• Virvel

    080809

    Jag kan inte låta bli att starta upp en tråd speciellt för vårt datum 20080809.

    Hänger redan i trevliga augustitrådar men tycker det skulle vara kul med en tråd till för oss med samma datum. Så att vi kan sitta kvällen innan den stora dagen och vara nervösa tillsammans

    Välkommna!

  • Svar på tråden 080809
  • Virvel

    Hoppla. Blev lite orolig när jag skulle gå in och kolla forumet. Trodde att alla mina favoriter hade försvunnit innan jag förstod att jag var tvungen att först göra ett nytt inloggningsnamn och sedan byta till det gamla. Hoppas att alla hittar hit igen.

  • misstrixie

    Hm, jag verkar inte kunna ha "misstrixie" längre men detta funkar väl också.

  • Virvel

    misstrixie

    Om du går in på startsidan och loggar in med ditt nya namn så kan du gå till steg två för att ändra tillbaka till det gamla.

  • Fröken Plommon

    Nu har jag oxå hittat hit! Höll på att få ett annat nick ett tag men det löste sig!

    Vi skulle titta på ett hus idag (drömhuset verkligen) döm om vår förvåning (och 10 andra spekulanter) när mäklaren inte dyker upp! Inget svar hos mäklarbyrån och inte heller på mäklarens mobil. Sååå dåligt, hoppas bara inte att det hänt honom något. Man tappade ju sugen lite på huset. Kanske blir det en extra visning i veckan men vi kan verkligen inte, jag jobbar 4 nätter och D är själv på jobbet. Vi får vara glada om vi ses i dörren. Men då sparar vi ju 2,5 miljoner, mer bröllopsprylar!!!! (nu tittar D konstigt på mig, han verkar visst inte villig att höja budgeten)

    Hoppas ni andra hittar hit snart!

    Misstrixie och Virvel
    Grattis till minskningen.
    Själv vågar jag inte närma mig vågen förrän på tisdag morgon!

  • Virvel

    Fröken Plommon

    Koonstigt med mäklaren. Man tycker att firman som han jobbar för kunde ha skickat någon annan eller ialla fall hört av sig till er. Hoppas att det ordnar sig. Annars kommer det andra hus.
    Innan vi köpte vårt så var vi med på en budgivning på ett hus som ägarna till slut lät gå till några kompisar fast dom la lägre bud än oss. Vi ville väldigt gärna ha det huset men hittade det vi har nu och budgivningen gick bra för oss och vi fick det för 940 000 kr(150 kvm). Idag, fem år senare är det värderat till 1,7 milj. Och det huset vi inte fick hade vi fått ge betydligt mer för. Så nu tycker vi att det bara var tur att vi inte fick det första vi bjöd på.

  • Fröken Plommon

    Nu har mäklaren hört av sig, han hade tydligen varit i en bilolycka men alla parter hade klarat sig. Så nu ska vi på ny visning på onsdag. Håll tummarna för att alla andra tröttnade och att det inte blir budgivning!

    Vi gick igenom bröllopsbudgeten igår, fyy vad det är svårt att veta hur mycket pengar allt kommer gå på. Många saker får man ju ingen prisuppgift på förrän man bestämt sig för vad man ska ha. Vi får bara hoppas att pengarna räcker...

    Har mailat prästen som vi vill ha och väntar ivrigt på svar. Hoppas verkligen att hon kan!

    Hur går det för er andra???

  • Virvel

    Märker att vår budget blir större och större. Vi får räkna med ca 1000 kr per person bara i mat och dryck så då är vi uppe i 45000 kr. Sen tillkommer allt annat bla trubadur 5000, fotograf 6000 kr, frissa och smink 3000 kr osv,osv.

    Vår ena hund ska ha valpar snart och även om vi inte tar valpar för pengarnas skull så går det ju inte att sticka under stol med att pengarna kommer att behövas

  • blivandefrularsed

    Ja, visst är det svårt det där med budget. Har ingen aning om vi kommer kunna hålla vår, man får ju bara chansa just nu....

Svar på tråden 080809