• majka
    Äldre 27 Mar 21:51
    17995 visningar
    160 svar
    160
    17995

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • Noomi
    Äldre 14 Apr 17:31
    #0

    HalmstadNilla - Vad trist! Har det hänt nåt mer nu eller? Åkte ni dit?

    Idag har vi varit nere vid havet och grillat. Måste säga att jag är ganska nöjd med att jag har blivit Halmstadbo just nu! :D

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 14 Apr 18:34
    #0

    Jo, halmstad är ju på väg uppåt nu när sommaren kommer... Sjukt trist här på vintern...

    Nej, vi har inte hört nåt mer. Brukar som sagt alltid svara dagen efter men inte nu.. I nästa vecka åker vi dit om de inte svarar. Men jag vet inte riktigt vad jga ska säga... Men men

  • Noomi
    Äldre 14 Apr 18:39
    #0

    Men hur känns det då? Vill ni fortfarande vara där om de håller på och beter sig på det sättet? I och försig så är det kanske för nära inpå för att ändra sig, mycket är väl bokat.
    Usch, hoppas att det ordnar sig!

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 15 Apr 22:01
    #0

    Jo, jag hoppas det me.. De har fortfarande inte hört av sig. TÄnkte höra av mej till dem imon men jag vet inte va jag ska skriva... D kanske iknte tycker d är så stor grej o då känns det konstigt att ringa eller åka dit när vi bara haft mejlkontakt tidigare. Vi ger dem en dag till.. Hör de inte av sig då får jag väl höra av mej till dem.
    O, nej. Nåt annat finns inte tillgängligt... de flesta ställen är redan uppbokade.. det som är så jobbigt... Vi typ MÅSTE ha det där.. Men men.. hoppas det löser sig

  • Noomi
    Äldre 17 Apr 09:58
    #0

    Fy vad jobbigt att det ska hålla på att krångla då! Ni får väl försöka att hålla så god min som möjligt när ni nu måste vara det. Inte roligt att gå runt och vara förbannad på bröllopsdagen eftersom de har varit otrevliga. Hoppas att personalen ni kommer ha då är toppen i alla fall!

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 17 Apr 14:32
    #0

    nu har hon svarat iaf och sagt att hon inte "glömt" bort oss. Vad hon nu menar med det. Skönt ändå att hon hör av sig så jag vet att hon lever...=)
    Hur går det för er andra me planeringen? Här står det ganska still.
    har kvar:
    -brudnäbbskläder
    -blommor
    -bordsdekorationer (plockade lite snäckor igår dock)
    -klänningen (sömmerskan har tyget men inte börjat sy än)
    -underkläder
    -skor
    -hotellnatten
    -präst (tillfrågad men har inte fått svar)
    -ingångsmarch (måste kolla om kyrkan har cd-spelare)
    -utgångsmarch (har ingen aning.. )
    -bestämma frisyr (har en knapp månad på mig innan jag ska träffa frisören)
    -alla trycksaker (inbjudningarna är klara iaf, fast jag råkade skicka fel kort till mammas svåger, lite pinsamt att de fick heta johanna & Filip... )

    har säkert glömt massa, det är ju bara 2,5 månader kvar nu... Man borde ta tag i saker o ting...

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 17 Apr 18:57
    #0

    HalmstadNilla

    Jag känner som du, att man borde ta tag i saker och ting men jag vet inte riktigt vart jag skall börja. Jag har massvis av småsaker att fixa. T.ex. Korta ärmarna på sonens kostym, eftersom de är alldeles för långa. Hitta ett läppstift som är snyggt som jag kan bättre på med under kvällen, gå in skorna, lägga ut ena tärnklänningen som var något för tajt och dessutom har vi inte ordnat någon tårta. Vi har inte heller pratat med prästen. När gör man det?

    Puh, ja, det är bara att sätta igång...

  • Noomi
    Äldre 17 Apr 19:07
    #0

    Jag har ett litet annat problem... jag vet inte vad jag ska ta tag i. Känns om att det borde vara massor av saker jag ska sätta igång med, men jag kommer inte på nåt! Är helt övertygad om att jag har missat mängder av saker man "måste" göra.
    Har man inga problem skapar man dem! :D

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 17 Apr 22:03
    #0

    jo, det är ju så. Jag ska sätta mig i denna eller nästa vecka o slipa på va jag ska ha me i program o häfte mm. Sen ska jag börja titta på bordplaceringen eftersom inbjudningarna är utskickade och osa börjar droppa in. Men det är ju svårt att göra något definitiv såhär tidigt.

  • Noomi
    Äldre 18 Apr 09:41
    #0

    Ja, festprogrammen hade jag ju kunnat börja med. Har ingen aning om vad som ska med... förutom en halländsk-östgötsk ordlista. :)

Svar på tråden Halmstad brudar del 2