• Hilde
    Äldre 19 Apr 16:02
    167578 visningar
    1548 svar
    1548
    167578

    Äntligen fredag del 9

    Hmm du är en trevlig nörd MC

    Nu ska jag skriva lite svärmorsdravvel igen. Idag fyller make år och även hans systerdotter. Fast hon fyller 1 år idag. Det var planerat ett kalas i lördags och jättefina hemgjorda inbjudningskort hade skickats ut. Vad händer, jo svärmor bestämmer sig för att hämta båten just den dagen. Betyder alltså att lillebror inte kom och inte heller hennes sambo.

    De bstämmer istället att flytta kalasandet till idag. Men vad händer, jo svärmor har opererat sitt knä i måndags och bestämmer sig för att hon inte kan komma. Lillebror kommer inte heller nu och vips så är vi aningens decimerade igen. Fast vi ska iallafall dit.

    Vi ska ha kalas på lördag för min man. Vad tror ni... någon som vill vara med och gissa på vad ursäkten på lördag kan komma att bli *ironisk*

    Kan väl tillägga att jo, visst kanske hon har ont i knät, men det borde hon gissat när hon föreslog dagens kalas, eller kanske varit förutseende att hämta båten på söndag kanske och istället gå på kalaset... Äh, hon tänker tyvärr bara på sig själv ibland.

  • Hilde
    Äldre 19 Apr 22:51
    #0

    Hejsan Janos o Äpg och MC o alla andra

    Jag klagade tidigare över min svär/svårmor, nu ska jag berätta vad min egen svårmor gjort. om jag nu inte redan gjort det dvs. ... jag har dåligt minne numera

    Hur som helst... min mamma reagerade på nyheten om att jag fått jobb med... jaha... och sedan en tystnad... sedan grattis... sedan "gör du situps ordentligt?" Öh.... VA!?

    Jo ni förstår hon klarade istället för att vara glad för mitt nya jobb av att påpeka att jag både var fet, behövde viktväkta och hade putmage som man måste göra något åt. Efter det harr jag inte velat prata med henne och jag blir ofta ledsen. Jag har ju gått ner i vikt massor och så påpekar hon sådana elaka grejer. Det är ett tag sedan, men jag har faktiskt inte klarat att skaka av mig det. Blir ofta ledsen och nedstämd när jag sitter o tar det lungt och hinner reflektera.

  • Hilde
    Äldre 20 Apr 11:39
    #0

    Hejsan brudar
    Förlåt för mitt depp inlägg sist. Jag vet att jag nämnt det tidager också, men ibland känns det lite för jobbigt. Speciellt när jag hinner reflektera över det.

    Nå hur som helst. Sitter här o skriver på en hemtenta, men måste ju givetvis skolka mig in hos fredagisarna mellan varven och sidhänvisningarna. Just nu läser jag om utökat strandskydd.

    Janos jag fick ju tösen i juni, men hann med några veckor med värme. Kan nog erkänna att det var rejält jobbigt och jag svullnade mycket när värmen kom. Det är nog något man ska vara medveten om. Men en del tycker inte alls det är så jobbigt förränn det allra sista. Det kan var väldigt olika.

    Apg jag har ju fred med min mor, på villkoret att vi egentligen inte pratar med varandra. Då kan vi vara bundisar. Så ja, jag känner lite igen mig i det du beskriver.

    Näpp nu .... "nybyggnation med betydande inverkan på omgivning"

  • Hilde
    Äldre 21 Apr 11:19
    #0

    En tjej i min föräldragrupp som satt i kassan på IcaMaxi fick inte beviljat HP. De ansåg att hon kunde få andra sysslor. Så man behöver nog ha lite framförhållning psykiskt på att det kan bli avslag. Men har de beviljat andra på ditt jobb, borde ju du också få det.

    funderar på om det kan vara olika bedömningar i olika regioner? Skulle inte förvåna mig om det var så faktiskt...

  • Hilde
    Äldre 21 Apr 19:11
    #0

    Hejsan tack för fotona Janos!

  • Hilde
    Äldre 23 Apr 09:11
    #0

    God morgon flickor! .

    Här har dagen börjat riktigt dåligt tyvärr Min kaffemaskin gick sönder ( tror jag ) och jag hittar inte pulverkaffet.

    I övrigt är det en underbart kall, vindrik och regnig grå dag

  • Hilde
    Äldre 23 Apr 18:59
    #0

    nämen... ingen hemma? *hoar* Det var fasligt vad det ekade i den här lyan numera...

  • Hilde
    Äldre 23 Apr 23:52
    #0

    Goderafton brudar och blivande sådana

    nu släntrar jag ut igen... *släcker lampan*

  • Hilde
    Äldre 26 Apr 20:35
    #0

    MC tackar för fotona

  • Hilde
    Äldre 26 Apr 21:56
    #0

    Hejsan cindy

    Hoppas du är friskare nu!!!!

Svar på tråden Äntligen fredag del 9