• majka
    Äldre 27 Mar 21:51
    18160 visningar
    160 svar
    160
    18160

    Halmstad brudar del 2

    Hej tjejer!
    Vår tråd är vist avstängd så vi får starta en ny...
    Hur går det i planeringen? Själva har vi det mesta under kontroll, ska börja jobba på måndag efter mammaledighet i nästa 2 år. Har fixat massa den senaste veckan för att kunna koncentrera mig på jobbet och på familjen när man kommer hem...

  • Svar på tråden Halmstad brudar del 2
  • majka
    Äldre 9 Apr 21:49
    #0

    Hej tjejer! I fredags bar det av till Tyskland för inhandling av alkohol... vi trodde kund vagnen skulle ryka av på mitten... Men vi fick det vi skulle ha och lite till.
    spunkis:
    Vi ska vara på Hertz Minne den 2/6 och jag håller med Noomi att det är bättre att vara ute.
    HalmstadNilla:
    Vi ska tillbringa natten på Hotell Tylösand, mellan sviten kostar 3500 kr... aj va dyrt men vi får den av svärföräldrarna... som tur är..

    Jag måste ha haft en väldans tur med Hanna Morris

    ~~Dark Angel~~
    Vi har bokat Adde, vilken super trevlig kille. Känner att vi är i goda händer.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 10 Apr 13:37
    #0

    Hej! Jag var inne på Hanna Morris idag och fick reda på att ändringar får man stå för själv. Trist. Men då jag inte känner mig helt tappad bakom en symaskin så ska jag nog se om inte jag kan ordna det på egen hand.

    Tärnklänningarna som jag har beställt från Kina har också kommit idag och de var superfina. Så guldiga och tjusiga.

  • Noomi
    Äldre 10 Apr 13:46
    #0

    majka - Kul med Tysklandsresan. Vad blev det för viner och bubbel?

    Dark Angel - Surt att vi får stå för det själva, men men. Sa hon nåt om vad det skulle gå på om du gjorde det där?

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 10 Apr 13:51
    #0

    Nej, jag fick numret till sömmerskan. Så det får vi ta reda på själva. Numret är 221423 alt. 0708-806939. Men vi kan ju i stort sett gå till vem vi vill. Vi måste inte stödja deras sömmerska.

    Och sen måste jag fråga er blivande brudar här inne. Vad tycker ni om att brudgummen har kostym på bröllopet? Är det tråkigt? Min m2b vill ha det och känner sig bekvämast med det. Men vi har fått reaktioner på att det är tråkigt och inte kul att se ut som "alla andra". Men han ska ju ha väst, kravatt och corsage och det har ju inte alla andra. Vad ska era män ha på sig?

  • Emma 06
    Äldre 10 Apr 13:57
    #0

    HalmstadNilla

    Vi funderade mycket över bröllopsnatten också och hade nästan bestämt oss för att sova hemma. Men så av en slump åkte vi till Strandbaden i Falkenberg ( vi bor i Falkenberg o gifter oss här)och fick titta på ett par rum. Vi kände att vi ville sova där, då både vigsel och fest hålls i närheten av havet. Att vakna upp o ha stranden utanför o få äta en lyxig frukost kändes lockande. Och kanske lite mer spännande än att åka hem...

    Vi betalar för ett hyfsat stort rum, med utsikt över havet 1200kr. Det tyckte vi kändes ok. Jag tycker inte själv att det är värt för mycket pengaqr, då vi räknar med att vara kvar lääänge på festen.

  • Noomi
    Äldre 10 Apr 13:59
    #0

    Dark Angel - Hmm, där gick de ju lite back på min plussida. Får väl se vem jag vänder mig till till slut.

    Min sambo ska också ha kostym. Tycker en snygg välsittande kostym är överlägset andra klädesplagg. Dessutom kommer han ju inte alls så ut som alla andra med tanke på de detaljer du nämnde. Och alla vet ju vem brudgummen är i alla fall, det är ju han som ser absolut lyckligast ut av alla! ;)
    Jag slår vad om att din blivande kommer se 100 gånger snyggare ut i en grym kostym än i en frock coat som han känner sig obekväm i.

  • Noomi
    Äldre 10 Apr 14:05
    #0

    HalmstadNilla - Vi spenderar bröllopsnatten hemma. Vi räknar med att vara kvar på festen till ca 01:30 och kommer säkert vara helt slut då eftersom vi får gå upp senast 06:30 på morgonen. Så vi tycker inte att det är värt att lägga pengar på ett hotellrum med jacuzzi som vi inte kommer hinna utnyttja och annat lyx. Och vi bor hellre hemma än på ett billigare hotellrum.
    Så, min blivande har tagit tag i bröllopsnatten och dagen efter. Vet inte vad han planerar, men det känns iaf jättebra att vi ska vara här hemma. Sen sticker vi ju på bröllopsresan tre dagar efter och bor på lyxigt hotell då istället.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 10 Apr 19:03
    #0

    Noomi

    Det var skönt att höra att ni oxå är inne på kostym. Och visst är det så att det syns om man inte trivs. Vi ska ut och jaga kostym inom kort.

    Och, ja, Hanna Morris tappade några plus där.

  • ~~Dark Angel~­~
    Äldre 10 Apr 19:05
    #0

    Vi ska tillbringa vår bröllopsnatt på Scandic. Vi betalar 790 för dubbelrum med frukost. Vi kände också att vi inte ville slänga ut massvis av pengar på jacuzzi och choklad när vi bara vill sova. Men lite mysigt är det att äta frukostbuffé på morgonen. Och våra föräldrar kan husera fritt i vårt hem med våra barn.

  • Noomi
    Äldre 10 Apr 19:40
    #0

    Dark Angel
    Jag veet! Frukostbuffén skulle vara anledningen till att vi sover på hotell. Tyvärr är inte min blivande ett riktigt lika stort frukostfreak som jag är, så jag får hålla mig till bröllopsresan istället. :)

Svar på tråden Halmstad brudar del 2