• Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...
  • Carma07

    Ja, tycker idén med albumet är superkul. Det var min lillebror som kom på den bra julklappen. Tyvärr tycker vår familj att det är såååå besvärligt att få det. Så nu har vi ändrat konceptet lite granna. Numer så plockar de fram kort och ger till mig så scrappar jag albumet och sätter in kortet istället. Det blev så tråkigt att man alltid fick lösa kort och en tub lim. Förra året var det jag som fick albumet och naturligtvis sitter det bröllopskort i det nu.

    Känner också att jag skulle behöva ge mig ut på en liten promenad. Men ack...vad det är svårt att slita sig från soffan eller datorn.

  • Carma07

    Godmiddag i tråden.

    Det verkar som om att de flesta har haft en väldigt bra jul.

    Har precis kommit en sväng till jobbet, men känns tungt att komma igång. Det är faktiskt eget val och det är en del som behöver göras. Men jag är redan hungrig och jag plockade inte med mig någon mat. Tror jag ska börja arbetsdagen med att åka och köpa lunch.

    Det blev ytterligare en slappardag i soffan igår och på kvällen kollade vi "Råttatouille". Den var mycket roligare än vad jag trodde.

    Frujj: Massor av lycka till och jag kniper mina tummar för dig.

    Och vinkevink till alla ni andra som håller till här idag. *vinkar*

  • Carma07

    Bauti: Kollade in er ursöta lilla tomte. Delade han ut julklapparna också?

  • Carma07

    Ab: Du får klicka på bautis pussmun och sedan gå in i hennes fotoalbum.

  • Carma07

    Ab: Hade ni bestämt någon dag som ni skulle gå igenom att skriva cv? Vi har bestämt oss för att vi vill gå vidare i livet och inte stanna här längre och kommer också att behöva lite hjälp med det. Vi har alla haft turen att bli tillfrågade till de flesta av våra jobb och aldrig egentligen sökt ett jobb på "rikigt" sätt.

  • Carma07

    Hittade precis en rolig länk om man känner sig fattig efter jul. Man kollar hur rik/fattig man är till resten av världen. Jag är bland de 5,67% rikaste i världen och den 340 315 567 rikaste personen. Det ni!!!

    www.globalrichlist.com/

    Det stod att man tar sin årsinkomst och delar på 9,50 och väljer euro som valuta.

  • Carma07

    Ja, man blir återigen glad över att man inte bor i en hydda och får i bästa fall äta sopor till middag. Man glömmer ofta av att uppskatta allt man har.

  • Carma07

    Tezz: Hade jag haft utgifter som om jag hade bott i en hydda och käkat sopor hade jag kunnat bjuda dig på vad som helst.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...