• GME76

    Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??

    Såg i en augusti-tråd att det är fler än jag som vill gå ner i vikt innan bröllop i augusti. Ska vi försöka motivera varann tillsammans. E ni me...ett två ett två .

  • Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??
  • GME76   080802

    Vad duktig du är 73an!!
    Haha Anja, vilken skön inställning du har . I dig it!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Godisråttan

    det är inte samma innehåll alls, har suttit och jämfört nu. Det man på livsmedelsverket var osäker på ang cuur var vilket av ämnena eller om det är kombinationen av ämnen i cuur som orsakar leverskadorna.

    Mina tabletter innehåller bara extrakt från brytböna (så frågan är om de funkar alls, haha ) fast jag underskattar nog ofta naturpreparat och tänker att det är mumbojumbo ändå går jag på det när jag läser det och köper det, för att sedan inte våga äta det *asg*

    Var det den inställningen du tyckte var skön GME76

    Jag är riktigt larvig kan jag lova! haha

  • Anja 19 juli 2008

    Imorse när jag vaknade insåg jag att jag inte längre har några fettveck på baksidan (ni vet vid bh-kanten) sedan mina graviditeter... YES!!!

    Just dom fettvecken på ryggen är lixom dom som får mig att må mest illa... Man känner dem ju hela tiden coh är så medveten om dem!!! Jag får kanske veck av bh:n fast det känns inte så, men nu har jag iallafall inga veck när jag är naken *asg* (

    PÅ BAKSIDAN ALLTSÅ andra veck finns fortfarande kvar!!!

  • Godisråttan

    Anja
    Det är bra du är försiktig!Jag har allafall inte märkt några biverkningar med cuur. Något annat mot sötsug som är bra är kromtabletter. Jag brukar köpa brustabletter finns på stora mataffärer och heter viktkontroll o ä jättegoda. De ökar förbränningen och minskar sötsuget.

  • Anja 19 juli 2008

    ja just det... dom har jag sett! Åt krom ett tag för många år sen. Minns ej om jag märkte någon skillnad

    Positivt att dom är goda!!! Sånt brukar ju inte vara så smaskigt precis...

  • GME76   080802

    Haha Anja. Den med, men tänkte mest på "jag ska j-vlar i mig komma ifatt er" . Och du är ju på god väg, glömde gratta dig till veckans resultat.
    Vägde mig imorse och låg på 69,9 som tur var. Så att ha en rejäl matvecka går visst att reda upp snabbt trots allt. Nu gäller det bara att hålla igen lite ett tag.
    Ska på julfest med sambons jobb 1/12 och vill ner 2kg till dess. De senaste 4 åren har jag varit gravid, ammat (=20kg plus), varit gravid och ammat igen (=15kg plus eller nåt). Nu jäklar ska jag minsann vara värsta pinglan haha!

  • GME76   080802

    Anja:
    Nu har jag kollat in din blogg också. Den var skoj och kommer följas

  • Anja 19 juli 2008

    GME76

    vet exakt vad du menar men mina siffror är lite värre

    Graviditet 1: + 14 kg (startvikt 65 kg och slutvikt 79 kg)

    Viktnedgång efteråt: -21 kg = 58 kg (drömmer mig tillbaka)

    Graviditet 2: + 31 kg (startvikt 65 kg och slutvikt 96 kg)

    Viktnedgång efteråt: -24 kg = 72 kg (hade varit såååå nöjd)

    Graviditet 3: + 28 kg (startvikt 72 kg och slutvikt 100 kg)

    Viktnedgång eferåt: hittills 19 kg, väger 81 kg idag...

  • Anja 19 juli 2008

    jag vill lixom oxå vara en pingla...

    suck

    känns såååå jobbigt oxå inför bröllopet för många av daniels gamla vänner, såna han umgicks mkt med när han var singel men som han nu bara träffar då och då, som jag aldrig träffar, de har inte ens sett mig sen jag blev "tjock" och jag står lixom inte ut m tanken på att känna på mitt bröllop att folk tänker, shit vad fet hon har blivit...



    Tror kanske inte att folk tänker så men va f..n jag hade säkert känt så eftersom jag lixom inte träffar de där människorna så ofta.

    Låter ju konstigt men de vänner daniel och jag umgås med tillsammans, vi träffas ju lixom, men hans gamla vänner hälsar han på då och då men de kommer typ aldrig till oss, de är såna där "raggar/singel"typer på nåt vis...

Svar på tråden Fixa vikten till augusti-08. Är ni med??