• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • maljor

    Jag har fått en hel del konstiga saker genom åren.
    Dels så fick jag en pochahontasdress av farmor och farfar det året jag fyllde 12 el. 13... superpopulärt *inte*
    Året jag fyllde 15 fick jag en tröja av min styvpappas mamma i strl XL (drar normalt S i tröjor) med motiveringen att jag började ju bli så stor nu så jag måste ha större kläder (äldre menade hon men ändå).
    Av samma tanta så fick jag 3!!! handdukar (inte som normalt folk som ger 2, 4, 6 osv) som stank av inpyrd rök.
    Nått år senare så fick jag en lampa av farmor och farfar med stora illande gröna plastblommor som man skulle trycka på för att lampan skulle börja lysa!!
    Året efter det fick jag av samma släktingar en halvmeterhög porslinsfigur i form av en blomsterflicka

    Förra året fick jag även 2 halsband av svärmor (ett i present och ett i julklapp) som inte ALLS var vad jag hade visat vad jag tyckte om (hon tvingade ut oss för att vi skulle visa vad vi önskade oss) med motiveringen att "de var mycket snyggare än vad jag ville ha"!!!

    Kom även på att mitt ex gav mig en gosedjursälg för att "jag tyckte ju så mycket om älgar". Det är min kompis som älskar älgar!!!

  • Berner

    Jag fick en rosa svan med blå blommor i av en elev en gång....
    Vet inte om hon tyckte jag var en bra eller dålig handledare igentligen...

  • mrs L?

    Nej på den tiden var ja väldigt punktligt, tidsoptimist blev ja när ja fick barn

  • mission impossible?

    Min mormor var expert på att ge konstiga saker.. Vi kanske borde ha förstått att alzeimers var på väg.

    I tonåren fick jag ballonger, en plastskiva som man dekorerar tårtor med och.. en NATTLAMPA! En sån man stoppar direkt i uttaget för små barn som är mörkrädda. Men hon var bra söt!

    Pappa gjorde ändå den roligaste saken en jul. Jag fick en ny mobil och då gav han bort min gamla till en anställds son. Fin gest av honom, men ja ville ju sälja den.. Blev förvånad att man förlorade en gammal ägodel när man fick en ny! Jag ska börja ta tillbaka saker jag gett honom med när jag ger nytt.. Hehehe...

  • mission impossible?

    Just ja, tops fick jag också av mormor en jul!

  • Wicks

    jag har fått brända skivor i julklapp, ar nog emst för att jag skulle kunna få alla jag önslade mig, men stog där.. rätt förvånad.
    poslin har jag fått sen ajg var ett litet spädbarn typ (hur kul det är för en 7åring kan vi nog diskutera).

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?