag eller har BT legat nere?

  • Englali

    Japp, mitt jackproblem suger! Men resten får jag väl sätta på bröllopskontot... eller de 3000 kr jag ska betala hos tandläkaren i morgon... blä!!

    Anja: Hur fungerar en sådan penna då? (eller är det en penna... det där för att få vitare tänder!?!)

    Flamora: Ja jag gillar också att baka, men vet inte om jag vågar mig på det. Samtidigt blir jag lite lat och rädd! Tänk om jag står där o misslyckas med tårtan i sista stund... uscha!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Här skrivs det på som vanligt! Jag är LEDIG idag, helt underbart är det och ännu mera underbart att det faktiskt är måndag. Min största jobbhatardag

    Anja: Läste långt tillbaka att du frågade mig något om hår? Vad var det!?! *glömsk* Men ni skriver ju som tusan!

  • Englali

    Ah! Då är vi tre iaf!

    Anne: Jag är hemma o är ledig. En måndag!!! Helt ofattbart. Hade ett gäng komptimmar som låg o då passade jag på. Jag behövde få vara hemma lite i lugn o ro och bara sova. Sov till 11.00 idag, helt galet men jag antar jag behövde det då!

    Dina inbjudningskort låter toppen. Tror jag förstår

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.