• njoy

    konstiga/annorlunda presenter?

    Blev inspirerad av en annan tråd om presenter där vi kom in på ämnet "konstiga" presenter eller kanske snarare klassiska presenter..
    Som att de flesta brudpar får en massa ljusstakar som de inte har någon användning för till exempel..

    Så nu undrar jag om ni vill dela med er av konstiga/annorlunda eller helt enkelt oönskade presenter som ni har fått..Behöver inte vara bröllopspresenter..

    Själv blir jag konfunderad av människor som ger presenter som dom har hittat hemma i skåpet..Verkar vara vanligt bland den äldre generationen..Sist fick jag av sambons farmor en bok som hon hade tagit ur bokhyllan (enligt henne själv) som var från typ 1995 och handlade om matens historia..ke??..Ja vad säger man?

  • Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?
  • FruÖlandstok

    Ulrikas
    haha.. men faktum med att jag fick det i födelsedagspresent av min sambo.. men för vår del var det heeelt rätt.. det kliar alltid på min rygg å så klagar jag på att min sambo kliar kasst.. haha.. så vi har skämtat om denna ryggkliare länge..

    hihi.. så det kan vara rätt present ;) förstår dock din reaktion med allt slit med kokboken..

  • njoy

    Måste få lägga till några saker som jag kom på.
    I julas fick vi av sambons farmor ett paket kyrkkaffe och en förpackning med 10 tepåsar..Tack tack!

    När vi fick vårt första barn kom min farmor förbi med en present..Det var fem klädesplagg i rosa och spets..Hon räckte över presenten med orden "Jag var så säker på att ni skulle få en flicka"..Ja MEN vi fick en pojke..Då kunde hon ju faktiskt ha behållit kläderna och lämnat tillbaka dem till affären..

  • littlepixiegrl

    Jag och en vän hade genemsan födesledagsfest och fick en presentkorg av några bekanta inehållande bl.a. porrfilm, cigarettpaket och en plastkratta! Allt gick jättebra tills jag fick för mig att kratta gårdsplanen...fint skrubbsår på handen jag fick! Okej, man får ha lite kul på sin 25-årsdag ;)

  • Marskatt

    kom just på en mycket underlig present som jag o min syster fick gemensamt av våra dåvarande pojkvänner... ett band de spelat in, men låtar på jamska (plus några på svenska) - o en del av dem inte riktigt rumsrena om vi säger så... om någon av er hört "honky tonk woman", så kan jag ju meddela att det finns en variant på svenska, med namnet på den ort vi kommer ifrån o ett annat mindre trevligt ord i titeln...

  • M.O:s älskling

    av min första pojkvän som jag hade i 5 år!!!fick jag en bok och ett par strumpor av på julafton ett år. Har fått många kassa presenter efter det med men så förra året fick jag en påse kola av min pojkvän som min svärmor lagat, och ett headset till datorn ....eeeeh , jag har ingen dator, jag hatar tekniska saker OCH jag hade gett honom SÅÅÅ bra pikar på ett par skor jag ville ha!!!
    Men han e världens gulligaste ändå:) CASH IS KING!:)

  • Ulrikas

    Jag kom på en sak till.. fast det var jag som hade köpt underliga presenter till mina storbröder. Jag var inte så gammal kanske 12 år och gick och köpte ett litet modellflygplan i plast att bygga ihop till min ena broder, den andre brodern fick limmet... :)

    De hade mycket kul åt detta så året efter fick jag ett hårspänne var utav dem.. :)

  • lotta49

    Min mamma berättade att när min bror föddes( han kom först) så var min farmor helt överlycklig och ville komma med presenter.

    Eftersom min mamma hade gått upp nästan 30 kilo i vikt ville hon ge henne något som var nyttigt och sunt.

    Hon bakade ett bröd som var så kraftigt att min stackars mor fick springa på toaletten konstant!

    Och det där brödet kom hon med en gång i veckan och lämnade. Min stackars mamma som är uppvuxen med att man inte ska slänga mat tordes ju inte säga ifrån utan tuggade snällt i sig den där limpan.

    Till slut sade min pappa till min farmor att sluta baka brödet eftersom han aldrig fick sitta i fred på toa för mamma kom och bankade på dörren.

    Ja, jisses! Mamma skämdes som en hund och farmor blev nog lite förnärmad. Men det löste sig till slut!

  • jenny_nenne

    när jag fyllde 20 år fick jag av min och min sambos gemensamma vän...håll i er... en knivmagnet som man sätter på väggen. Ja ni vet en sån man borrar fast och hänger knivarna på. QUE?? Varför får man en sån??

    en jul skulle jag få nya tavlor i julklapp visste jag, så jag slog in min storebrors gamla tavla som hängt och dammat på mitt rum och skrev en massa roliga rim till honom i julklapp. Han väntade til sist med den STORA presenten och blev dööö-besviken när han insåg att det var hans gamla tavla. Alla rimmen syftade på att det var hans tavla om han bara läst dem ordentligt. Jag och vår mor hade skitkul när vi skrev dem, skratta så vi grät. hehehe...(på tal om nåt helt annat)

  • Raspberry

    hahaha detta var nog den roligaste tråd jag läst

    Har väl inget dödskonstigt att komma med... I år fick jag dock (bla) en godis-bh av min m2b. Det var kul tyckte jag, speciellt som storleken på kartongen var "one size fits most". Det hade jag och min syrra jättekul åt, speciellt som jag är lite bystig...

  • mei

    hehe min syster och hennes man fick en fritös i bröllopspresent. till saken hör att de båda kämpat länge och väl på vikt väktarna för att gå ner... behöver jag säga att den åkte in i ett skåp och har stått där sen dess?

    en annan mysig sak de fick var en glasljusstake i regnbågens alla färger (lider lite av att vi har samma släkt, vill verkligen inte behöva låtsas bli glad över nåt sånt). av någon mystisk anledning har jag bara sett den framme en gång och det råkade vara under ett släktkalas. hm... :D

Svar på tråden konstiga/annorlunda presenter?