• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Lunch och lite tid att kika in här. God fortsättning på det nya året.

    Addiz: Glassbomb låter jättegott!!!

    Linum: Trist att vara sjuk. Fast kul att du är här. Skönt att ha en bokhög att ta sig igenom när man ändå ligger till sängs. Krya på dig.

    Tezz: Fika någon gång innan Addiz bröllop låter som en bra idé.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Full rulle på jobbet och ingen tid att kika in under dagen. Och idag verkar det har varit full rulle här också. :-9

    Tezz: Nu har jag gjort så många egna kort att jag känner att jag inte kan komma med ett köpt kort. Jag gör alltid egna. Vilket också kan vara synd, för det finns så jättemycket fina kort att köpa.

    Addiz: Skönt att det har löst sig med tårta. Låter jättegottmed glassbomb.

    Fika nästa vecka låter kul. Jag är flexibel som det ser ut just nu.

  • Carma07

    Godkväll. Vilken fart det har varit i tråden idag. Och jag som inte kunnat vara med. Nu är det hårda tag på jobbet, så man får väl låta bli att hänga här kanske.

    Addiz: Jag hjälper gärna till med dukning och dekoration och maken hjälper gärna till med klistermärken. Vi kan maila vidare om det.

    Frujj: Du behöver inte känna dig ensam den 26:e. Troligtvis kommer jag också utan maken.

    Middagen den 26:e:
    Ab fab*2
    Bauti*1
    Linum*2
    Tezz*2
    Nides*2
    Carma*1 (som det ser ut nu)

    Ab: Vi behöver CV-dag snart. Vi vill inte vara kvar alltför länge på jobbet. Om det är ok tar jag gärna med make och bror på den träffen. Eller alternativt att vi kan vara hemma hos oss.

  • Carma07

    Ja, just det - fika på tisdag funkar för mig. När, var, hur?

    Och för de pysselsugna pratar vi om en pysseldag nästa helg eller helgen därpå. Jag kan maila er sedan när jag vet mer.

  • Carma07

    Frujj: Lite sent att önska lycka till, men hoppas att intervjun gick bra. *nyfiken*

  • Carma07

    Skyndar mig in för att säga GRATTIS I MASSOR till Ab!!! Hoppas du får en bra dag. Funderade lite över att det var sånger av TRE tonåringar?

    Nibla: Tycker inte att det var ett bra uppförande av hundägarna.

  • Carma07

    Full rulle idag med. Det var längesedan vi var så många här samtidigt.

    Nibla: Bullkramisar. Du vet att jag gråtit en skvätt glädjetårar.

    Det är hårda bud i mellerud här på jobbet numera. Vi är fyra anställda plus en halv till och de har infört stämpelklocka. Vi får 10 minuters rast varje dag. Med andra ord 5 min förmiddag och 5 minuter eftermiddag. Vill vi ha längre tid då får vi ta av vår lunch. Dessutom ska vi stämpla ut för de 10 minuterna. *fniss* Vi kan faktiskt inte annat än att skratta åt det just nu. Ni får säkert veta mer på fikat om jag inte kan hålla mig och bara spy galla över det. Men efterlyser en CV-dag ganska snart.

  • Carma07

    Nibla: Det är svårt att vara tyst med en så bubblande nyhet.

    Nu ska jag stämpla ut för lunch. Och om jag skyndar mig att äta kan jag hänga här med er innan jag stämplar in igen utan att någon kan säga något. Hoppas ni är kvar här om en halvtimme. Eller är det kanske min vanliga otur att alla bara pyser sin väg när jag dyker upp.

  • Carma07

    Tebax och ni är kvar!!

    Frujj: Ja, det är ett familjeföretag. Stämpelklockan i sig är väl egentligen inget problem. Det som retar oss är att stämpla ut den betalda rasten. Och så säger de att det inte är för att kolla oss. Mmmm, vad vi tror på det.

    Tezz: Vi kollade upp lite vad som gällde på arbetsrätten och vad vi hittade så stod det inget om det. Efter x antal timmar har man rätt att ta rast en viss tid, men inte att den behöver vara betald. Men däremot har man rätt till pauser, så vi går ner och hämtar kaffe och te och så dricker vi det vi datorn. Vi får se vad som händer. Det är så mycket mer också som vi kan ta på cv-dagen eller fikat. Det känns som en sandlåda här iaf.

    Har inte läst tidningarna och vem är Tito Beltran?

  • Carma07

    Frujj: Kul att det gick bra på intervjun så här långt iaf. Kommer du isf att jobba härifrån? Och hur kommer du att sälja?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...