• majka
    Äldre 27 Mar 21:51
    17866 visningar
    160 svar
    160
    17866

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • majka
    Äldre 10 Apr 21:04
    #0

    Noomi;
    Vi köper vinet och skumpan i Sverige. De hade inte det vi ville ha.
    ~~Dark Angel~~ ;
    En kostym är väl super snyggt. Min blivande ska iofs ha frockcoat på sig men han trivdes i det så det vatt bra.

  • Noomi
    Äldre 10 Apr 21:58
    #0

    majka
    Men vad ska ni ha då? Alltid kul med lite tips. :)

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 10 Apr 22:25
    #0

    1200 eller 800 för en natt känns ju inte så farligt. Jag ahr mest hittat rum för 1500 per person för en natt o det känns ju inte alls aktuellt..
    Men jag får väl kolla vidare lite.
    Min syster och min mamma osm inte kommer från halmstad undrade om någon kunde bo hos oss vid bröllopet och blev jätte stötta när jag sa nej. Jag jobbar dagarna innan och onsdagen efter o vi ska inte iväg på nån resa så jag känner at vi vill kunna va lite lediga o själva! Det är min enda semester på hela sommaren typ. Är jag hemsk om jag tvingar dem att bo på hotell för att vi vill va ensamma?

    Jag måste klaga lite. VI har varit i falkenberg o på hanna morris o kollat på kläder till m2b för en månad sen ungefär. Då hade jag inte bestämt va jag skulle ha för klänning än och han fick då inte välja kläder förrän jag valt, trots att vi visste i stort sätt vad han skulle ha. När jag nu bestämt mig o vi ringde H.M o bokade tid sa de att vi va ute i sista stund och att det mesta nog redan är bokat... Va ska vi göra om det inte finns några kläder till honom..? När är det tänk at man ska boka? Usch!

  • majka
    Äldre 11 Apr 20:51
    #0

    Noomi;
    Yellow tail blir troligen det röda vinet. De andra har jag inte namnet på.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 11 Apr 21:18
    #0

    När var det ni skulle gifta er HalmstadNilla? Vi har ju inte heller fixat brudgumskläderna ännu, så det var ju värst vad ont om tid det blev plötsligt!

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 11 Apr 23:59
    #0

    7 juli. När hade ni?
    Allt på Hanna Morris va uppbokat idag iaf.
    Jag gick dit idag me ett öppet sinne o inga fördommar. När vi kommer in (5 minuter före bokad tid) är det ingen som ens hälsar. När den är 5 minuter efter bokad tid har fortfarande ingen sagt hej och två "expediter" står o hjälper en dam (som inte verkar ha bokat tid) att välja assecoarer. Efter ytterligare några minuter säger de "ni skulle boka balkläder va?!" och då hade de frågat min m2b på telefon vilken skola han gick på och han hade (ytterligare en gång) fått säga att det var till ett bröllop. Nu var det då inte inbokat så mycket tid för oss..
    Värsta jobbigt men det löste sig tillslut. Men inte kom de högre på min lista inte...

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 12 Apr 00:02
    #0

    Kan bara säga att jag INTE rekomenderar Lilla Böslid till någon längre. De va jätte otrevliga mot mej idag och sa i stort sätt att vi kunde ha vår fest nån annanstans om vi ville vara ekonomiska me pengarna...
    Har inte kunden alltid rätt? Grr...

  • Noomi
    Äldre 12 Apr 09:25
    #0

    HalmstadNilla - Du verkar inte ha haft en bra dag igår. Jobbigt att det strular så mycket.
    Vad var det med Lilla Böslid då, varför blev de så otrevliga?

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 12 Apr 18:13
    #0

    Vi gifter ju oss den 16:e juni så det lär väl inte finnas något då heller. Dessutom tyckte vi att de var för dyra så det blir inget hyrt där i alla fall.

    Vad håller Lilla Böslid på med då?

    Knepigt folk finns det tyvärr gott om....

  • Halmst­adNill­a
    Äldre 12 Apr 22:19
    #0

    Jo, angående lilla böslid. Vi hade bett om prisuppgift för buffé för vi tyckte det vore trevligt för det blir mer avslappnat. Först ville de inte ge oss nåt pris o tyckte bara att det blev onödigt dyrt men vi ville gärna ha ett pris iaf. När vi efter en del tjat fick ett pris från dem tyckte vi som de att de var lite väl högt så vi bad om att få senaste menyn eftersom den vi hade var från förra året då vi gjorde bokningen.. Sen fick jag även prisförslag för vin och avec mm o vi har hela tiden sagt att vi ska ha alkoholfritt eftersom det finns en hel del olika åsikter om detta i släkten. Så istället önskade vi oss cider/lättöl/läsk till maten. Dessutom frågade jag om man ifall det är väldigt varmt skulle kunna ha vatten stående framme så man kan dricka det, kanske bara i plastmuggar eller nåt ifall det går.. Var väldigt tydlig med att om de inte vill så gör vi itne de.
    Då skrev hon bara att det verkade som om vi itne ville lägga några pengar alls på bröllopet och dessutom servera våra gäster kranvatten i plastmuggar så va inte en restaurang rätt forum för oss. Dessutom är juli en väldigt populär tid att gifta sig o ha kalas och de vill gärna ta vara på detta. (typ vi vill inte ha er för ni har inga pengar)
    jag har läst upp mejlet för en kompis o hon blev lika upprörd som jag över hur de uttryckte sig så det är inte bara jag som är hysterisk...
    Inge kul alls! Jag har skrivit ett "förlåt om ni missförstod oss mejl" till dem och verkligen bett om ursäkt (även om jag tycker de borde be om ursäkt till oss) men de har inte svarat. Detta va ju igår o hon har alltid svarat dagen efter innan så jag vet inte...
    Svarar hon inte imon tar jag me mig svärföräldrarna o åker dit!

Svar på tråden Halmstad brudar del 2