• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Frujj: Vad skönt att jobba hemifrån. Tycker det är helt otroligt att de fortfarande inte har skaffat dig en arbetsplats.

  • Carma07

    Godkväll i stugan.

    Den här bullbagerskan mår bra. Jag åt ju potatismos och korv till lunch. Då brukar jag klara mig bra. Är så trött på eftermiddagarna och det är riktigt segt att jobba. Att det överhuvudtaget är segt att vara på jobbet gör ju inte saken bättre.

    Nides: Jag är imponerad av att du gjort ett träningsschema. Jag ska heja på dig på vårruset. Vid start iaf, sedan får du kanske heja på oss andra när vi lunkar in i mål.

    Frujj: Jag har inga matallergier, men massor av matnojjor för tillfället. Vilken jag ev kommer att ha den dagen har jag ingen aning om, så det behöver du inte ta någon hänsyn till. Det brukar inte vara några problem att äta iaf.

    Addiz: Bra att klistermärkena kom fram ordentligt. Du måste fota väskan sedan, jag är riktigt nyfiken på slutresultatet.

    Nä, nu måste jag förbereda mig för sängen och sova lite. Vi är båda väldigt trötta och somnade i varsin ända i soffan. Och det är inte ens fredag.

  • Carma07

    Halloj
    Äntligen lite möjlighet att slinka in och skriva något. Håller nästan på att somna nu och behövde göra något uppiggande.

    Ab: Tepåsarna är en jättemysig idé. På lördagar brukar vi ha bröllopsfrukost. Hur mysigt som helst.

    Nides: Det var inget dåligt träningsprogram. Tänk på att om man tränar för mycket kan det få motsatt effekt och man bryter ner kroppen istället. Den behöver en vilodag emellan. Håller med de andra om att du redan är kanonsnygg.

    Jag längtar hem till soffan och Let´s Dance. Just nu går klockan verkligen sakta.

    Kanske syns vi imorgon.

  • Carma07

    Ab: Kör vi som planerat idag? Så illa stormar det inte tycker jag och dessutom ska väl det värsta vara över nu.

  • Carma07

    Äntligen kunde jag komma in på BT.

    Tack Ab och R för att ni tog er tid med oss igår. Kändes nyttigt att få diskutera lite runt det hela.

    Ab: Det här mosmonstret fick åka vägen om korvmojen igår när vi åkte hem från er. Vi hade inga plånböcker med oss så lillebror fick köpa en halv special till mig. I gengäld fick han hänga med hem och äta den maten som jag inte klarade av att få i mig. Sen sov jag gott i soffan.

    Nibla: Också nyfiken.

    Idag känner jag mig pigg och har börjat det stora mastodantjobbet att fixa med alla våra pärmar. Det senaste året har jag inte varit så duktig på att sätta in papprena i pärmarna så det har blivit en stor hög att rensa. Mest för att jag vill rensa i pärmarna innan jag sätter in mer och planera om dem lite. Så istället för en stor hög har jag nu massor av små.

  • Carma07

    Godkväll

    Det stämmer att jag tyvärr kommer utan maken. Jag kommer också att köra, men har än så länge ingen koll på vart jag ska. Får kolla upp det under veckan. De som åker med mig får ev stå ut med att kanske gå en bit om det inte finns parkeringar på nära håll. Jag är absolut värdelös på att fickparkera och ger mig inte gärna på det med vår bil utan letar upp närmsta parkering.

    Frujj: Vi är många nu som kommer utan maken, så du behöver inte känna dig ensam om din man inte kan komma med.

    Hmmm, har glömt vad jag skulle skriva. Får läsa tillbaka först och se om jag kommer på det.

  • Carma07

    Godmorgon

    Blir vi fem är det inga problem att få plats i bilen.

    Ab: 1230 på lördag blir bra.

    Tezz: Jag drömde om dig inatt och vet nu din framtid. Jag drömde att du hade skrivit en bok. Den innehöll lite olika saker från ditt liv ungefär som din blogg. Bl a en dagbok om hur bygget med huset gick framåt, där din man hade sagt att han tyckte det var dags för er två att börja bygga muskler för de var bra att ha när man skulle "bygga" barn sedan och massor av sidor med noter som jag antog var låtarna från ert bröllop. En blogg i bokform alltså. Du har ju redan börjat, det är bara att fortsätta. *fniss* Tyvärr ringde klockan och jag hann inte bläddra mer i den.

  • Carma07

    Tezz: Ser man på. Min dröm var inte helt uppåt väggarna då ju. Det är bara att fortsätta på vad du har börjat. Det verkar som att din nya framtid är författare.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...