• Hilde

    Äntligen fredag del 9

    Tur att vi fredagisar vet hur det egentligen ska vara !

  • Hilde

    ÄPG många kramar till dig! Ingen lätt sits du har och jag avundas dig inte. Tycker att det är beundransvärt att du orkar fortsätta. Själv gissar jag att jag skulle gett upp halvvägs.

    MC barn som kissar på mattor En sådan denna där har jag också För några dagar sedan krälade hon runt och ställde sig på knäna och kissade. Tittade ner på fläcken och sade "kssssss"

  • Hilde

    Godmorgon
    Jag ser att här händer en del Ber om uppdatering tack!

  • Hilde

    Oj Janos Skickar MASSOR av kramar till dig. Jag kommer ihåg hur tröstlöst det kunde kännas. Det kommer ju bli bättre, men det är ju inte så lätt att bli tröstad av den tanken när man är precis mitt i det jobbiga.

  • Hilde

    Kramkalas!!!

    Sitter o snorar här...

    Idag kröp min dotter upp och snöt sig i min tröja... med vilje Jag blev både jätteförvånad och full av skratt.

    Sedan hände något mindre roligt. Det ringde en kvinna från en insamlingsorganisation som kallade sig Svenska smärtfonden. Hon började med att be om mer pengar för deras insamling när jag inte begrep varför och också sade att man inte får ringa oss eftersom vi spärrat telefonföräljning då blev hon mer på... Hon påstod att hon ringde eftersom jag hade köpt vykorts och frmärkes grejer av deras insamling i julas. Samt att jag ännu inte betalat dem! Jaha, jag har bara gett pengar till Läkare utan gränser och vet minnsanna att jag aldrig gjort detta. Det var ju bara lur alltihop. Enligt henne ska jag ha beställt grejerna via ett telefonsamtal från en dem... ALDRIG! Jag tog hennes namn (om det nu stämde) och när jag bad henne ge mig telnr hon ringde från skrek hon något om att "ingen tidigare betett sig så här"... och så lade hon på luren. Så fruktansvärt irriterande och jobbigt.

    Om de nu påstår att jag köpt, e..er beställt det här varorna, vad gör man? Visst borde bevisbördan ligga på dem och inte på mig?? Fast man kan väl inte utesluta att allt var lur också, för att komma åt bankkonton eller kortnr osv... antar jag. Vad hade ni gjort? Ska man lämna det, eller ska man anmäla någonstans?

  • Hilde

    De är svartlistade av den organsation som håller i 90-konton.

  • Hilde

    Varför inga problem?

    Jag misstänker faktiskt att det var fiffel o båg helt o hållet. Men det var förbaskat otrevligt!

  • Hilde

    Ja... lita på att jag kommer HOJTA om de skulle försöka något!!!

  • Hilde

    ännu bättre MC är "Telefon-lur"

    MC jag tror faktiskt inte jag orkar engagera mig så mycket. Har lugnat ner mig nu och tror knappast att det kommer ringa hit igen! Inte om de har något som helst IQ dvs... men det sistnämna kanske man inte kan vara säker på...

  • Hilde

    Ingen här?

    Jag är förkyld och har TRÅKIGT! Maken är ute i det gröna, som vanligt. Han kommer hem idag!!!! Typiskt att han ska åka bort när jag och dotter blir sjuka.

    Utöver det understår han sig att stänga av mobilen och påstå att han minsann ska vara hemma med barnet när jag åker bort om två helger... PYTTSAN! Jag hann lägga på luren innan jag surnade på den där sista konfekten. skillnaden på min och hans resande är att mitt är jobb och hans är rena rama nöjet! HA! Det ska han minsann få höra när han kommer hem... jag vill också få åka bort på riktigt, när det inte är jobb.

    *muttrar* Karlslok!

Svar på tråden Äntligen fredag del 9