• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Kikar in lite snabbt. Ska bli så kul att träffa er imorgon.

    Nides: Har du möjlighet att ta med dig bollarna skulle jag bli glad.

    Jag kommer att behöva äta, men det borde väl finnas något ställe i närheten man kan köpa något snabbt. Tror inte jag hinner fixa något att ta med mig. Det beror lite på vad vi fixar för käk ikväll.

  • Carma07

    Godförmiddag.

    Addis: Ett så vackert bröllop!!! Du såg ut som en vacker vinterdrottning. Ser fram emot bilder och berättelse.

    Linum: Tack för snittar och drink. Extra kul för mig att samlas där så han jag träffa er lite grann iaf.

    Lite ledsen över att jag inte orkade hela kvällen. Efter jag kommit hem så petade jag i mig lite fika och somnade sedan snabbt i soffan och sov där hela kvällen. Kanske tur att jag inte följde med.

    Nibla: Mitt illamående kom också först lite senare. Hoppas det inte håller i sig allt för länge.

    Så jättekul att träffa alla igår. Jag tycker att vi får försöka få ihop en dag till våren när vi kan samla alla med sina gubbar igen.

  • Carma07

    Godmorgon.

    Kikar in snabbt för att svara Nibla ang Damernas Afton. Usch, det har jag glömt att svara på. Har skrivit en påminnelse till mig själv och fixar det under dagen när tid finnes. *skäms* Men jag är intresserad.

    Inatt drömde jag om Addiz bröllop. Jag drömde att de hade samma ceremoni två dagar i rad för de hade så många gäster att alla inte fick plats samtidigt. Vi smet med andra dagen också för att försöka ta lite bättre foton den dagen, men lyckades inget vidare då heller.

  • Carma07

    Godkväll i tråden

    Allt försvann så nu får jag börja om.

    Ab: Jobbigt att handla mat och ännu värre att tillaga den. Men jag har en snäll make som lagar mat till mig fastän jag rynkar på näsan och säger blää.

    Nides och Tezz: Hoppas ni har det trevligt på er date med MÅNS.

    Frujj: Jag längtar också efter riktig vinter. Det här gråa som är nu kunde man lika väl vara utan. Vill ha sol och gnistrande sol.

    Ser att ni har haft en klagomur idag. Perfekt!! Precis vad jag behöver. Det är verkligen pest och pina på jobbet och känns bara värre för var dag. Hur de här människorna har lyckats driva ett företag är något jag inte kan förstå. Synd att man är beroende av inkomst annars hade jag dragit NU. Men jag vann tre nya lotter på min trisslott så kanske så.

    Nu lite roligare saker istället. Idag var vi iväg till Borås för att göra ett KUB-test. (De gör en riskbedömning för kromosomavvikelser EJ diagnos). Så nu har vi en hel radda med kort på vår lille bebis. Dem får vi sätta in i albumet sedan som "första fotot".

  • Carma07

    Bauti: Perfekt att få lite extrapengar när du ändå är där. Ser fram emot nästa bazar. Om ni inte har hunnit göra fler rabarberblad kanske jag kan beställa av dig sedan? Vill ju ha till altanen.

  • Carma07

    Tjohoo-äntligen funkar BT. Iaf för en liten stund.

    Oj, vad många sjuklingar vi har. Krya på er alla sjuka. Skulle egentligen åkt till en kompis i helgen, men hon ligger också sjuk plus att sonen är magsjuk så det blir uppskjutet. Men nu får jag tid att städa hemma istället. Det har inte blivit mycket av det när jag inte orkar något på kvällarna.

    Underbart att det är fredag. Man blir full av energi bara av det.

    Hoppas BT funkar under dagen idag då, det skulle vara kul.

  • Carma07

    Ab: Vad är WIII? Skönt med soffan när man inte är kry

    Sitter och väntar på fikasällskap. Så tråkigt att fika själv. Passar på att kopiera ang CV och anställningsintervjuer mm.

  • Carma07

    Ab: Han har ju höjt ribban ordentligt så det kanske var svårt att matcha det denna gången.

  • Carma07

    Ab: Du får väl uppdatera din lilla önskebok om presenter om vad du tycker om. Eller bara påminna honom om att läsa den igen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Det har varit en bra helg. Tack och lov var jag pigg och mådde bra på lördagen så jag äntligen fick fixat mina gardiner. Solen sken in i köket och med altandörren öppen kunde jag höra fåglarna kvittra. Jättemysigt. Igår kom lillebror och hunden han passar och tog med mig på en långpromenad. Himla skönt. Efteråt stannade de på lite middag. Känns skönt nu när jag börjar må lite bättre. Har kunnat steka mat i två dagar nu utan problem.

    Ab: Jobbigt med efterhängsen förkylning. Hoppas den försvinner snart.

    Bauti: Du bör ha syrafria papper till dina kort och kanske framför allt bröllopskorten som man är lite mer försiktig med. Korten blir mer arkivbeständiga om du använder det. Vad som händer är att korten kan gulna och bli förstörda. Det händer väl iofs inte över en natt, men vill du att korten ska vara fina även efter 20-30 år bör du ha syrafria. Här kan du läsa lite om det.
    www.scrappiz.se/index.php&task=view&id=120&Itemid=6

    Så det beror väl på hur rädd man är om just de korten man sätter i ett sådant album som inte har syrafria blad.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...