• majka

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • moimukulatt

    Köpte han present?? Det var inte dåligt...

    Hm problemet är att vi är lite kräsna, och så vill vi ju såklart inte betala hur mkt som helst.
    Vi håller på en hel del med musik själva.. ( eller rättare sagt gjorde..)
    Det gör nog att man lyssnar lite extra och kanske lätt stör sig på små saker....

    Hoppas det löser sig snaaart.

  • åsa.j

    hej
    här kommer en brud till. Någon som vet något om fotografer, typ någon som är bra. Köpte faktiskt inte min klänning på H M, tyckte att de var otrevliga när jag var där och lyssnade inte alls på vad jag ville ha.

  • Noomi

    åsa.j - Ja, jag har läst om en del som inte varit nöjda med bemötandet. Konstigt att det kan vara så olika för jag är hur nöjd som helst. Fick massor av hjälp, fick tips om en hel del annat som inte hade med klänning att göra och var välkommen tillbaks när som helst för att få inspiration i alla deras tidningar t ex.
    Men alla kan väl ha dåliga dagar antar jag.

    Här är den fotograf vi ska ha: mettesfoto.se

  • ~~Dark Angel~~

    Hej åsa.j!

    Jag har hört att Addes ska vara bra lixom Studio Strand. Själva har vi anlitat en kompis till oss som är amatörfotograf och jätteduktig. Lycka till med letandet!

  • Noomi

    Hej tjejer, har ni haft en bra påsk?
    Vi har börjat planera den alkoholhaltiga delen av bröllopet och jämfört Systemets sortiment med det i Tyskland. Så snart ska vi laga ett par rätter vi har tänkt ha till bröllopet så vi kan provsmaka lite olika viner. Skoj!

  • spunkis

    Är i början av bröllopsplaneringen och fast besluten att inte gifta mig i kyrkan. är det någon som vet något om hertz minne. Finns det en mysig trädgård som man kan gifta sig i. Vad kostar den och är det catering som gäller eller är det rastaurang som typ heagård? Mycket frågor blir det!

  • Noomi

    spunkis - Hej och välkommen! :)
    Vi ska vara på Hertz Minne, så jag ska nog kunna svara på dina frågor.
    Stor trädgård finns det, men den är väl inte så mysig i sig. Stor och öppen, men det blir ju vad man gör det till.
    Catering ordnar man själv och kostnaden är 2500kr fredag till söndag.

  • spunkis

    Hej Noomi!
    tusen tack för hjälpen, hur stor är lokalen? vi blir ca 65-70 st. Finns det plats att ha själva vigslen innomhus i en annan del av huset än där själva middagen ska hållas? har bara sätt bilder på nätet med det ser toppen fint ut. bröllopet är inte förrän i aug nästa år så det är gott om tid, ELLER?

  • Noomi

    spunkis
    Maxantalet för lokalen tror jag är 70 personer. Var en brud här förra året som hade varit på bröllop där med just det antalet, då hade det varit väldigt trångt... men det gick.
    Det finns väl inte direkt nån jättebra plats för vigsel inomhus, speciellt inte med så många gäster. Så jag skulle nog rekommendera att ni har den utomhus, kanske i ett stort tält (typ rent a tent) om det regnar.
    Och ja, det är gott om tid kvar. Men ni kan ju lika gärna åka dit och kolla, så vet ni om ni vill lägga en bokning nu eller inte.

  • HalmstadNilla

    Hej tjejer.. nu hittade jag hit oxå!
    Jag funderar oxå på fotograf. Hade bokat min svåger som fotat på massa bröllop men fick tips att boka en proffsfotograf för fotografering före vigseln ändå. Min syster sa att hon ångrar att de inte gjorde det även om bilderna blev bra. Man har inte samma öga för de små detaljerna som fotograferna har. SÅ, nu är det bara till att hitta en ledig fotograf.
    Och hur gör ni me bröllopsnatten? Känns ju egentligen töntigt att lägga massa pengar på att bo ett par km från sitt eget hem när man bott ihop innan o allt. Det är ju inte direkt första gången o nytt o spännande. Samtidigt vill man ju inte att det ska va hemvant o tråkigt heller. Var ska ni bo o hur mycket betalar ni ungfär?

    Till er som köpt på hanna Morris. Minsyster fick oxå köpa en för stor men när de skulle lägga in den fick hon själv åka enr me den till en sömmerska i laholm som la in och upp den. Det blev inte alls bra och hon fick betala själv.. Jätte tråkigt! Så kolla upp det i god tid så ni vet... (jag tillhör dem som inte tycker om H.M.)

Svar på tråden Halmstad brudar del 2