• Hilde
    Äldre 11 May 16:38
    167666 visningar
    1548 svar
    1548
    167666

    Äntligen fredag del 9

    Kramar tillbaka Anne *svishar iväg mot kaffekoppen*

  • Hilde
    Äldre 12 May 20:24
    #0

    rassel den liknelsen har jag inte hört tidigare... Här rasslas dock inte mera. Jag funderar på att göra mig av med hela biten faktiskt... men det kanske är lite drastiskt.

    Ok, nu måste jag få gnälla lite. Idag klämde min pappa ur sig att jag borde gå ner i vikt Han är i Sverige nu och ska vara det i sommar. Så nu har båda mina föräldrar talat om för mig att jag måste banta! Ja, jag vet väl att jag är tjock, men så fruktansvärt tjock som jag känner mig när de påpekar, det kan inte bli värre! Jag är en fet blubb! Jaha...

  • Hilde
    Äldre 12 May 22:34
    #0

    Jo Anne jag tror nog många fredagisar har lite knaggligt bagage faktiskt Kanske därför vår humor hamnar i ungefär samma sprekra ?

    Tack Gable för att inte tycka jag är fet! Jag är mullig, men jag har faktiskt inte sett mig själv som fet tidigare, men när båda mina föräldrar gjort påpekanden så blir man ju fundersam... eller så klär jag mig så himla illa jobbig ät det iallafall.

    Nu sitter jag o kollar Eurovision... gillar fortfarande Serbien! Fast jag inte begriper ett ord.

  • Hilde
    Äldre 12 May 23:09
    #0

    Schäfer... trevligt släkte.. men lite hysteriskt ...

  • Hilde
    Äldre 12 May 23:16
    #0

    Ja, gissade det, men jag har haft några shäfrar i mitt liv ... (hundar dvs.) och en o annan sådan där.... chef (er) också

  • Hilde
    Äldre 13 May 10:06
    #0

    Tack MC du värmer !

    Föresten ... RÄTT LÅT VANN !

  • Hilde
    Äldre 13 May 10:20
    #0

    Jag känner mig mulligare än vad som känns nyttigt. Detta eftersom jag märker att jag inte har samma ork längre som tidigare. Jag hoppas iofs att det kommer bli skillnad nu när jag ska börja arbeta. där kommer vara lite mer spring. Ett problem är att jag fortfarande har en mage som putar mycket. Magmusklerna har inte gått ihop igen sedan förlossningen. Har gjort situps nästan varje dag, men fick nyligen höra att jag ska låta bli för att man kan förvärra det då. Så nu gör jag inga längre och resultatet är ju det samma... dvs. putmage. Jag får hoppas att tiden fixar till det, om inte får jag leva med det.

  • Hilde
    Äldre 13 May 10:56
    #0

    Måste erkänna att finlands bidrag bara passerade revy... och aldrig fastnade så mycket på min näthinna att jag fick en åsikt överhuvudtaget

  • Hilde
    Äldre 13 May 10:59
    #0

    Nä, Anne den svenska "schlagerfestivalen" är alldeles för Bertifierad för att klara Eoruvision

    de har ju inte koll på åt vilket håll hela arrangemanget utvecklas. Har ju t.o.m. fått det om bakfoten att allt måste vara shlager Trodde det stod "songcontest" :-P men Bertilandia borna har nog missat den biten.

  • Hilde
    Äldre 13 May 11:00
    #0

    hmmuelihum... Eurovision.. kanske det ska va.. är ingen baddare på stavningen Men jag anser mig förlåten

Svar på tråden Äntligen fredag del 9