• Hilde

    Äntligen fredag del 9

    Hej
    ÄPG skickar kram och håller tår o tumme!
    MC njaaaa... det var definitivt ingen nobellmiddag. Jag hade på mig en klänning köpt från HM Men högtidligt var det och det kändes nog inte riktigt som om jag växt i kostymen ännu... men det kanske man aldrig gör.. ?

    ouiiiiiii o så ska jag börja jobba på måndag! Idag har jag ett föredrag på skolan... har gjort en landskapsanalys. Sedan är den kursen klar! SKÖNT

    Jag hoppas jag kommer hinna in här o titta till er då och då... men det kommer nog bli mer sällan. Fast vem vet... jag har ju svårt att hålla mig ifrån mina fredagskompisar! Så jag kommer nog titta in mellan stressvarven iallafall.

    KRAM !!!!

  • Hilde

    ÄPG den verkar ha försvunnit, för länken funkar inte längre. Antar att den var rejält jobbig alltså.

    Nu ligger jag och maken i var sin ände av soffan och surfar på var sin laptop mmmmm sååååå romantiskt *ironisk*

    Jag tittade just på Brainiac... de testade olika baksmälle-meduciner. Återställare, äta FET engelsk frukost eller dricka vätska med vitaminer och huvudvärkstabletter. Gissa vad som funkade????
    Jo, MAT! De som åt frukosten var de enda som egentgligen mådde bättre Jag antar att det tipset nått dig för sent Rystall ?

  • Hilde

    Tackar för strump-länken Jag fick mig ett gott skratt... gillar när den chillar cidern

  • Hilde

    Du MC tyvärr kan jag inte trösta vad gäller arbetsförnedringen, för jag har minne som en amiga.... och där finns lagrat liknande erfarenheter ... KRAM!

  • Hilde

    Hejsan ÄPG PAj är gott Jag smaskar tyvärr inte paj... jag och maken har nyttighetsiver... jag vill verkligen gå ner några kg!... kanske fem... eller sex.... eller tio... eller så

    skickar massor av kramar till Mini-ÄPG!!!!

  • Hilde

    Hejsan
    första dagen på nya jobbet avklarad den gick finfint. Fick mest få en massa info och har nästan inte gjort något... inser dock att det kommer ändras

    Kram på er!

  • Hilde

    Hejsan flickor mitt i sommarvärmen

    Jag har snart avverkat första veckan. Det går finemang... än så länge.... peppar, peppar ta i trä! På lördag står jag och ser söt ut på en mässa igen... tror jag ska bli mässproffs

    APG hoppas du inte behöver vara förbannad för länge. Inte så givande i längden tyvärr... och de man är arg på är ju inte alltid sörstående nog att inse att man är tvärilsk på dem. KRAM!

    KRAM till allihop!

  • Hilde

    Nääää Janos, min tös var livlig som sjutton i magen och lika livlig när hon kom ut Så här stämmer det inte.

Svar på tråden Äntligen fredag del 9