• majka
    Äldre 27 Mar 21:51
    17869 visningar
    160 svar
    160
    17869

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • Halmst­adNill­a
    Äldre 19 Apr 15:38
    #0

    jag tycker du ska testa.. vad kostar vax? Detta är typ lika effektivt eftersom de hårstrån som är aktiva dör kommer det inte tillbaka förrän näste gäng sätte igång.. tar typ en månad... (kan komma vissa strån innan men de plockar man lätt bort) Visst, det blir ju 1300 minst trots rabatt iofs..

  • Noomi
    Äldre 20 Apr 13:02
    #0

    HalmstadNilla - Vet inte riktigt, runt 300 kanske? Har en burk hemma som jag har tänkt testa först. Det var det där med att våga bara. :D
    Testade att vaxa själv när jag bodde i England och höll på att dö. Det jag köpt här ska dock värmas och det ska tydligen vara bättre ur smärtsynpunkt.

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 22 Apr 11:53
    #0

    Jo, men bikinilinjen är inte skön... Huden är lixom lite "lös". Smalbenen osv har jag inga problem med, kör ofta epilator o vax där men i bikinilinjen följer lixom skinnet me.. gör skitont!

    För att komma tillbaka lite till bröllop här så har jag nu varit på grottans blommor o beställt bukett. De var hur trevliga som helst o verkar duktiga...
    Sen har jag mejlat thomas klenze om att fota. Nån som vet ifall han är bra? Han var ledig iallafall.. www.klenze.se Nån som vet om han har studio o så eller om han framkallar bilder i "vanlig" butik.. Man vill ju ha proffsiga framkallningar lixom..
    O så har vi varit inne på Johan Jobring o tittat på ringen o beställt gravyr.. Hihi. känns skönt! Och mina skor inhandlades på dinsko för 340 kr igår. Vita med lite spets över hela o en sammetsrosett lägst fram.. Löve!!

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 23 Apr 15:45
    #0

    HalmstadNilla

    Kan undra hur många Thomas Klanze det finns? För jag har stött på en som heter det och han jobbade på Hallägraskolan som lärare i engelska och spanske. Men det var ett tag sedan. Jag visste inte att han fotade. Vad nyfiken jag blev!

    Skriv igen när du vet mer!

    Och grattis till skofyndet!

  • Noomi
    Äldre 23 Apr 16:04
    #0

    HalmstadNilla
    Hur ska buketten se ut? Själv kan jag verkligen inte bestämma mig, finns så mycket som är fint.
    Klenze vet jag inget om, men det var snygga bilder!

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 24 Apr 22:47
    #0

    Finns nog bara en thomas klenze.. Finns iaf bara en med det efternamnet i telefonkatalogen... Är säkert lärare. Kolla in hans sida så fanns det nån bild på honom där unde rinfo eller nåt... Är han trelvig så?

    Buketten kommer hänga runt armen istället för att jag håller i den.. Lite gröna kvistar mm som hänger o sen lite blommor i dessa sen.. Låter galet men fint, precis så som jag vill ha d... Är lite nervös för det men m2b tyckte det va ashäftigt så då kör vi på det... Kul o va lite annorlunda...

  • Noomi
    Äldre 25 Apr 10:03
    #0

    Låter jättefint! Är själv sugen på att använda trollhassel, men jag får se vad det blir tillslut.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 25 Apr 10:05
    #0

    HalmstadNilla

    Han är supertrevlig!

  • Noomi
    Äldre 25 Apr 10:06
    #0

    Hej Dark Angel! :)
    Hur går det för dig/er?

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 26 Apr 11:03
    #0

    Jag börjar bli nervös nu inför bröllopet....Huuu...Tänk när alla tittar på en...och tänk allt som kan gå snett. Börjar ni också få rampfeber?

Svar på tråden Halmstad brudar del 2