• Hilde
  Äldre 30 mar 08:39
  111105 visningar
  1548 svar
  Inlägg från Hilde Visa alla inlägg
  1548
  111105

  Äntligen fredag del 9

  Hejsan vad passande att det bröts på en fredag

  Lilltösen är sjuk. Dunderförkyld, ont i halsen och igenmurad i nosen och med feber. Fast idag gick febern ner. Jag har varit lyckligt förskonad från bebis med hög feber tidigare, så det här var lite läskigt. Hon låg och var alldeles skakig och hjärtat smälte fullständigt.

  Idag försöker hon spela munspel, så det är definitivt på rätt väg nu.

  KRAM!

 • Hilde
  Äldre 30 mar 14:44
  #0

  Jaha.. Herre min gud i skruven www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2199294.html

 • Hilde
  Äldre 31 mar 18:52
  #0

  www.familjeliv.se/hem/fru_hilde/galleri.php

  Nu har jag lagt in bild på mitt "nya" badkar.
  185 cm långt och från 1938

 • Hilde
  Äldre 4 apr 20:30
  #0
 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:16
  #0

  hmmm finns nog inga mjuka färger på den vagnen tyvärr.

  Maken fick vara med på färgväljandet och då valde han ut limegrönt eller svart. Själv känns svart jättetråkigt och lime ganska modebetonat och kanske lite kortlivat.

  Det är min pappa som bestämt sig för att handla en ny extravagn åt oss. En åt mig och en åt min syster som vanligt (vill vara rättvis) Han har kunnat pruta lite på priset eftersom han ska köpa två vagnar, men då får vi välja av det som finns inne i butik.

 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:27
  #0

  MC den är inte tänkt att ersätta den andra vagnen, utan är en paraplysulky som man ska ha liggandes i bilen och kunna släpa med sig på resor lätt som en plätt. Väger väl ca 5,5 kg och blir pytteliten när den packas ner i den tillhörande väskan. Den är nog inte jättesmidig på kuperad terräng, men där tänker jag inte använda den iofs...

  Pappa hade varit inne och tittat på den och blev impad av fiffigheten, smidigheten och att den (enligt honom) var stadigare än de andra paraplysulkysarna. Jag gillar definitivt snygghetsfaktorn på denna Men jag tror inte det var det som var avgörande för lilla farsgubben....

 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:31
  #0

  Cybermamsen... jag vet inte riktigt vilken du menar nu länken funkade nog inte...

  Föresten, så ska jag på jobbintervju imorgon... HÅLL TUMMAR O TÅR !!!! SNÄÄÄÄÄLLA

 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:41
  #0

  Det är inte det första jobbet jag sökte. De hade ju två tjänster som skulle bli vakanta... men en av dem drogs in och det omstrukturerades lite och tillsattes internt. Jag fick reda på det igår. Först blev jag ledsen, men så fick jag reda på att min CV s.a.s. blivit skickad vidare till en annan arbetsgivare som sökte folk. De hade rekommenderat mig. Jag ringde direkt och vips hade jag mig bokat en liten intervju Vet inte riktigt vad detta arbetet innebär, men det är hos en privat arbetsgivare och är bara sommarjobb än så länge, men de vill kanske "utveckla verksamheten med mer kompetens" (citat) och då kan det bli en fortsättning på det efter semestern... ganska spännande faktiskt.

  De har just nu ingen anställd med min utbildning/kompetens, och jag tror att det hämmar deras möjligheter lite. Fast jag vet inte vad de är beredda att betala... hoppas att de är realistiska. Bra är att det bara blir 2 mil till jobbet.

 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:45
  #0

  Det första jobbet jag sökte vill att jag ska söka hos dem igen till hösten. de hoppas fått plats med mig i lilla snäva budgeten då.

 • Hilde
  Äldre 4 apr 21:48
  #0

  Hi hi... Kan meddela att maken fullständigt dissade den Roooosa vagnen

Svar på tråden Äntligen fredag del 9
Logga in
Bli medlem