• majka
    Äldre 27 Mar 21:51
    17868 visningar
    160 svar
    160
    17868

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • Halmst­adNill­a
    Äldre 16 May 20:48
    #0

    Ja.. har bokat svit me mosserande vin, chokladtryfflar och jordgubbar.. Sen får vi va i deras spa till kl 13 dagen efter.. Skönt att kunna stressa av innan vi träffar släkten och öppnar paket..
    Känns lite långt att åka på natten men det får lösa sig!

  • TheBri­de
    Äldre 18 May 13:56
    #0

    Hej! Nu börjar jag få nerver..
    Hade tänkt vara så cool och fixa smink och blommor själv, men har fått kalla fötter och vill nu inget hellre än att betala mig ur så många stressfaktorer som möjligt.
    Kan någon här ge tips om ven som är bäst/prisvärdast på make-up och brudbukett i Halmstad? Vart ska ni andra gå? Jag har bokat håret på Wi'e hair.

    Vår fotograf ringde häromdagen och sa att han inte kunde iallafall! (Bokad sen före jul) Men vi har hittat en annan, som tur är.

    Hur lägger ni upp dagen? Jag ska fota före vigseln klockan 16. Känns lite svårt att beräkna tiderna. Frisören är bokad 10. Var äter man lunch i en gigantisk klänning..? Detaljer..!!!

    Kram TheBride

  • citrus­en
    Äldre 18 May 15:19
    #0

    jag har bokat mitt smink på salong chess, de fixar både hår och smink där, jätte duktig tjej som heter Lena som verkar vara kanon... blommorna är beställda på Grottans Blommor på nyhem, samma sak där, jätte duktiga tjejer Louise & Hanna tror jag dom heter, bra i priser, tycker jag har fått mycket för pengarna, vi har en rätt så knapp budget... lycka till, skönt att ni hittade en ny fotograf - dålig stil av den andra.

    Kram Citrusen

  • citrus­en
    Äldre 18 May 15:52
    #0

    glömde ju säga att vi har bestämt att vi tar men en liten sallad eller baugette eller nåt som lunch + en gigantisk haklapp!:D , vi har bestämt ungefär samma tider som du TheBride...tror och hoppas(!) att det blir bra! är det någon som har några andria tips tar jag gärna emot dom...

    Kram Citrusen

  • Noomi
    Äldre 18 May 19:06
    #0

    TheBride
    Vi ska viga oss kl 15 och tar fotograferingen innan. Frissan är jag nog hos runt 08, tar ca 4 timmar. Tiden däremellan fotar vi oss.... lunch tar vi nog med oss något lätt.

    Fy vad kasst av fotografen!! Skönt att det löste sig direkt.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 19 May 10:11
    #0

    Vi fixar oss på Självfallet kl 9 och våra blommor kommer en kompis till oss göra som jobbar på Blomsterlandet och vid 14 fotograferas vi av en kompis till oss. Ja ungefär sådär. Min mamma ska laga lunch till oss

  • Noomi
    Äldre 20 May 20:10
    #0

    HalmstadNilla
    Hur har det gått med Lilla Böslid?

  • TheBri­de
    Äldre 20 May 20:56
    #0

    Tack för svaren, brudar! Även on jag inte är fast i tråden är alla så trevliga när man tittar in! Kram på er!

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 21 May 13:24
    #0

    jodå, lilla böslid verkar ha ordnat sig... De skickade iaf ett trevligt mejl sist. Jag ville försöka komma ut där och träffa dem men det verkade de inte så sugna på... sa att devar uppbokade nu... Men men, bara allt blir bra den stora dagen så löser det sig!
    Jag fixar håret hos Corinne & Friends som ligger precis vid St. Nicolai kyrkan.. och blommorna tar vi från grottans vi me! De va så himla trevliga på mässan i Wapnö så vi bestämde oss för dem direkt!

  • Noomi
    Äldre 21 May 15:33
    #0

    HalmstadNilla
    Vad skönt! De insåg väl att man inte kommer särskilt långt om man är otrevlig mot sina kunder. :/

Svar på tråden Halmstad brudar del 2