• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • Yllo

    amd - hihihihi.. det där påminner mig om min f.d. med. Vi hade väl varit ihop ett par år och min födelsedag inföll. Gissa om jag blev besviken när jag inte fick någon present. Gnällde väl litegrann och dagen efter kommer min kille hemspringades med ett paket. Glad ihågen öppnade jag det och fann en guldring med diamanter. So far so good.. MEN ringen var banne mig storlek 25 och jag har storlek 16 T.o.m. på stortån var den för stor Lycklig som en 3-åring på julafton skryter min kille med att han hade haft 10 min över under dagen så han sprang in till guldsmeden och köpte första bästa ring han fick tag i. Åhhhh... jag kunde nog ha väntat lite längre på min present och fått något mer genomtänkt.

  • ulli_van_ulli

    Jag måste också passa på att dela med mig! Det är tack och lov inget som jag själv råkat ut för, utan min sambos guddotter. Det är födelsedagskalas - hon fyller ett år, det är sensommar och ett helt bord fyllt med presenter. Gunghästar, nallar, lära gå-bilar, klossar...allt packades upp. Så kommer presenten från flickans gammel farfar; en Aladdin ask. Va`?!

    Okej att det bara finns en lanthandel där dem bor, men be någon annan köpa en barnsak!

    Aladdin askar verkar vara standardpresenten när man är gammal, oavsett åldern på mottagaren.

    Det bör tilläggas att flickan inte hade fått någon av sina första tänder ännu.

  • silvera

    Fröken Malm
    Jag tror att din sambos farbror ville hotta till det lite med frugan, därav smörjmedlet...

  • Fröken Malm

    Silvera,
    Mohahahahha! Usch, nu såg jag bilder framför mig.....Jag som precis ska äta!

  • santtuliini

    När våran son döptes så hade hans gudmor och gudfar köpt silverbehållare med glas behållare i som man sedan sätter lite av dopvattnet i och korkar igen . vart jätte fint tycker jag då det var ingraverat datum namn osv på behållaren

  • be happy

    Ett par kompisar till mig fick en tavla i bröllopspresent av nån granne och gammal lågstadielärare till brudgumen... Hon kom och överlämnaden dagen efter bröllopet, som tur var öppnade de den inte förrän hon hade gått... Det var en sån där brun keramiktavla som säkert var inne på 70-talet med två korslagda sparrisar på. Det stod var rädda om varandra på den. Kan tillägga att de aldrig kommer sätta upp den! :)

  • Linum

    När jag var typ tio år hade jag önskat mig långkalsonger i julklapp. Jag fick det också, av mormor. Grejen vara bara den att hon hade köpt sådana med gylf istället för vanliga... Samma år tog hon fel på saltburken och sockerburken när hon kokade risgrynsgröt. Himla käck mormor *rip*

  • September mys

    hahaha toa borste och tops jag tror jag döör av skratt

  • jenny_nenne

    be happy
    ja vet vilken det är. jag fick en sådan när jag och min sambo förlovat oss. Men den hängde jag upp i köket, helt ok. den är ju inte så stor.
    Värre är det med tavlan som vi vet att vi kommer att få från svärmor. En stooor tavla som hon har broderat!!! va fan hänger man den?? bakom en annan? jag vill int eens tänka på hur den kommer se ut...suck

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?