• Pumpki­n
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:19 #1

  Hoppas jag inte missat alltför mycket

 • Tor 10 jan 2008 21:23 #2

  wihooo!

 • Pumpki­n
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:23 #3
  Snitte: Helt rätt, klart du ska kriga!
 • AnneiL­und
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:27 #4

  snitte:
  Men så får man väl inte göra? Åh....jag blir så jäkla förbannad över sånt!!Ja stå på dig, försök slåss, kanske ni är flera som kan slåss tillsammans.

  Annars så är jag mest sjuk...hosta, ont i bihålorna och allmänt sjuk. Får nog bli hemma i morgon med...usch så fattig man blir då..

  Pumpkin: San diego...åh dit gick min första USA-resa, älskade den staden, så vacker, så mysig, vilken shopping och vilken MAT!! Ska ni dit efter bröllopet?

  Anja: Ja frisyren är lite "kunglig"...men jag vill nog känna mig som en drottning den dagen. Jag har aldrig sett mig i ett sånt där "halvuppsatt hår", jag har alltid tyckt att de frisyrerna är lite knudiga.... Men så e jag också en stiff fan Så du ser mig i en sån alltså.....då kan den ju inte vara så fel trots allt

  Ny tråååååd, kul!!!!

 • Pumpki­n
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:28 #5
  Anne: Yes, vår bröllopsresa går till USA och det blir en roadtrip mellan San Francisco och San Diego - längtar som en galning! Vet inte åt vilket håll vi åker dock... Och vi åker inte förrän i oktober nån gång.
 • AnneiL­und
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:29 #6

  jag kopierade mitt inlägg,,,,både här och i den gamla tråden....känns lite vemodigt att lämna den gamla...tänk på allt som vi har skrivit där

 • Pumpki­n
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:29 #7

  Men det finns ju kvar

 • Englal­i
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:33 #8

  Hello girls!

  Trevligt med ny tråd och allt, nu är det verkligen på riktigt!

  Är dock lite arg
  Vi ska ta tag i och boka våran resa i morgon är det tänkt. Hela tiden har det kretsat kring mitt jobb eftersom jag har så svårt att ta ledigt i vissa perioder. Nu har min chef gått med på den perioden vi tänker åka... vad tror ni händer då? Andreas ringer mig på jobbet idag och säger att det nog blir svårt för honom att komma ifrån sitt jobb då. De hade gett som förslag exakt de perioder på året då JAG inte kan vara ledig.
  Grrr... varför ska våra jobb ha sina toppar och dalar helt motsatta varandra för!?! Så nu vet jag ingenting, vi som bestämt oss för att boka o allt i morgon Va le jag blir!!

  Anne: Jag gillar också lite stramare mer classy frisyrer. Har du hår nedanför axlarna nu så räcker det gott o väl till sådana knutar och liknande. Där behövs inget löshår kan jag lova dig till 99%. Har du tjockt eller tunnt hår!?!

 • AnneiL­und
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:40 #9

  aha...trodde att den gamla tråden skulle försvinna

  Nåja...
  Åh roadtrip...ja det har jag alltid velat göra, men vi ska göra det med kidsen 2010 istället. Åh vad kul ni kommer att ha. Det är mer naturuppleveser i San Fransisco omådet och bättre väder i SanDiego. Så vill ni avsluta er roadtrip med garanterat fint väder så ska ni avsluta i San Diego.

 • Bellan­ote
  Visa endast
  Tor 10 jan 2008 21:40 #10

  tittar förbi i nya tråden

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll