• Hilde
    Äldre 11 Apr 19:49
    169620 visningar
    1548 svar
    1548
    169620

    Äntligen fredag del 9

    Nej jag tror att de sade att det skulle bli efter påsk. Men det tolkade jag väl som denna veckan.

    vi tog i hand och det sista som sades var i stil med att vi skulle höras av snart. Så det kändes verkligen positivt.

  • Hilde
    Äldre 11 Apr 20:01
    #0
    ja... men tålamod är inte min BÄSTA sida Snarare min sämsta... för det är väl obefintligt. Jag vill ha saker gjorda snabbt och hatar att gå och dra runt ovetandes om något.... Brrrrr
  • Hilde
    Äldre 12 Apr 11:21
    #0

    Hilde har fått jobb

    Fast lönen var sisådär. Just nu är det en förhandlingsfråga. Fast jag har blivit lovad omförhandling i Augusti/september och då handlar det om den lön jag begärde från början.

    först: butiksbiträdes lön (handels avtal) och från Augusti vettig lön, fast på en deltidstjänst så jag kan göra färdigt mina sudier och när det är klart ... och allt gått bra med företaget kommer det bli en fast heltidsanställlning.

    Vad tror ni? Arbetsmarknaden för mig är ju väldigt begränsad. Visst borde jag acceptera lite lägre lön till en början bara för att komma igång och få arbetslivserfarenhet? eller vad tycker ni? Jag ringde Handels och frågade om lönen och enligt dem har jag även över sommaren ett ganska bra erbjudande om man ser det som ett vanligt butiksbiträdesjobb.

  • Hilde
    Äldre 12 Apr 12:04
    #0

    Ja jag sitter här och känner mig lite knepig i bröstet Delvis oerhört lättad att jag fått tag på något. Lite impad av att jag kunnat övertyga dem såpass om min lämplighet att de vill rikta en del av verksamheten på det sätt som jag föreslog och ändå inte helt nöjd eftersom det är så svårt att veta vad som är vettig lönenivå.

    Jävelusiskt ambivalent med andra ord Fast egentligen GLAD!

  • Hilde
    Äldre 12 Apr 12:06
    #0

    Får reda på i eftermiddag om de tog mitt nya löneförslag.

    hö hö.... den lilla ekonomitanten i min utsålda kapitalistiska själ vill ju ändå testa ut exakt vart de sätter ribban.

  • Hilde
    Äldre 12 Apr 13:25
    #0

    Så nu ringde de igen. Med nytt löneförslag inte jättebra, men deefinitivt bättre än tidigare. Men finalt besked får jag imorgon. De ville träffa mig igen. tror det var för att presentera mig för de andra som jobbar där. Verkar som om alla får vara med och säga sin mening. Ja, ja, jag skriver väl i morgon och talar om ifall det ska korkas upp ngn svampagne får väl stå där och bli synad i sömmarna av både snickare, målare och murare m.m. i morgon Hoppas jag faller dem på läppen.

    Näpp allvarligt talat så betonade han hatt jag ska vara på det klara med att de verkligen vill att jag ska arbeta där. Så det betyder väl egentligen att saken är biff. Men lilla skeptikern i mig vågar aldrig tro på nåt förrän det skrivits papper.

    Fast Åhhhhh flickor fredagisar och väninnor I Löööööv Joo!!!

  • Hilde
    Äldre 13 Apr 13:24
    #0

    Sittr här o väntar på att telefonen ska ringa. Men inte sjutton gör den det. Ger mig lite dåliga vibbar.... eller så är det bara som jag inbillar mig... *pirr i magen*

  • Hilde
    Äldre 14 Apr 07:44
    #0

    Tjohoooo!

    *ställer in champagneglasen och korkar upp*

    Nu har Hilde jobb!!!!

  • Hilde
    Äldre 14 Apr 09:06
    #0

    Vi har inte bestämt exakt datum ännu, men från början av juni iallafall.

  • Hilde
    Äldre 15 Apr 07:20
    #0

    Jaha du Anne tack så mycket och hoppas du fick sova gott

    Apropå ÄPG hårtuss-problem Jag kan berätta att när jag var yngre... *host* och singel ville jag vara snygg i håret en dag. JAg inhandlade en mahognyröd färg och shamponerade håret och tog i den... sedan fick jag syn på det fina vädret, efter en stund tittade jag ut på balkongen. där var ju jätteskönt, så jag satte mig där och solade en stund. (hade helt och hållet glömt att det satt något klet i håret) Jag vet inte hur länge jag solade, men plötsligt insåg jag att färgen satt kvar. Då var den t.o.m. torr på vissa punkter Jag tvättade ur och hade en fantastisk ill-lila hårfärg Nu så här i efterhand tycker jag t.o.m. att färgen blev häftig, men det tyckta jag givetvis inte då!

Svar på tråden Äntligen fredag del 9