• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • njoy

    Ha ha..Vad folk hittar på att ge bort..Med det bästa var ju fotsvamssalvan "Ifall du får fotsvamp"..Hmm..VEM handlar presenter på apoteket lixom *asg*

    mer mer!

  • njoy

    Måste få lägga till några saker som jag kom på.
    I julas fick vi av sambons farmor ett paket kyrkkaffe och en förpackning med 10 tepåsar..Tack tack!

    När vi fick vårt första barn kom min farmor förbi med en present..Det var fem klädesplagg i rosa och spets..Hon räckte över presenten med orden "Jag var så säker på att ni skulle få en flicka"..Ja MEN vi fick en pojke..Då kunde hon ju faktiskt ha behållit kläderna och lämnat tillbaka dem till affären..

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?