• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Idag har det varit lite fart i tråden. Tycker det är så tråkigt när man inte riktigt kan hänga med på dagarna längre. Försöker på kvällarna, men oftast somnar jag i soffan. När jag kommer hem brukar jag kolla på repriserna på Grey´s Anatomy. Nu har de kommit fram till de avsnitten som jag har missat så det är kul.

    Igår var vi och kollade på färg och tapet till hallarna. Har tänkt att måla och ha samma fondvägg i båda. Vi har plockat bort garderoberna så nu blir det mycket luftigare. Helst av allt hade vi gärna bytt ut golvet i entrén också till grått skiffergolv eller nått, men det får vänta. Ska bli så roligt att få greja lite här hemma.

    Dags att tvätta och fixa lite mat.

    Ang fika kan jag tänka mig både vardag och helg.

    Ha en bra kväll.

  • Carma07

    God söndag

    Frujj: Synd att vi missade varandra igår. Jag kom ner till Göteborg lite sent.

    Jag shoppade iaf en jacka coh en väska. Hittade en vårjacka för 300kr vilket kändes perfekt. Jag kommer att få plats i den ett litet tag till och sedan får jag gå med den uppknäppt. Därför ville jag inte köpa en dyr jacka. Letar också efter skor, men hatar fortfarande skomodet som är. Får leta vidare på det.

    Kollade på melodifestivalen igår. Lite skadeglad faktistk över att inte Carola gick vidare, men hade gärna sett pudlarna gå vidare.

  • Carma07

    Vilken dag blev bestämd för fika nästa vecka och vart blir det?

    I fredags hade jag samtal om vad jag egentligen tycker om att jobba där jag gör och om jag trivs. Vi satt i ca 1½ timma och jag kunde lungt och sansat framföra all min negativa kritik utan att det blev personangrepp eller pajkastning. Utan mer om hur vi uppfattar deras beteende och vilken effekt och vilka känslor det blir på oss. Sedan ska de sitta ner med maken och bror också. Så får vi väl se vad det leder till, men då har man kunnat vara ärlig och fått sagt sitt.

    Ser fram emot att träffa er i veckan.

  • Carma07

    Godkväll i tråden

    Bauti: Vad skönt att det ordnade sig med hyresgäst till lägenheten.

    Nibla och Frujj: Vad kul att få ha lyssnat på hjärtat. Jag får vänta till sista mars för det. Men å andra sidan har jag fått se hjärtat slå några gånger.

    Nibla: Jag gjorde också UL där du ska göra det och hon frågade om vi ville ha bilder med oss hem. Så klart ville vi det. Hon letade upp några bra vinklar och profiler för det.

    Visst är det fikastället vid Heden som vi var på en annan gång när vi fick ett råhånglande par bredvid oss? Så jag går till rätt ställe.

  • Carma07

    Bauti: Inga problem för min del att byta bröllopsfikardag. Har för tillfället inte mycket inplanerat och är än så länge flexibel.

  • Carma07

    Addiz: Om du hinner läsa detta innan du sticker önskar jag er en underbar resa. Inte ett dugg avundsjuk på er. Det är ju sånt underbart väder här hemma nu för tiden.

  • Carma07

    Godmorgon

    Vill bara kika in snabbt och tacka för fikat igår. Så roligt som vanligt att träffas.

    Nides: Tack för presenten. Låg och klämde på dem hela kvällen igår.

  • Carma07

    Godkväll

    Hemma från pysseldagen, men har inte varit lika kreativ som Nibla. Fick gjort ett kort och påbörjat ett annat projekt. Får skylla på min järnbrist. Jag åkte direkt hem till min ostmacka med youghurt och müsli som är min gravcraving.

    Ab: Ditt kort är klart. (Det enda jag presterade idag ). När behöver du det?

    Frujj: Segling till sommaren låter trevligt. Mina seglarkunskaper ligger på samma nivå som Tezz. Får man plats i en flytväst med stor mage?

    Har dålig koll på melodifestivalen och svårt att gissa vem som ska vinna. Men bara inte Sjögren vinner.

    Ha en trevlig kväll.
    Kram

  • Carma07

    Godmorgon

    Snacka om att få en chock i morse. Maken trodde inte på mig när jag skrek förvånat att det var snö ute utan var tvungen att kliva upp för att se själv. Nog för att jag har längtat efter snön och är lite glad så vill jag egentligen inte ha den till påsk. Då ska det vara vår.

    Ab: Säg till när det är du behöver kortet.

    Tezz: Tråkigt vad som har hänt med ditt jobb. Håller med Ab att använd ilskan till något positivt.

    Linum: Kul att ha dig med på tråden även om det är för att du är sjuk. Men lite mysigt väder att vara hemma. Krya på dig.

    Nä, jobbet kallar.

  • Carma07

    Ab: Vi är hemma i påsk så vi kan höras då.

    Semester blir det ingen i år heller. Kommer att ha fullt upp hemma. Men det blir ju ändå ny terräng för oss.

    Bauti: Vad skönt att äntligen få ordning på sovrummet.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...